Hm, nigdje ne piše na kojim frekvencijama radi. Nemoj pobrkat kodiranje (GSM) sa frekvencijom.
Kratko pitanje - jel netko kupovao na ovaj način?
Imam frenda gore koji je na privremenom radu (ima privremenu adresu, bankovni račun) i zanima me postoji li još neka caka kod ove kupovine. Gledao sam Galaxy Nexus za 400$ što je bagatela. Poštarina je 10ak $:
http://www.theverge.com/2012/4/24/29...available-hspa
Meni postupak plaćanja zapinje kod autorizacije jer mi odbija karticu pošto je registrirana izvan USA. Ako je netko prolazio ovu proceduru zanima me jel stvarno tako jednostavno kao što piše, ima li popratnih troškova (neki porezi) i sl.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Hm, nigdje ne piše na kojim frekvencijama radi. Nemoj pobrkat kodiranje (GSM) sa frekvencijom.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ako je na AT&T radit će bez problema kod nas, ako je Verizon neće ti raditi. Tako da, stvarno je jeftin GN! I isplati se uzet ga.
EDIT: nemaš nikakvih troškova, ali za svaki slučaj. kada bude dolazio, neka ga makne iz kutije. i nosio kao da je njegov.
Mobitel bi prema Googleovim riječima trebao biti otključan i multi-band GSM/HSPA+ model. Mislim da ne može pokriti više frenvencija od navedenih: GSM 850/900/1800/1900, HSDPA 850/900/1700/1900/2100.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Jap. Ima jedan decko na twitteru koji ga je kupio u Americi jos u 12 mjesecu, i sve radi dobro.
Je, samo pazi da nije namjenjen za Verizon, on radi na CDMA standardu, što znači da je kod nas neupotrebljiv.
nisi naveo jednu bitnu stavku, a to je : kada naručiš mob na koju adresu će biti poslan ? hrvatska ? ako da, imaj tada na umu da ćeš najvjerojatnije tada imat carinske troškove...
A i nemožeš naručiti mobitel s Playa u HRV.
ja sam kupio preko frenda Htc inspire i sve pet...kod nas se jednostavno ne isplati kupovat telefone preskupi su uzasno !!
e pa to ne znam kak ga je kupio, mislim da ga je preko prijatelja uzeo. tj. dao pare i ovaj mu u americi narucio. i on pokupio. Cuj najlaksi nacin, ili da das pare kolegi i on naruci, dodje na njegovu adresu, ili nek ti on kupi, i kad dodje u hr ti mu das pare, ali mislim da kod njih nema iznenadjenja, uglavnom je free shipping po cijeloj americi, tako da tu neće imati trošak.
Bookmarks