Whatsapp je besplatan.
Ostalo u prvom postu.
Postoji li neka verzija Riječalice za samsung galaxy mini?
https://play.google.com/store/apps/d...ZWF2aTIuaHIiXQ..
EDIT:
Ima za skinuti, nisam je mogao naći jer neće ju pronaći kada upišem "rijecalica" već treba biti "riječalica".
No, program je totalno smrdan, ne zauzme cijeli ekran već 20% ekrana zauzme reklama pa je igra gotovo ne-igriva na 3.2 inča.
Zadnji uredio lujo_zgb : 22-05-2012 u 21:32
Je li čuo netko za aplikaciju Songify? Ima je u google play za skinuti, ali u free verziji daje samo nekoliko melodija koje se mogu koristiti. Ako netko zna gdje bi se mogao skinuti Songify koji "nudi malo više" neka slobodno napiše.![]()
Da li neko zna koja je aplikacija za uredjivanje slika kao neka slika koju sam vidjela-zuti cvijet a okolo crnobijelo?Mislila sa da je Instagram i kada sam ga skinula nisam mogla naci da uradim tako nesto.
nažalost mislim da po tom pitanju malo znaš jer postoji krekirana verzija za iphone. na sto se tamo veze ako radi kao krekirana?
nije stvar u tom mizernom iznosu vec u djeci i drugima kojima sam to instalirao pa kad istekne ce ih zbuniti jer nisu svi na ti sa tim placanjima i da imaju kartice i neke racune
jel ima neko pro verziju riječalice?![]()
Po preporuci sam skinula aplikaciju za android After focus treba mi da oko objekta na slici sve bude zamagljeno.E sada ima li iko da mi kaze kojim principom radi ovo ja sam probala,neznam.Ili neki video za to?Hvala
youtube.com - afterfocus - http://www.youtube.com/watch?v=PrdKOh6r48A
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Pozdrav ljudi! Trebao bi Android aplikaciju;
- da što je manje moguće troši podatkovnog prometa, znači ide preko mobilnog interneta prvenstveno
- slanje sms poruka, odnosno instant messaging
- voice call, znači "telefonski pozivi", video calls me toliko i ne zanimaju
- da je kvaliteta šta je moguće bolja i brža, s time da što manje koristi prometa jer smo ograničeni na 1000MB mjesečno zbog tarife
- skype mi je propao, to je pretežak program koji više ne funkcionira nego funkcionira, i imam namjeru ga deinstalirati, dakle to ne dolazi u obzir
- isto tako, poželjno mi je da dobro radi program i na EDGE signalu pošto dosta putujem pa i nema svugdje 3g signala
- koristio sam dosad imo za instant messaging, mislim da je oko sat vremena na njemu bilo oko 1mb prometa
- dobio sam preporuku za whatsapp ali vidim da je to samo slanje sms poruka, to bi valjda bilo instant messaging
- šta mislite o viberu? kako on funkcionira? koristi malo prometa? funkcionira dobro na edge signalu za voice calls?
- isto tako, ako je moguće da postoji i desktop verzija programa, znači da se može zvati sa kompjutera na mobitel i obrnuto (znači baš kao skype, ali samo da nije skype)
- znam da ima imo tu mogućnost, no, još nisam isprobao, on ne postoji kao desktop program već samo kao client na imo.im odakle je moguće uspostaviti pozive
- šta se preporučuje za nas, viber, nešto drugo?
- hvala.
Desire / Oxygen /
Fring?
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Ako ti je baš bitan desktop klijent, pogledaj oovoo (nisam ga koristio, ali mogao bih jednom probati). Ja sam na Viberu od samog početka, ali verzije 2.1.5 i 2.1.6 mi se ne sviđaju, malo su spore itd. 2.1.2 mi radi sasvim u redu i ne mičem se s nje. Imao sam poziva i na EDGE-u, ali rijetko. Uglavnom je sve ok jedino što tu i tamo zna poziv prekinuti pa može biti nezgodno ako tražiš neko ozbiljnije rješenje. Imaš u ovom podforumu cijelu temu o Viberu pa baci oko na iskustva gdje sam dosta pisao.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Muči me Polaris office aplikacija na mobitelu. Imam namjeru prodati mobitel no nikako nemogu obrisati podatke u Polaris officeu. Imam brojeve računa kao i pinove u podacima. Može li mi neko pomoči da to obrišem ili kako da deinstaliram taj program iz mobitela? Probao sam u meniju same aplikacije očistiti podatke nakon čega sam dobio potvrdu da su podaci očišćeni ali ništa nije očišćeno
Na sd kartici pronađeš folder od Polarisa i obrišeš.
Btw. ako prodaješ mob onda je najbolje da napraviš factory reset i memorijsku karticu formatiraš.
pozdrav, gdje bi mogao pronaci real racing 2 hd i fifa12 bez placanja i virusa? ipmart nema ea igre, od applaneta sam odustao nakon nekih pricao o virusima, mobilism ne radi... ako netko ima provjereni link ili market slobodno nek napise![]()
Dosadio mi već minimalistic text i tekstualna prognoza pa sam u potrazi za nekim dobrom vremenskom prognozom.
Htio bih da se može staviti lijep widget, koji nije previše nakićen i ružan, a kada otvoriš app da ima dosta funkcija (tu mi izgled onda nije bitan).
Gledam malo te app-ove i nesviđaju mi se baš..
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
https://play.google.com/store/apps/d...2F3ZWF0aGVyIl0.
Probaj ovajtaj ja koristim
imaš weather info od forecae, što znači 10 dnevna prognoza i 24 satna
Zadnji uredio lujo_zgb : 11-06-2012 u 15:12
...->3310->7110i->S35->M45->S45->M55->F500i->K700i->E1000->KRZR K1->ipaq 514->i600->G600->Nokia 5000->N97mini->MotoMilestone->i4+BB9700->O2x->Gnex->Xperia Z->LG G3 32 GB->Xperia Z3->6p+Moto360
http://www.stuff4android.com/2011/12...d-for-android/
inače za sve što tražite u google upišete sljedeće: "ime aplikacije verziju apk"
48GB Dropboxa besplatno
-jedina mana je što traje 2 godine taj prostor
http://forum.xda-developers.com/show...8#post27116068
A neviđa mi se baš izgledom.. a i volio bih da se može staviti da u notification baru uvijek pokazuje trenutnu temperaturu i onda kada povučeš notification bar da ima lokacija, temperatura i oblačić, to ima beautiful widgets al meni nije beautiful![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
<offtopic>
Sorry, ali sad vec malo zanovijetas. Postoji aplikacija koja radi to sto trebas ali je tebi "dosadila" i "nije ti lijepa".
Vremenska prognoza sluzi za prikaz vremenske prognoze a ne da osvaja dizajnerske nagrade prekrasnom grafikom i efektima.
</offtopic>
Osim toga, po cemu su ovo preporuke? Ona tema sluzi za preporuke a ne za zahtijeve i potraznju.
Iz naslova se vidi šta mi treba. Backup svih SMS-ova iz starog telefona, te nakon toga restore u novi. Gledao sam po forumu iljudi preporučuju SMS BACKUP & RESTORE. Odradio sam sve sa njim ali u restoru pobrka vremena poruka, tj ne vrati ih hronološki. Bude desetak primljenih, pa desetak poslatih... Probao sam i program Apolosoft Android SMS Transfer ali je on još gori...
Imam oko 9000 poruka jer je i to bitno za neke programe.
Probao sa GO SMS?
S njim možeš napravit backup. Nikad nije ništa pobrkao, ali ajde, ja nemam tolko poruka![]()
Hvala ti, probao sam i ovo ali ista stvar. Prebaci on sve ali nisu hronološki spakovane. Ide tri četiri primljene poruke, pa tri četiri odgovora... Ne znam u čemu je problem(možda u količini), ali nema veze, bitno je da su sve, brojem, tu.
Bookmarks