Sada kada sam vidija koje tarife izbaciva vip razoćara sam se skroz i pozdravljam se danas s vip-om prebacivam broj na tele2 revoluciju odo odmah podnjeti zahtjev za prebaciti broj.
Ali zato razlikuju tomatoUbacio sam tarife u bazu (http://www.tarife.si/hr/unos-mjesecne-potrosnje.html), ali i dalje za imalo zahtjevnijeg korisnika, ispod 200 kn ne ide,...
te nove tarife su posljedica tele2 revolucije, čuo sam da im tele2 s revolucijom masovno odnosi korisnike
ako ih misle sa ovom tarifom zadrzat, onda u vipu rade retarde...toliko o novim tarifama...da je ova tarifa bila 2008. godine ne bi rijeci rekao.
Čujem iz VIP-a da spremaju odgvor na Revoluciju. Ovo na Bez limita tarifama je bila samo korekcija.
Lansiranje do kraja ovog mjeseca. Ne znam detalje.
easysurfer...iz tvojih usta u bozje usi...samo se bojim na sta ce licit na tarifa i koliko ce kostat. onda cu se taman strpit do tada. sad su mi ponudili 50% na mjesecnu naknadu ako produzim ugovor i 200kn popista za uredaj. to cu se strpit do te tarifr i galaxy3 taman dolazi tad. detalje neznas?![]()
Nevirujem oni imaju ime zato i drže nenormalne cjene.Al će tele2 dobiti nenormalni broj klijenata iz vip_-a i t-mobila koji su prešli i preći će na revoluciju. A SAMO GLUPI LJUDI GLEDAJU DA UZMU JEFTIN MOBITEL I DA IH DERU 24 MJESECA KROZ PRETPLATU.
Upravo tako. A za obračun s Tele2 koriste tomato, koji je i stvoren s tom namjenom.
I na srbijanskim portalima kritiziraju Vip koji s tarifama "okruglo pa na ćoše" samo obmanjuje korisnike.
U Srbiji je Vip u drugoj poziciji nego kod nas. Tamo su oni poput našeg Tele2 (treći operator).
24 mj -50%?
T-mobile je prošlog tjedna odgovorio na Revoluciju ponudivsi neograničen broj besplatnih minuta razgovora prema korisnicima svih fiksnih operatera i t-mobile mreže za cijenu vec od 12,7+10 kn/mj (priča xs s -50% popusta). No, uvjet je potpis ugovora, ali bez kupnje mobitela cime tjeraju korisnike na njuskalo. Mobitele po cijenama iz njuskala ima i tele2 (i u revoluciji koja košta 160 kn/mj).
mislim da bi Vip napravio dobar posao kada bi ponudio neku tarifu od 100 kn bez naplate uspostave poziva, s mogućnošću kupnje povoljnih mobitela, neogranicenim porukama, neogranicenim internetom (usporavanje nakon potrosenog 1gb na 128 ili 256 mb/s), neograničenim brojem besplatnih minuta prema svim korisnicima iz grupacije telekom austria. Bio bi to odličan odgovor na t-mobile koji se hvali da neograničena priča omogućuje besplatne minute razgovora s 3,5 milijuna korisnika. Telekom austria ih broji 22 milijuna.
Zadnji uredio ispravljach : 11-05-2012 u 23:36
tomato i je dovoljno konkurentan...zato jer je na vip mreži. Osobno sam pretplatnik VIP-a i Tele-2 i prvi koji bi od to dvoje zavrsio u smecu je tele2 zbog prejadne dostupnosti i mreže. Boli me ona stvar za svaku cijenu kad mi hitno nesto treba,a mene netko nemoze dobiti ili ja nekog,sam smisao mobitela mi je u toj situaciji nikakav,da ne govorim koliko puta mi poruke stizu sa preko nekoliko sati zakasnjenja. -.-'
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
da ispravljach...zalio sam se i prijetio da cu promijenit operatera i rekli su mi da mi nude 50% popusta na mjesecnu naknadu naredne dvije godine ako produzim ugovor. sad cekam neku dobru tarifu.
Šuška se da će Vipnet izdati kroz tjedana novu revolucijusve flat (pozivi, net, poruke )bez uspostave poziva za 150 kn
živi bili pa vidjeli
![]()
Ja bih placao i 200 kn flat bez uspostave poziva...samo sumnjam u bilo kakvu tarifu takvog tipa jer je vip (pre)samouvjeren i nece se lako upustiti u igre sa tele2 i spustanjem cijena. za to imaju rajcicu i s njom pariraju gregoru.
Evo,mome ocu ponudili 70% popusta na tarifu 444 uz 12mj + 200kn popusta na mob koji vrijedi za tarifu 444.Znaci sada ima all flat za nekih 130kn + uspostava.Ipak mogu kada zele...;-)
Jeli možda neko ima infromaciju da li ce vip produzit akciju 50% (na sve tarife bez limita) tijekom 2 godine za prijenos broja poslije 15.11
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
Bookmarks