SeriousG, pitaj u SZK i t-centru kada ćeš moći produžiti ugovor. Je li to 6.6.2012. Ili nakon 20.6.2012. kada im bude knjizeno da si platio 24.racun po prethodnom otpo-u?
Ne sumnjam ja u kolegu ispravljacha(dapače, vrlo sam mu zahvalan na idejama i pomoći), nego u neinformiranost djelatnika t-centara. Zanima me samo na što se mogu pozvati ako mi u drugoj polovici šestog mjeseca kažu da se ne mogu prebaciti u obitelj isti mjesec kada sam produžio ugovor. U jednom centru su mi rekli da ne mogu postati nositelj obitelji 6 mjeseci (što je potpuna glupost), a u druga dva da mogu postati nositelj obitelji nakon jednog obračunskog razdoblja (što meni ne odgovara jer gubim 50% popusta). Stoga me samo zanimalo ima li gdje u uvjetima navedeno da se nakon sklapanja OTPO-a (bez promjene tarifnog modela) mogu isti mjesec prebaciti kao nositelj obitelji (kako bih se mogao pozvati na tu stavku ukoliko me budu maltretirali u t-centru).
Use the Fork, because there is no Spoon.
SeriousG, pitaj u SZK i t-centru kada ćeš moći produžiti ugovor. Je li to 6.6.2012. Ili nakon 20.6.2012. kada im bude knjizeno da si platio 24.racun po prethodnom otpo-u?
Pozdrav!Supruga i ja smo pretplatnici u T-mobileu nekoliko godina.Ja sam produžio ugovor u 12. mjesecu prošle godine u Extra mix S tarifi (uzeo sam SE X8) a žena je uzela Iphone 3gs negdje u 1. mjesecu ove godine u tarifi Extra total M tarifi.Što nam preporučate?Da li da uzmemo tarifu Extra obitelj M?Mjesečno trošimo oko 300 minuta razgovora,100-tinjak poruka.I da li možemo uzeti novi mobitel,barem 1?Ja imam 33 godine,žena 29.Hvala svima!
Mix S (86 kn) + total M (162 kn) > obitelj L (157 kn), 3.clan koji kupuje mob prelazi iz druge mreže i donosi -50% 24 mj
Hvala na planu.Samo,jesi siguran da dobijem 50% popusta na cijelu tarifu ako dovedem samo 1 clana iz druge mreze?
Pročitaj zadnjih par stranica ove teme i sve u vezi tog popusta će ti biti jasno.
Malo sam prostudirao temu.Znači,odaberem tarifu Obitelj L,uz moj i ženin broj dovedem još jednog člana,npr. simpa broj i račun nam bude 157 kn?Da li bih mogao uzeti Nokiu Lumiu 710 za 398 kn?I to sve moram uraditi do kraja 6. mjeseca?Oprostite ako sam naporan i hvala svima!
Pitanja ako znate...
Kada će mi aktivirati tarifu total s - (ugovor potpisan 03.05.2012 - tel. i ugovor stigli poštom)?
Dali tek početkom sljedećeg mjeseca? - tako mi piše ns telekom IDportalu!
Dali onda mogu u ovom mjesecu osnovati obitelj m + čaln bonbon? ----- ili moram čekati aktivaciju total s pa osnovati obitelj m sljedeći mjesec????
Zadnji uredio ispravljach : 07-05-2012 u 22:34
Znači,broj mora biti iz druge mreže (vip,tele2),jel?
A tko bi bio nositelj?Na stranici T-mobilea piše Za nositelja tarife 398 kn. http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-12...BLACK&ilink=eo
Zadnji uredio vrba! : 08-05-2012 u 00:23
Na tarifu total s sam prešo sa mrak tarife60.
Uzeo sam htc rhyme 298kn ugovor na 24 mj.
da
žena, Extra total M. ona ne može postati član dok ne plati 12. račun po novom ugovoru
prijelaz na novu tarifu ce ti izvršiti 1.6.2012., eh sada... PROBLEM!
kada zatražiš prelazak na nositelj obitelji M moglo bi ti se dogoditi da ti to izvrše tek 1. srpnja, a tada nema -50% 24 mj.
za svaki slučaj pitaj ti i SZK i T-centar: kada će biti proveden prelazak iz total S > nositelj novoformirane obitelji M: tijekom lipnja ili 1. srpnja
odnosno, bi li mogao u t-centru već sada zatražiti prelazak u total M, a da to bude aktivno (1. lipnja). očekujem negativan odgovor jer ne možeš dva puta u jednom mjesecu zatražiti promjenu tarife. u tom slučaju se vadi na to da je ugovor sklopljen u travnju (narudžbon mobitela), a samo formalno potpisan u svibnju kada je isti isporučen.
Zadnji uredio ispravljach : 08-05-2012 u 00:31
Da,a pošto je ona uzela Extra total M u 1. mjesecu ništa od svega ovoga što sam ja zamislio.
@ispravljach,
Na stranicama tmobila stoji ovo"Prijeđite u T-Mobile mrežu* i iskoristite 50% popusta na mjesečnu naknadu odabrane EXTRA tarife: Priču, Mix, Total i Obitelj tijekom 24 mjeseca*. Uživajte u bezbrižnim razgovorima, porukama i surfanju internetom."
* znači=Ponuda se odnosi na pretplatnike koji prenoso broj na T-mobile pretplatu.
Dali to isključuje bonbon broj?
I još jedno pitanje ako sada uzmem obitelj m - 50% (bonbon broj)
Za šest mjeseci želim prijeć u Obitelj L dali ću ostat bez popusta 50%?
Eto bio u tcentru i zvao SZK i odgovor je isti:
Ne može se ostvarit popust za tarife obitelj ako se prelazi sa bonbona već isključivo sa tele2 ili vip i to p r e t p l a t e!!!
Vidio svojim očima aplikaciju koja ne dopušta unos ništa osim tele2 ili vip brojeva!
A i u uvjetima korištenjamotivne ponude članak 1 je vrlo jasan:
Uvjeti korištenja promotivne ponude za prijenos broja u
pokretnu elektroničku komunikacijsku mrežu
Hrvatskog Telekoma d.d.
1. Svi p r e t p l a t n i c i koji u promotivnom razdoblju od 25. srpnja 2011.godine do 30. lipnja 2012. godine
prenesu svoj broj iz drugih pokretnih elektroničkih komunikacijskih mreža u pokretnu elektroničku
komunikacijsku mrežu Hrvatskog Telekoma d.d. (dalje: HT), odnosno podnesu zahtjev za prijenos
broja te postanu T-Mobile pretplatnici, HT će u dodijeliti popust od 50% na mjesečnu naknadu
odabrane tarife kroz 12 ili 24 mjeseca. Navedenu pogodnost novi T-Mobile pretplatnici mogu
ostvarivati potpisom ugovora na 12 ili 24 mjeseca.
Sada treba ić u tele dva vidit dali postoji još pretplata za 0kn, na netu je nema!
ja sam sumljao u postove Daruvara28 (#326 i #343) te Ankujunda (#196) koji su tvrdili da je moguće ostvariti -50% na tarifu 12/24 mj prijenosom prepaid broja iz druge mreže.
onda sam u travnju formirao obitelj. ubacio prepaid iz druge mreže kao pretplatnika u obitelj i potpisao ugovor i, na čuđenje djelatnika t-centra, sustav im je prikazao da imam pravo na -50%.
tijekom svibnja planiram četiri totala prenijeti na obitelj i unijeti četiri prepaida iz drugih mreža.
javim kako je prošlo, ali to neće biti prije 25.-27. svibnja.
ne
Zadnji uredio ispravljach : 08-05-2012 u 17:32
"tijekom svibnja planiram četiri totala prenijeti na obitelj i unijeti četiri prepaida iz drugih mreža.
javim kako je prošlo, ali to neće biti prije 25.-27. svibnja.
ne"
Pa daj provjeri dali ćeš moći! čisto sumljam!
Ne znam sada da li da idem u tele2 po pretplatu ili prepaid jer u uvjetima jasno piše pretplata.
Zadnji uredio elzoro99 : 08-05-2012 u 17:44
Moći će jer sustav to dozvoljava. Jedino je pitanje hoće li mu to pojedini djelatnik htjeti napraviti. Meni je djelatnica A rekla da može, dok je djelatnica B govorila da to prolazi kroz sustav, ali da ona to ne bi napravila.
Stvar je u tome što njihov sustav ne može razlikovati prepaid i postpaid korisnika druge mreže (vip, tomato i tele2).
Zato se pitam bi li taj prijenos i 50% popusta prošao s bonbon brojem, koji se ipak nalazi unutar T-mobilea. Djelatnica B rekla za kombinaciju s 097 brojem da nema šanse da će proći kroz sustav.
Ne prolazi sa 097 predbrojem probali smo par puta i sustav ne dozvoljava!
De facto ako te uhvate ode ti i popust na pretplatu i djelatnica sa posla!
Bookmarks