koliko je pouzdan taj info? ja cekam njihovu reakciju na revoluciju, ako nista od novih tarifa idem na t-mobile. jer su im tarife ocajne.
Dobih info u jednom VIPu da će od petka imat mali redizajn u BL tarifama.
Flat internet na foru t-mobilea je samo jedan navodnih poboljšanja.
koliko je pouzdan taj info? ja cekam njihovu reakciju na revoluciju, ako nista od novih tarifa idem na t-mobile. jer su im tarife ocajne.
Zadnji uredio dgrgic37 : 02-05-2012 u 21:47
bolje pozivi bez naknade za uspostavu nego flat internet...dosta mi je 1gb. i po mogucnosti u manjim tarifama (ne samo u tarifi 600) minute prema svim mrezama. ako tako bude, onda mozda i razmislim o produzenju ugovora.
Taman mi ugovor istječe u 7 mjesecu, pa sam dobio ponudu da ga produžim, ali pričekat ću sutra![]()
Ma samo poziv kao da mi istječe pa da produzim, al bio sam u Vipu danas, i sutra stižu poboljšane BL tarife. Npr. u tarifama gdje imate podatkovni promet, nakon potrošenih svih MB/GB nećete placati dodatno, već će se smanjiti brzina![]()
Ma samo da omoguce besplatne minute u sve mreze a ne da korisnik mora birat u koje zeli te besplatne minute
Mislim da će i to srediti![]()
bas me zanima sta ce nam to sutra novo ponudit...flat internet mi ne treba. trebaju mi besplatni sms-ovi i minute prema svima. al bojim se da cemo ostat razocarani![]()
Budemo vidjeli, refresham stranicu u nadi da će staviti, ali još ništa.
zasad su samo kod cijena uredaja promijenili nazive tarife. vise nije bez limita 600, nego 669, 444, 222, 111. vjerojatno ce biti samo flat internet.
http://www.vipnet.hr/privatni-pretpl...ife/bez-limita
Nista od flat interneta![]()
ma odlicne tarife...hahaha. taman da se prebacim na t-mobile. ako je ovo odgovor na tele2 revoluciju, bolje da su ostali na starim tarifama. minimalne promjene a cijene otisle gore.
malo bolje pogledaj, imas flat internet...samo treba citat.kad potrosis gb u tarifi onda te bacaju na najsporiju...
Kako nista od Flat interneta? Pa bilo koju tarifu da uzmeš (veću od BL 55) imaš internet u toj tarifi nakon što ga pređeš ne plačaš ništa. Povećali su cijene poziva prema drugim mrežama sa 0,92 na 0,99. Ali po meni je tarifa ok za one koji troše puno interneta i poruka. Pozive naravno plaćaš uspostavu 0,29.
LMFAO za VIP![]()
Da sad ne zovem bzvz, ak sam na tarifi BL 100 bio jel sam prebačen automatski na BL 111 ili?
Zovi ih i pitaj jer kod njih se nikada nezna. Što se tiče tarifa kozmetika samo, malo bolje je ali nekoliko sunčevih godina udaljeno je i dalje od revolucije.
I da boli me ..... za bespaltno javljanje u inozemstvu. Ima ljudi kojima ce to definitivno biti velika prednost ali brate mili tarife trebaju biti najmenjene većini a ne amnlom postotku ljudi
pretpostavljam da ces morat platit promjenu tarife ako si na ugovoru. i naravno, ako imas neku pogodnost na mjesecnu naknadu, npr. 50% nju sigurno gubis...to je vip. sta ocekivat. umjesto da uvedu tarifu sa flat pozivi, sms i net, pa nek kosta i 300 kn, oni naprave ovakvu lakrdiju od tarifa u trenutku kada tele2 ubija sa revolucijom.
Haha besplatno a na kraju piše "Naknada za uspostavu dolaznih poziva iznosi 2,99 kn".
Razočaran sa svime u svakom pogledu.
Bolje da su ostale cijene iste i uveli "flat" internet.
Pomaci tek u tarifi 400 ali sad tarifa 600 gubi smisao.
Još je jedino tele2 ostao najbolji. Tomato se isto pokvario i umisto da daje povoljnije cjene vip i tomato oni ih dižu.
55kn
bez limita internet (64kbit!)
vip pozivi i SMS i roaminga (2.99 kn nzup)
i mobitel
to je ok
669 --> ?????![]()
Odlicno, samo sam cekao da izlete sa novom tarifom i da mi potvrde da iz ovih stopa odem drugom operateru... Samo mi žao što cekam vec dva mjeseca
Offtopic:
Interesantno je da zbrajaju t-mobile+bonbon+Multiplus kao jednu mrezu:
Kod odabira tarifnog modela Bez limita 222 korisnik može odabrati jednu mobilnu mrežu prema kojoj se primjenjuje neograničen broj minuta uključenih u mjesečnu naknadu (T-Mobile+bonbon+MultiPlus mobile, Tele 2 ili Tomato usluga).
Sto nisu onda stavili i tomato pod VIP mrezu?![]()
Bookmarks