Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 26
    Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered100 Experience Points

Datum registracije
    May 2012
    Bodovi
    200
    Nivo
    2
    Bodovi: 200, Nivo: 2
    Ukupna aktivnost: 27,9%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Simpa na extra i novi uredjaj - savjet molim

Najprije se ispricavam ako se vec o tome pisalo, ali nisam pronasla.

mislila sam simpa broj prenieti u neku od tarifa i uz ugovor uzeti uredjaj. prva opcija mi je bio iphone 4, ali mi se ucinio dosta skup, a nisam planirala uzeti neku visoku tarifu jer mi je taj broj zapravo dodatni mob i sada mi je potrosnja na tom broju uz maraton tarifu manje od 100 kn mjesecno.
    trebam uzeti i broj za dijete (mozda i uredjaj, ali nije nuzno), pa sam mislila prijeci na extra obitelj.

ono sto sam mislila je uzeti extra obitelj M, za prelaz sa simpe imam godinu dana 50 % smanjenu pretplatu, vidim da za nositelja uz trajnu nalog mogu dobiti HTC Rhyme za 398 kn.

e sad, imam jos i jedan broj koji mi je na pretplati u vip-u, ali tamo imam pretplatu 0 kn, pa ne znam je li mi isplativo taj broj prebacivati u t-mobile?

znam da za prebacivaje iz druge mreze mogu dobiti 24 mjeseca 50% nizu pretplatu, ali mi u toj opciji nema ni jedan aparat koji mi se svidja po niskoj cijeni.

imate li savjet sto mi je najbolje napraviti?

bi li oba broja prebacila u obitelj M (ili neku drugu tarifu) ili da prebacim samo simpu, a za dijete u t-mobileu uzmem novi broj?

citala sam tu na forumu i o opcijama nakon 6 mjeseci prelaska iz vise u nizu tarifu, mozda i neka takva kombinacija igra.

sto se aparata tice ja bi ili iphone ili HTC.

i jos me zanima je li HTC rhyme kompatibilan s viberom? trenutno imam HTC wildfire, medjutim na njemu mi je radi viber, poruke na viber prolaze, ali pozivi ne.

Najforumaš 2013. Postignuća:
    OverdriveVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Bodovi: 31.659, Nivo: 43
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ivana77 Pregledaj post
    trebam uzeti i broj za dijete (mozda i uredjaj, ali nije nuzno), pa sam mislila prijeci na extra obitelj
    djete ima koliko godina? mislim, znaš li što znači dati djetetu pretplatu?
    HTC Rhyme za 398 kn
    rasprodano. a pitanje je hoće li naručiti nove. eto i galaxy SII i S Plus su bili u cijeniku, fore radi, od 8.11.2011. do kraja veljače po 8 kn, a uspojeli su ih kupiti tek rijetki
    ono sto sam mislila je uzeti extra obitelj M, za prelaz sa simpe imam godinu dana 50 % smanjenu pretplatu...znam da za prebacivaje iz druge mreze mogu dobiti 24 mjeseca 50% nizu pretplatu
    simpa prelaz na total pa migriranje na nositelja obitelji + vip kao član obitelji = -50% 24 mj
    citala sam tu na forumu i o opcijama nakon 6 mjeseci prelaska iz vise u nizu tarifu, mozda i neka takva kombinacija igra
    nema niže tarife od obitelji M. dakle, 24 mj = obitelj M
    ili
    ugovor na "L", pa nakon 6 plaćenih računa možeš podnijeti zahtjev za prelazak u "M". razlika je 350 kn (50 kn x 7 mj). ako ćeš time više uštedjeti na uređaju - isplati se!
    Zadnji uredio ispravljach : 08-05-2012 u 01:39

Datum registracije
    May 2012
    Bodovi
    200
    Nivo
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    djete ima koliko godina? mislim, znaš li što znači dati djetetu pretplatu?
    ima 9 godina, inace mu ne bio dala pretplatu, ali su mi u t centru rekli da mu u obiteljskoj tarifi mogu postaviti neki limit npr na 50 kn.

simpa prelaz na total pa migriranje na nositelja obitelji + vip kao član obitelji = -50% 24 mj
    ovo mi nije jasno.
    predjem na koji total, sta mi savjetujes s obzirom na kupovinu uredjaja? nakon koliko mogu igrirat na nositelja obitelji? i kad ukljucujem vip? zar mi se pretplata ne veze uz nositelja obitelji, a ne uz clana, kako bi uz vip dobila 24mj 50% ako je vip broj clan, a simpa je nositelj i na nju vec ostvarujem 12 mj 50%

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ima 9 godina, inace mu ne bio dala pretplatu, ali su mi u t centru rekli da mu u obiteljskoj tarifi mogu postaviti neki limit npr na 50 kn
    ja bih ipak njega stavio kao simpa člana obitelji te ćete tako moći besplatno pozivati jedan drugoga (0,25 kn je uspostava poziva). on će dobivati mjesečno 50 kn na simpa račun (= 1000 sms + 1000 mb + 200 uspostava poziva prema tebi = mj) terećenjem tvoje obiteljske tarife kojoj će biti naplaćeno dodatnih 10 kn (trošak simpa člana u obitelji = drugi naziv na radijsku frekvenciju za simpa članove). u svakom slučaju možeš staviti u obitelj drugi pretplatnički broj i na njega kupiti neki mob za sina, a taj broj spremiti i ne koristiti. mislim da je to bolje nego pretplata na kojoj će za par dana spržiti limit od 50 kn slanjem poruka i s par uspostava poziva. i onda ti njemu objasni zašto ostatak mjeseca ne može koristi mob (a imaju ga svi u razredu) i tako iduće dvije godine. izludit ćeš!
    međutim, tvoja je odluka hoće li ostati na simpi ili ići na pretplatu.
    predjem na koji total, sta mi savjetujes s obzirom na kupovinu uredjaja?
    pogledaj ponudu mobitela i kad se odlucis ponovno se javi.
    trenutno ima par povoljnih smartphone uređaja niže-srednje klasne (HTC Rhyme, Nokia 710, Motorola Defy Mini, LG Optimus L3...) međutim problem je njihova dostupnost. možda naidješ na t-centar gdje se još uvijek mogu naći, jer ih putem on line prodaje nema.
    kad se odlučiš za mob idući korak je odabir total tarife. računaj ovako:
    mob u total M: (24 mj x 76 kn)
    mob u total L: (7 mj x 127 kn) + (17 mj x 76 kn)
    mob u total XL: (7 mj x 176 kn) + (17 mj x 127 kn)
    mob u total XXL: (7 mj x 254 kn) + (17 mj x 176 kn)

dakako svemu tome treba pridodati 20 kn/mj r.f. (10 za nositelja i 10 za člana obitelji)

+ 60 kn ako se odlučiš da ti sin ostane na simpi
    vip broj ... simpa
    vip pretplata = ti
    simpa = sin
    imaš li još što (bonove/pretplate) da složimo najbolju kombinaciju?
    Zadnji uredio ispravljach : 08-05-2012 u 12:33

Datum registracije
    May 2012
    Bodovi
    200
    Nivo
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo pokusavam si sloziti najbolju kombinaciju.
    rhymea definitivno nema i vjerojatno ga vise nece dobiti.

sto mislis o HTC One V ?nasla sam ga u extra tarifi uz prijenos brija s vipa dosta povoljno,
    Uz zasnivanje novog ugovora s obveznim trajanjem od 24 mjeseca uz trajni nalog
    EXTRA total S 998,00
    EXTRA total M 798,00
    EXTRA total L 398,00
    EXTRA total XL 98,00
    EXTRA total XXL 8,00

u obiteljskoj tarifi je dosta skuplji, a za prijenos simpe je nesto skuplji.

sad sam dosla na ideju da uzmem taj mob uz prijenos iz vip-a, pa imam 24 mj pola pretplate, a da sinu dam svoju simpu bez prebacivanja na pretplatu, tako njega kontroliram bonovima, u mrezi nam naplacuje samo uspostavu. ako mi ze ubuduce zatreba imam simpu koju mogu prebaciti.

a za sebe sam malo racunala i cini mi se da je jos najisplativije uzeti minimalnu tarifu, ovu S, to bi mi bilo 24mj x 50kn = 1200 kn + 998 za mob = 2198kn
    ako uzmem L tarifu mob mi je 398, ali kad pomnozim 7x127 + 17x76 + 398 = 2579 kn
    ako bi uzela M tarifu 7x76 + 17x50 + 798 = 2180

u biti je najjeftinija M s migracijom u S, ali je minimalna razlika i da od pocetka uzmem S.
    sto se tice moje potrosnje, s obzirom da imam jos i sluzbeni mob, mislim da bi mi S tarifa bila sasvim dovoljna.

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sve ovo ima smisla sto si napisala. Jedino računaj da ako Vip prebacis na total da onda sina ne možeš uključiti kao Simpa člana i da će njegovi pozivi prema tebi biti mnogo skuplji od samo 0,25 kn (uspostava poziva) koliko bi plaćao kao član obiteljske tarife.

Da sam ja ti...
    Čekao bi neku bolju priliku za kupnju moba i ne bi kupio htc po punoj cijeni.
    Pogotovo ako se sjetimo da su u proteklih 30 dana nudili/imali na zalihama u total L tarifi: iPhone4s (498 kn), htc rhyme (98 kn), Nokia lumia 710 (8 kn), Htc desire i wildfire (8 kn), Sony e. X10 (8 kn)...
    A u total S: Sony e. Xperia Ray i Live za 8 kn

Sad se bliži kraj školske/studentske godine i vjerojatno u t-mobileu računaju s još akcija i povoljnih mobitela kojima ce medju tom masom privuci velik broj novih korisnika.

Jedino sto trebaš paziti je rok od 30.6. do kada traje akcija -50% 24 mj
    Zadnji uredio ispravljach : 10-05-2012 u 00:38

Datum registracije
    May 2012
    Bodovi
    200
    Nivo
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    znam da ga na totalu ne mogu ukljuciti, ali sam mislila da mu mogu nakon sto mu stavim bon aktivirati maraton tarifu i onda unutar mreze ima 1000 minuta besplatnih u 30 dana od dana aktivacije, uz naplatu uspostave poziva i prve minute (samo ne znam do kad ce imati tu opciju u ponudi). To ja sad koristim i odlicna mi je ta opcija, cak se mislim bi li uopce prelazila na pretplatu, ali mi treba novi mob pa radi toga smisljam sto napraviti i kako za najmanje novca upecati neki dobar mob.

Znaci tvoj savjet je da pricekam, to sam i ja mislila, a opet s druge strane strah me da kasnije ne zalim sto nisam uzela one V.

u t-centru su mi rekli da im se akcija produzava do kraja 8.mjeseca, sad ne znam jel i ova za prijenos broja ili samo ova za prelaz simpe na pretplatu, zena mi je rekla da se za obje akcije produzava do kraja 8.mj, ali nije mi djelovala uvjerljivo.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Bodovi: 26.050, Nivo: 39
    Bodovi: 26.050, Nivo: 39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa ako to sve radis zbog novog mobitela mozda da pogledas Motorolu Defy mini za 798kn u Simpi (za sada samo na webshop)

https://webshopt-mobile.t.ht.hr/Mobiteli.aspx
    Zadnji uredio 10aLEX : 11-05-2012 u 11:41

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S medicinske strane ne bih preporučio djetetu od 9 godina mobitel - jer je dječja lubanja daleko tanja od odrasle a i kost je nezrela...tako da zbog zračenja i ostalih gluposti moje dijete neće imati mobitel tamo negdje do možda 15. godine...A jedino može imati ugašeni mobitel kod sebe za slučaj hitnosti... Tako da ne ulazimo u raspravu, moj offtopic komentar je: nemojte davati djetetu mobitel, može škoditi dječjem mozgu i razvoju (mozga, testisa itd...). Nitko ne može sa sigurnošću reći da je mobitel siguran, ali ni da je štetan...Ono što je sigurno je to da su djeca u razvoju daleko osjetljivija na vanjske (štetne) utjecaje od odraslih!

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    May 2011
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-mobile/Vip/Tomato
    Bodovi
    4.126
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.126, Nivo: 15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao 10aLEX Pregledaj post
    Pa ako to sve radis zbog novog mobitela mozda da pogledas Motorolu Defy mini za 798kn u Simpi (za sada samo na webshop)

https://webshopt-mobile.t.ht.hr/Mobiteli.aspx
    Podržavam ovaj savjet. Defy mini je definitivno dobra kupovina trenutno, i prodaje se prilično jeftino, odličan omjer uloženo/dobiveno.

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    u t-centru su mi rekli da im se akcija produzava do kraja 8.mjeseca, sad ne znam jel i ova za prijenos broja...
    do 30.6.2012.
    ...ili samo ova za prelaz simpe na pretplatu, zena mi je rekla da se za obje akcije produzava do kraja 8.mj, ali nije mi djelovala uvjerljivo.
    do 31.8.2012.

Datum registracije
    May 2012
    Bodovi
    200
    Nivo
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ispravljach thanks, ako vidis da ima neka dobra opcija, molim te javi.

S medicinske strane ne bih preporučio djetetu od 9 godina mobitel - jer je dječja lubanja daleko tanja od odrasle a i kost je nezrela...
    znam i do sad sam se opirala tome, ali ne ide vise

tako da zbog zračenja i ostalih gluposti moje dijete neće imati mobitel tamo negdje do možda 15. godine...
    to sam i ja mislila prije par godina, ali kad na kraju ispadne da je jedini u razredu bez mobitela, onda tu nastaje problem.
    a od iduce skolske godine ce ici sam u skolu i iz skole, tako mislim da mu je mobitel potreban da mi se moze javiti.
    naravno u razredu ce ga drzati iskljucenog.

Motorolu Defy mini za 798kn u Simpi
    gledala sam karakteristike te motorole, ne cini mi se puno bolja od htc wildfirea koji imam, ima nesto malo brzi procesor i malo bolju rezoluciju.

Datum registracije
    Mar 2009
    Bodovi
    13.757
    Nivo
    28
    Bodovi: 13.757, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mlesic Pregledaj post
    S medicinske strane ne bih preporučio djetetu od 9 godina mobitel - jer je dječja lubanja daleko tanja od odrasle a i kost je nezrela...tako da zbog zračenja i ostalih gluposti moje dijete neće imati mobitel tamo negdje do možda 15. godine...A jedino može imati ugašeni mobitel kod sebe za slučaj hitnosti... Tako da ne ulazimo u raspravu, moj offtopic komentar je: nemojte davati djetetu mobitel, može škoditi dječjem mozgu i razvoju (mozga, testisa itd...). Nitko ne može sa sigurnošću reći da je mobitel siguran, ali ni da je štetan...Ono što je sigurno je to da su djeca u razvoju daleko osjetljivija na vanjske (štetne) utjecaje od odraslih!
    Djeca iovako nece puno telefonirati, djeci treba mobitel za surfanje, tak da ga nece drzati prislonjenog na glavu, nego prilicno daleko od tijela sto se tice zracenja. Ne dati djetetu mobitel do 15. godine znaci stvoriti socijalnog invalida.

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2011
    Mobitel
    Samsung Galaxy S+
    Operater
    T-mobile
    Godina
    37
    Bodovi
    7.071
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.071, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao lukarak Pregledaj post
    Ne dati djetetu mobitel do 15. godine znaci stvoriti socijalnog invalida.
    ?!?!
    invalidi su zato sto se ne idu igrat van s drugom djecom nego vise na fejsu u sobi....
    sry na offtopicu ali morao sam... :/

Datum registracije
    Mar 2009
    Bodovi
    13.757
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zeryx Pregledaj post
    ?!?!
    invalidi su zato sto se ne idu igrat van s drugom djecom nego vise na fejsu u sobi....
    sry na offtopicu ali morao sam... :/
    Da, i zato im treba mobilni uredjaj

Sve sto se klinci dogovaraju danas odvija se preko moba, sve o cemu razgovaraju se nalazi na mobu, zato im i treba smartphone, itd.
    A 15 godina, to vise nisu ni klinci.

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2011
    Mobitel
    Samsung Galaxy S+
    Operater
    T-mobile
    Godina
    37
    Bodovi
    7.071
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s 15 godina su odrasli ljudi?!
    i ovo je bila ironija sto vise u sobi na fejsu... oke je imati mobitel da se dogovore (iako je moguce i bez njega). ali bas da bi bili socijalni invalidi i da im treba smarphone?

Datum registracije
    Jan 2012
    Operater
    Tele2 / T-Mobile
    Bodovi
    4.575
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.575, Nivo: 16
    Bodovi: 4.575, Nivo: 16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    U biti prebacivanje sa simpe na total treba napraviti do kraja svibnja, a da bi se nakon prvog racuna onda pocetkom lipnja total upgradealo na obitelj i uzelo za clana prebjeg iz vipa/tele2? Jos 15 dana znaci

Datum registracije
    May 2012
    Bodovi
    200
    Nivo
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    U biti prebacivanje sa simpe na total treba napraviti do kraja svibnja, a da bi se nakon prvog racuna onda pocetkom lipnja total upgradealo na obitelj i uzelo za clana prebjeg iz vipa/tele2? Jos 15 dana znaci
    e, hvala na napomeni, uopce mi taj dio nije pao na pamet

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mmausa Pregledaj post
    a može i ovako:
    20. lipanj - novi pretplatnički ugovor/simpa prelaz > total "žnj" + kupnja prvog mobitela
    21. lipanj - total "žnj" > nositelj obitelj "žnj" + član (zahtjev za prijenos broja iz druge mreže) [PAZITE DA DJELATNICI UPIŠU RUČNO PUK1 BROJ U ZAHTJEV ZA PRIJENOS]
    28.-29. lipanj - kada člana prebace u t-mobile: otpo na člana + kupnja drugog mobitela = -50% na obitelj

Datum registracije
    May 2012
    Bodovi
    200
    Nivo
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kupila sam prije 10-ak dana sinu simpa broj, ali sam uzela samo broj, ne i mobitel.
    sad sam dosla na ideju da kupim motorolu defy u simpa paketu, pa me zanima postoji li sansa da u t-centru dogovrim da mi taj sinov broj koji sam kupila prije 10 dana vezu za kupnju mobitela umjesto broja koji je u simpa paketu s mobitelom.
    u prijevodu bi li mogla na taj sinov broj dobivati one dodatne kune nakon nadoplate bonova?
    moze li se takav zahtjev napraviti?

Datum registracije
    May 2011
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-mobile/Vip/Tomato
    Bodovi
    4.126
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kupila sam prije 10-ak dana sinu simpa broj, ali sam uzela samo broj, ne i mobitel.
    sad sam dosla na ideju da kupim motorolu defy u simpa paketu, pa me zanima postoji li sansa da u t-centru dogovrim da mi taj sinov broj koji sam kupila prije 10 dana vezu za kupnju mobitela umjesto broja koji je u simpa paketu s mobitelom.
    u prijevodu bi li mogla na taj sinov broj dobivati one dodatne kune nakon nadoplate bonova?
    moze li se takav zahtjev napraviti?
    Edit: Mislio sam da se ne može, ali izgleda da može.
    Zadnji uredio miha013 : 24-05-2012 u 23:21 Razlog: Ispravak netočnog navoda

Banned Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2011
    Bodovi
    1.645
    Nivo
    9
    Bodovi: 1.645, Nivo: 9
    Bodovi: 1.645, Nivo: 9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Naravno da se može, ne piši neistine! Samo zamoli zaposlenika T-centra da ti uređaj poveže sa starim brojem. To je čas posla!

Datum registracije
    May 2012
    Bodovi
    200
    Nivo
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I dalje nisam nista rijesila za mobitel.
    Vidim sad u ponudi samsung galay s i sony xperia u, i jedan i drugi mi se cine zanimljivi.
    Koja bi bila najbolja opcija s obzirom na ove nove tarife.

Dakle imam svoj simpa broj, imam vip koji mogu prenijeti i sin ima simpu, ali mi se cini da mi je njagov broj najpametnije ostaviti na bonovima.
    zapravo je i meni skroz dovoljno imati simpa bonove, jer mi potrosnja nije velika na tim mobitelima, ali trebam novi mob. dakle ne bi isla na neke prevelike tarife.

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kupi si mobitel putem njuskala. Tebi je to jeftinije nego platiti 1200-1300 mob i još pretplatu (24 mj x 72,5 kn)

Datum registracije
    May 2012
    Bodovi
    200
    Nivo
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    thanks. na kraju sam i ja dosla do istog zakljucka. mislila sam da cu ovako uspjeti ubosti neki dobar mob za male novce, ali ne uspjevam naci mob ispod 1200 kn, a to uz ugovornu obavezu i visinu pretplate ispadne skuplje nego kupiti mob i ostati na bonovima.

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Preneseni broj i novi uredjaj?
    By n00b in forum Bonbon
    Odgovora: 32
    Posljednji post: 27-04-2011, 23:48
  2. Simpa Extra
    By jay in forum T - Mobile
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 07-01-2010, 11:43
  3. Razbijena 6280 molim savjet