gdje si to nasao? moze link na tarife...
Uvedene Extra Total+/Obitelj+ tarife koje zamjenjuju postojeće Extra Total/Obitelj. Extra Mix tarifa je ukinuta. Dosadašnji T-Mobile korisnici koji pozele preci na nove tarife iste će im biti aktivirane idući mjesec, osim u slučaju kada formiraju Extra Obitelji+.
Do 30.6. moguce je, na novim tarifama, aktivirati opciju Flat (50kn/mj) koja omogućuje neograničene SMS i minute razgovora prema svim hrvatskim mrežama.
U odnosu na stare, nove tarife su skuplje, ali je ukinuta naknada za uspostavu poziva. Ukinuta je i opcija Neograničena priča koja se ne nudi u novima. No, polovica pogodnosti te opcije je ugrađena u nove tarife. U njima se nude neograničene minute razgovora prema T-Mobile mrezi, a ukinute su neogranicene minute razgovora prema svim hrvatskim fiksnim mrežama, izuzev T-Comu.
Nadopisano 3.6.2012.:
Nakon dva dana premisljanja zaključio da su bolje stare Extra od novih Extra+ tarifa.
Nove su znatno skuplje:
XXL = +92 kn (46 kn uz 50% popusta)
XL = +94 kn (47 kn uz 50% popusta)
L = +46 kn (23 kn uz 50% popusta)
M = +23 kn (11,5 kn uz 50% popusta)
S = +24 kn (12 kn uz 50% popusta)
Za taj dodatan trošak jedino sto dobijem je ukidanje uspostava poziva (0,25-0,29 kn), no to ionako ne plaćam jer umanjujem taj trošak bodovima.
Opcija Flat nije mi potrebna jer ionako nisam nikad uspio iskoristiti sve pozive i poruke uključene u tarifu.
Extra Mix (S i M), šteta što je ukinuta. Nudila je nešto skuplje cijene mobitela od Total tarife, a ništa me nije koštala jer nakon sklapanja ugovora broj bih ubacio u Obiteljsku tarifu i plaćao samo radijsku frekvenciju. Ukoliko sada želim člana Extra Obitelji vratiti na Extra Mix S (85 kn/mj) to mi nije dozvoljeno, već mi nude Total+ S (135 kn/mj).
Zadnji uredio ispravljach : 04-06-2012 u 13:30
gdje si to nasao? moze link na tarife...
Szk
Evo detalja:
Od 01.06.2012. godine nove, još bolje EXTRA total+(5 tarifa) i EXTRA obitelj + tarife(4 tarife)
EXTRA total+ tarife omogućavaju korisnicima razgovore sa svim našim fiksnim i mobilnim mrežama za 0 kuna bez naknade za uspostavu poziva.
Opcija Flat za 50 kn/mj korisnicima omogućava neograničene minute i SMS poruke prema drugim mobilnim mrežama.
Migracijsko pravilo: Bez potpisa UO može se na bilo koju tarifu uz ograničenje 1 promjenu tarife mjesečno.
Reklame kreću od 03.06. ,svi koji se odluče na promjenu,promjene im kreću od 1.7.
Mjesečne naknade : S 125 ,M 175 ,L 300 ,XL 450,XXL 600 uz svaku tarifu može se aktivirat tarifna opcija FLAT za 50kn mjesečno uz koju se dobiju neograničeni pozivi prema svim ostalim mrežama bez naknade za uspostavu poziva,te neograničena količina SMS poruka prema svim mrežama.
PRP2POP ponuda: 50% popusta na mjesečnu naknadu na 6 ili 12 mjeseci, ovisno je li OTPO 12/24
MNP ponuda: 50% popusta na mjesečnu naknadu 12 ili 24 mjeseca, ovisno da li je OTPO 12/24
Ponuda za mlade: 50% popusta tijekom trajanja ugovora za mlade od 18 do 28 na EXTRA total S+ tarifi
Tko rano rani, zajebo je pjetla
a bas su se isprsili sa ponudom nema sta... bzv...
Second place is the first loser!!
Definitvno pucanj u prazno od strane T-Mobil.Izgleda da nemaju odgovor na Brutalnu od Tomata,Revoluciju od Tele2 i Savrsenu od VIP. Jenostavno receno t-mobile jedinica sjedni.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Da li se opcije FLAT naplaćuje po svakom od brojeva unutar obitelji ili jednokratno? Jer u slučaju da se naplaćuje jednokratno, stavljanjem dva broja u obitelj dobije se identična stvar kao u single tarifi, ali u pola cijene?
..jos nema nikakvih informacija o ponudi uređaja? mogućnostima uzimanja uređaja po subvencioniranim cijenama? ili meni promaklo??
Uglavnom, moja pretpostavka je da je T-Mobile procijenil da su njihove trenutne extra tarife dovoljno konkurentne, i mislim da su vecinom u pravu.... A ove tarife su dodali ko neka papiga copy paste, onima koji nisu u ugovoru, cisto da imaju...
A za god dana budu mogli ponuditi vise nego su sad ponudili Vip i Tele2, jer su si ostavili manevarskog prostora.... Pa cemo vidjet druge godine da je moje predvidanje tocno..
hmm zgodno
ako je ovo t-mobileov odgovor, onda mi definitivno nije žao što sam na savršenoj tarifi
Hmm.. uskoro mi ističe 6 mjeseci kako sam potpisao Obitelj L za 250kn i namjeravao sam se spustiti u Obitelj M za 150Kn mjesečno. Imam 50% popusta 24mjeseca. Sad vidim da starih tarifa više nema, Obitelj+ M je 25 kuna skuplja ali nema uspotave poziva što je odlično obzirom sam dosad na uspostave trošio cca 50kn. Mogu li se spustiti u novu Obitelj+ M i zadržati 50% popusta?
Čemu otvaranje nove teme kada je ista otvorena sat vremena prije ove?
Opcija flat se naplaćuje svakom članu posebno,tj. za svakog člana se treba aktivirati zasebna tarifna opcija.
Za sada su samo dva uređaja u ponudi po povoljnijoj cijeni,uglavnom bez brige bit će danas/za 2-3 dana dosta uređaja u ponudi sa subvencioniranim cijenama po istom pravilu,veći iznos mjesečne naknade i OTPO = veći popust.
I uz ugovor i razne kombinacije prelaska s PrP na Pop možete imat flat svega za 112.5kn odnosno 122.5kn uz radijsku frekvenciju tako da to je jeftinije,i imajte na umu da HT ne smije staviti svima niže cijene od Tele2 i VIP-a jer je i dalje vodeći u Hrvatskoj i recimo da se to dogodilo Tele2 bi stavio lokot na vrata za manje od godinu dana,za takve regulacije postoji HAKOM.
Tako je.MNP ponuda: 50% popusta na mjesečnu naknadu 12 ili 24 mjeseca, ovisno da li je OTPO 12/24
Tako je možeš napraviti migraciju na niži nivo i zadržati popust ostvaren na staroj tarifi.
Zadnji uredio unique2105 : 01-06-2012 u 12:01
Koja je razlika između extra total tarifa+ S, M, L, XL ili XXL ako uzmem flat opciju?
Vidim samo u mjesečnoj naknadi![]()
Zadnji uredio Lejzermaster : 01-06-2012 u 11:58
--
. [Lejzermaster]
Nisam baš shvatio. Ne mogu otvoriti Uvjete korištenja Flat opcije. Koja mi je razlika između pojedinih Total+ i Obiteljskih paketa, ako na sve mogu staviti Flat opciju? Samo cijena telefona?
Također, vrijedi li ovdje ako radim prijenos broja da se ostvari 50% popusta? Recimo Extra Total+ L je 300kn minus 50% (150kn) plus Flat opcija
Ja imamo Total Obitelj L, i prošli mjesec mi je priključen 3. član iz tele2 mreže koji je donio -50% na pretplatu.
Mogu li se prebaciti na Total Obitelj+ L uz zadržavanje popusta?
Naravno,popust zadržavaš. Samo stvar je u tome da ako danas zatražiš prelazak na Extra Total Obitelj + L ,tarifa će ti biti aktivirana tek 1.7.
Razlika je samo u mjesečnoj naknadi,s time da S i M tarifa ima 512mb prometa nakon čega nastupa SSD,a tarife L,XL i XXL imaju 1gb prometa pa zatim SSD. Također je bit i u tome da se na većim tarifama dobiva i veći popust na uređaj uz potpisivanje OTPO-a.
Jel on nas po defaultu prebacuju na ove nove tarife ili mi to trebamo zatražiti?
Razlika je izgleda samo cijena uređaja.
Tako je, vrijedi 50% popusta.
Ne prebacuju nikoga, treba zatražiti prebacivanje. Najjednostavnije preko https://moj.hrvatskitelekom.hr/
Moraš zatražiti prebacivanje,s time ako danas zatražiš tarifa će ti biti aktivna tek od 1.7.
Razlika je samo u mjesečnoj naknadi,s time da S i M tarifa ima 512mb prometa nakon čega nastupa SSD,a tarife L,XL i XXL imaju 1gb prometa pa zatim SSD. Također je bit i u tome da se na većim tarifama dobiva i veći popust na uređaj uz potpisivanje OTPO-a.
Ovisi kakav prijenos broja radiš MNP ili PRP2POP,uglavnom kod oba prijenosa dobivaš popust,samo je razlika u broju mjeseci popusta.
Na extra totlal + tarifama tarifnu opciju flat mora aktivirati svaki član zasebno.
Kako se gleda na prijelaz Bonbon->T-mobile?
Bookmarks