Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 7 1 2 3 4 5 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 155
    Najforumaš 2013. Postignuća:
    OverdriveVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Bodovi: 31.659, Nivo: 43
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post T-mobile - kalendar (budućih) događaja

Neslužbene najave:
    za t-mobile poslovne pretplatnike se ponovno uvodi nagradni program nakon sto im je t-club ukinut u srpnju

Podcrtani datumi = isključivo za prepaid korisnike
    Italic = isključivo za poslovne korisnike

Službene najave:
    ------------------------
    2013.
    31.12. - posljednji dan kada svaka nadoplata bonom uvećava stanje računa za dodatnih 10% od vrijednosti nadoplaćenog bona u svim tarifama osim Simpi. Vrijedi ukoliko je bon kupljen u T-Centru, T-Kiosku, T-Mobile Webshop ili uslugom SMSbon i SMSkupovina
    30.6. - posljednji dan za aktivaciju opcije Bez uspostave poziva za pretplatnike na EXTRA (Biz) priča tarifama
    30.6. - posljednji dan za aktivaciju opcije SMS prema svima
    31.5. - do tada se nudi opcija Sve u mreži
    30.4. - posljednji dan promotivne ponude: nadoplata bonom uvećava stanje računa za dodatnih 20% od vrijednosti nadoplaćenog bona u svim tarifama. Vrijedi ukoliko je bon kupljen u T-Centru, T-Kiosku, T-Mobile Webshop ili uslugom SMSbon i SMSkupovina
    ------------------------

OŽUJAK
    31. - posljednji dan akcije -50 kn na pretplatu i +10 gb prometa po punoj brzini. Uvjet: do 29 godine života i prelazak u tarife (Extreme) Mobile net L/XL
    31. - Posljednji dan kada se može iskoristiti promotivna ponuda -50% na pretplatu na 3, 6, 12 ili 24 mj ovisno o segmentu kojem pripadaju u retention programu za poslovne korisnike
    20. - posljednji dan kada se može besplatno aktivirati opcija 4G
    20. - posljednji dan promotivne ponude umanjenja pretplate za 50% na razdoblje od 6, 12 ili 24 mj. Uvjet: prijenos broja iz druge mreže i otpo na 12 ili 24 mj na tarifama Extra (biz) Total+/nositelj Obitelji+ L/XL/XXL
    20. - Posljednji dan kada se može iskoristiti promotivna ponuda -50% na pretplatu na 3, 6, 12 ili 24 mj ovisno o segmentu kojem pripadaju u retention programu za privatne korisnike
    20. - posljednji dan akcije -50% na tarifu za četvrtinu trajanja ugovorne obveze. Uvjet: prijenos T-Mobile prepaid broja na pretplatu
    20. - posljednji dan akcije -20% na pretplatu. Uvjet: do 29 godina života i potpis ugovora na tarifi Extra Total+S (125 - 20% = 100 kn +10 kn r.f.)
    11. - uveden prvi mjesecni tjedan popusta (18.3. je bio zadnji dan) na određene mobitele iz ponude web shopa uz produljenje OTPO-a: Galaxy: mini i S3 mini te Xperia J. Potonja dva su snižena 200 kn, S3 mini na cijenu od početka godine prije nego li su ga u veljači poskupili za 200 kn
    1. - do 20.3. produžena akcije -20% na pretplatu. Uvjet: do 29 godina života i potpis ugovora na tarifi Extra Total+S (125 - 20% = 100 kn +10 kn r.f.)
    1. - do 31.5. produžena akcijska opcija Sve u mreži
    1. - do 20.3. produljena akcija -50% na tarifu za četvrtinu trajanja ugovorne obveze. Uvjet: prijenos T-Mobile prepaid broja na pretplatu
    1. - do 20.3. se može iskoristiti promotivna ponuda -50% na pretplatu na 3, 6, 12 ili 24 mj ovisno o segmentu kojem pripadaju u retention programu za privatne korisnike
    1. - do 20.3. produžena promotivna ponuda umanjenja pretplate za 50% na razdoblje od 6, 12 ili 24 mj. Uvjet: prijenos broja iz druge mreže i otpo na 12 ili 24 mj na tarifama Extra (biz) Total+/nositelj Obitelji+ L/XL/XXL
    1. - do 20.3. se može besplatno aktivirati opcija 4G
    1. - produženo razdoblje aktivacije opcija Flat za privatne i poslovne korisnike na tarifama Extra total+, Extra Biz total+ i Extra obitelj+. Nije neveden datum do kada
    ------------------------
    VELJAČA
    18. - do 30.6. nudi se opcija Bez uspostave poziva za pretplatnike na EXTRA (Biz) priča tarifama. Korisnici koji sklope ugovor sa ili bez OTPO-a ostvaruju pogodnost od 50% ili 100% popusta na mjesečnu naknadu koja iznosi 20 kn u trajanju od 3, 6, 12 ili 24 mj
    11. - do 30.6. nudi se opcija SMS prema svima koja uključuje 500 SMS prema svim mobilnim mrežama u Hrvatskoj. Korisnici koji sklope ugovor sa ili bez OTPO-a ostvaruju pogodnost od 50% ili 100% popusta na mjesečnu naknadu koja iznosi 20 kn u trajanju od 3, 6, 12 ili 24 mj
    1. - do 30.4. dodatnih 20% vrijednosti bona u svim tarifama. Vrijedi ukoliko je bon kupljen u T-Centru, T-Kiosku, T-Mobile Webshop ili uslugom SMSbon i SMSkupovina
    ------------------------
    SIJEČANJ
    31. - T-Mobile će smanjiti brzinu prijenosa podataka u Extremnim Mobilnim net tarifnim modelima = 4G (LTE) s 75 Mb/s u downlinku i do 25 Mb/s u uplinku na 64 kb/s nakon što korisnik iskoristi definiranu količinu podatkovnog prometa: L=3gb i XL=20gb
    11. - uvedana naknada od 25 kn za aktivaciju Prejake opcije za Simpa korisnike
    7. - do 31.12. promotivna ponuda: dodatnih 10% vrijednosti bona. Vrijedi ukoliko je bon kupljen u T-Centru, T-Kiosku, T-Mobile Webshop ili uslugom SMSbon i SMSkupovina
    7. - posljednji dan promotivne ponude uz OTPO na 12/24 mj: dobije se 50% popusta na tarifama Biz Total+ L/XL/XXL na razdoblje od 3/6 mj ako se kupi mob, odnosno 6/12 mj ako ga se ne kupi
    5. - posljednji dan kada T-Mobile prepaid korisnici ostvaruju pogodnost kupnje Mobile net start paketa po cijeni od 1 kn. Navedeni korisnici ujedno ostvaruju i pogodnost od tri aktivacije opcije Internet XL bez plaćanja mjesečne naknade, uz preduvjet nadoplate Mobile Net prepaid računa bonom od najmanje 50 kn
    1. - cijena radijske frekvencije se smanjuje s 10 na 5 kuna
    1. - produžena do 28.2. promotivna ponude umanjenja pretplate za 50% na razdoblje od 6, 12 ili 24 mj. Uvjet: prijenos broja iz druge mreže i otpo na 12 ili 24 mj na tarifama Extra (biz) Total+/nositelj Obitelji+ L/XL/XXL
    1. - produžena do 28.2. (31.3.) promotivna ponuda -50% na pretplatu na 3, 6, 12 ili 24 mj ovisno o segmentu kojem pripadaju u retention programu
    1. - do 31.1. se može aktivirati opcija Flat za privatne i poslovne korisnike na tarifama Extra total+, Extra Biz total+ i Extra obitelj+
    1. - dp 31. siječnja produžena promotivna ponuda, nakon toga će T-Mobile će smanjiti brzinu prijenosa podataka u Extremnim Mobilnim net tarifnim modelima = 4G (LTE) s 75 Mb/s u downlinku i do 25 Mb/s u uplinku na 64 kb/s nakon što korisnik iskoristi definiranu količinu podatkovnog prometa: L=3gb i XL=20gb
    ------------------------
    2013.
    ------------------------------------------------
    2012.
    ------------------------
    PROSINAC
    31. - posljednji dan promotivne MAXtv To Go Božićne ponude za privatne i poslovne pretplatnike koji aktiviraju uslugu/paket MAXtv2go Osnovni paket ostvaruju pogodnost: prva 3 obračunska razdoblja mjesečna naknada za uslugu/paket iznosi 1 kn
    31. - posljednji dan promotivne ponude uz OTPO na 12/24 mj i bez kupnje mobitela: -25/50% na odabranu Extra tarifu tijekom prvih 6/12 mj i besplatna aktivacija opcije Neograničenja priča za tarifu Priča za određeni dio promotivnog razdoblja
    1. - članovi T Cluba mogu biti samo privatni pretplatnici koji koriste sljedeće tarife: Extra Priča, Extra Total, Extra Total+, Extra Obitelj, Extra Obitelj+, Mobile net i Extreme Mobile net
    1. - produžen rok aktivacije opcija Flat za privatne i poslovne korisnike na tarifama Extra total+, Extra Biz total+ i Extra obitelj+
    ------------------------
    STUDENI
    26. - izmjenjeni uvjeti akcije -20% na pretplatu. Uvjet: do 29 godina života i potpis ugovora na tarifi Extra Total+S do 31.1.2013. (125 - 20% = 100 kn +10 kn r.f.)
    5. - ukinute prijelazne/privremene tarife
    1. - promjenjen način dobivanja bodova za T-Mobile privatne pretplatnike
    ------------------------
    LISTOPAD
    27. - opcija Flat dostupna je za privatne i poslovne korisnike na tarifama Extra total+, Extra Biz total+ i Extra obitelj+
    15. - uvodi se naplata za prelazak na tarifu niže vrijednosti za vrijeme OTPO-a
    1. - do 31.3.2013. traje akcija -50 kn na pretplatu i +10 gb prometa po punoj brzini. Uvjet: do 29 godine života i prelazak u tarifama (Extreme) Mobile net L/XL
    ------------------------

RUJAN
    29. - promotivna Prejaka opcija za korisnike tarife Simpa postala trajna ponuda
    26. - uvedena usluga Podjeli net za korisnike Extra (Biz) Total(+) tarifa
    ------------------------
    SRPANJ
    16. - ukinuti T-Club bodovi
    ------------------------
    LIPANJ
    8. - Biz Total+: povećan broj GB po punoj brzini s 1 na 10 (2) u XXL (XL)
    1. - ponudjena Prejaka opcija u tarifi Simpa

Napomena
    Želja mi je da tema "T-mobile - kalendar budućih događaja" dobije jednak status kao ostale "Sticky" teme

Za sada ću ja puniti kalendar s najavama budućih događaja. Prihvaćam svaku provjerenu informaciju koju je objavio HT na svojoj službenoj ili Facebook stranici ili je plasira putem SZK kako bi kalendar svakodnevno ažurirali. Informacije možete slati u inbox ili kao post na ovu temu.

Čemu sve to?
    Da bi se mogli bolje snaći u zadanim rokovima promotivnih ponuda i najavljenim događajima
    Zadnji uredio ispravljach : 19-03-2013 u 09:04 Razlog: od 13.04.2012. brišem po jedan stari datum unosom jednog novog

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Podrzavam ideju/inicijativu te sam temu postavio kao Sticky; a takva ce i ostati dok god bude ispunjavala svoju svrhu. Ujedno zahvala svima koji ce sudjelovati u azuriranju iste.

3. 'Hvala' kažu:

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    NAJBITNIJE DANAŠNJE VIJESTI
    izvor: Cjenik telekomunikacijskih usluga u T-Mobile HR mreži od 01.04.2012.
    vidi: http://www.t-mobile.hr/pdf/cjenik-tmobile-hr-0104.pdf

= Citat = Izvorno postao ispravljach Pregledaj post
    16.04.2012. - (i za poslovne korisnike) - poskupljuje naknada za uspostavu poziva u opciji Unlimited s 0,25 na 0,29 kn
    SUTRA:
    02.04.2012. - (i za poslovne korisnike) - opcija Neograničena priča i za tarife Extra priča i mix. Za sve Extra tarife opcija se može besplatno aktivirati do 31.12.2012.
    DANAS:
    01.04.2012. - (i za poslovne korisnike) - produžena do 30.06.2012. promotivna ponude "Prijenos broja u T-Mobile". Uvjet: potpisivanje OTPO-a u jednoj od Extra tarifa na 12 ili 24 mj dobiva se -50% na pretplatu na 12 ili 24 mj.
    01.04.2012. - (i za poslovne korisnike) - produžena do 31.12.2012. promotivna ponuda -50% na pretplatu na 3, 6, 12 ili 24 mj ovisno o segmentu kojem pripadaju u retention programu.
    Zadnji uredio ispravljach : 01-04-2012 u 09:00

5. 'Hvala' kaže:

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    SE Play i C901, Lumia 820
    Operater
    t-mob HR, blau.de DE
    Godina
    47
    Bodovi
    14.081
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.081, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Još uvijek na njihovim stranicama nije da je neograničena priča i na tarifama priča i mix! Jel to provjerena informacija?
    I sad su uveli 20 kn na total s da se naplaćuje...nema tu da je besplatno više izgleda!
    Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ispravljach Pregledaj post
    NAJBITNIJE DANAŠNJE VIJESTI
    izvor: Cjenik telekomunikacijskih usluga u T-Mobile HR mreži od 01.04.2012.
    vidi: http://www.t-mobile.hr/pdf/cjenik-tmobile-hr-0104.pdf
    = Citat = Izvorno postao maher22 Pregledaj post
    Još uvijek na njihovim stranicama nije da je neograničena priča i na tarifama priča i mix! Jel to provjerena informacija?
    I sad su uveli 20 kn na total s da se naplaćuje...nema tu da je besplatno više izgleda!
    sve što si trebao, a mogao si da si zelio, je otvoriti:
    Cjenik telekomunikacijskih usluga u T-Mobile HR mreži od 01.04.2012.
    http://www.t-mobile.hr/pdf/cjenik-tmobile-hr-0104.pdf

ok, ne da ti se. pa evi ti C/P iz tog dokumenta, stranica 55.:
    "F. Ostalo
    Odobrava se promotivna ponuda za razdoblje od 2. travnja 2012. godine do 31. prosinca 2012. godine za privatne korisnike govornih tarifa uvođenjem pogodnosti aktivacije opcije „Neograničena priča“ za tarife Extra priča XS/S/M, Extra mix S/M/L, Extra total S/M/L, te Extra obitelj M/L uz 100% popusta na aktivacijsku naknadu uz ili bez potpisivanja obveznog trajanja pretplatničkog odnosa na 12/24 mjeseca. Aktivacijska naknada iznosi 20,00 kn sa PDV-om (16,00 knbez PDV-a). Za tarife Extra priča XS/S/M i Mix S/M/L pogodnost ima trajanje 3,6 ili 12 mjeseci.Kod tarifa Extra total S/M/L te Extra obitelj M/L pogodnost nema ograničeno trajanje."
    Zadnji uredio ispravljach : 02-04-2012 u 13:12

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    Operater
    t-mob HR, blau.de DE
    Godina
    47
    Bodovi
    14.081
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A dobro sad @ispravljach...nisam gledao taj pdf, evo išao sam ga kliknut sad pa ga po minute ne otvara i izgasio.
    Ja sam i jutros i sada išao na službene t-mobile stranice gdje još uvijek stoji da osim total tarife za ostale nije omogućena neograničena priča i nije više besplatna pa zato i pitam. Što ja moram sad po nekim pdf-ima kopat...njihovo je da objave to kako treba!

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam i jutros i sada išao na službene t-mobile stranice gdje još uvijek stoji da osim total tarife za ostale nije omogućena neograničena priča i nije više besplatna pa zato i pitam...njihovo je da objave to kako treba!
    Imaš pravo. Slažem se s tobom.
    Pojasnjenje:
    To nije prvi put da nešto objave u cjeniku i nigdje drugdje. Idem u t-centar kažem da želim to i to, a djelatnici me gledaju u čudu, kao ono "otkud vam to?".
    Onda im kažem: "pogledajte cjenik, stranica ta i ta, stavka ta i ta".
    Provjere oni u to i ko Baltazaru im se upali se lampica i vele "DA, MOŽE SE!". Zna se desavati da neke promocije nije moguće aktivirati u t-centru, pa moraju zvati SZK da to odobre.
    Nažalost to ide tako u t-mobileu. Ne znam zasto, ali je tako. U cjeniku je navedeno bar 20 promocija (stalno!), a reklamiraju ih po pet. Još pet objave onako sa strane da bas ne bodu u oci, a ostale - ko ulovi, ulovi. Zato sam odlučio objaviti ovu temu, da sve promotivne ponude budu jasno naznacene po datumu, kad počinju i kad završavaju.
    Jasno mi je da je mnogima muka prouciti 73 stranica pa zato nisu nikad ni prelistali cjenik. Ja po prirodi posla pratim financije i nije mi teško dnevno prouciti nekoliko stotina stranica dokumenata te pronaći uštede za sebe, firmu i svoje bliznje te usput napisati koji post na ovom forumu.
    Zadnji uredio ispravljach : 02-04-2012 u 22:44

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    Operater
    t-mob HR, blau.de DE
    Godina
    47
    Bodovi
    14.081
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma tema je odlična i podržavam je. Baš iz tog razloga što mi se neda kopati ostale stvari po stranici a pdf-ovi me stvarno ubijaju
    Meni u t-mobile najbanalnije bilo prije par godina u zagrebu kada sam kupio SE k800 za kunu mene lik uvjeravao da nikakve akcije nije bilo i da sam to vjerovatno sanjao... da mi račun nije ostao u zadru na facu bi mu prilipio. Još su i printer davali. Majko mila...a lik dugo godina radi u centru.
    Među ostalim što je k800 bio i hit pa ne možeš ne primjetiti to...a dugo je bio na rasprodaji!
    Zato i kažem da sve informacije od sada volim više provjeravati. A i ovo što su SE Ray dali za 8 kn imam filing da ih i nema puno u ponudi...

11. 'Hvala' kažu:

Pravi forumaš Postignuća:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2012
    Mobitel
    SGS3 - LG G2
    Operater
    VIP / T-Mobile
    Bodovi
    7.127
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.127, Nivo: 20
    Bodovi: 7.127, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A dobro sad @ispravljach...nisam gledao taj pdf, evo išao sam ga kliknut sad pa ga po minute ne otvara i izgasio.
    Ja sam i jutros i sada išao na službene t-mobile stranice gdje još uvijek stoji da osim total tarife za ostale nije omogućena neograničena priča i nije više besplatna pa zato i pitam. Što ja moram sad po nekim pdf-ima kopat...njihovo je da objave to kako treba!
    Nije ga ni meni htio otvoriti u mozilli, ali sam onda kopirao link u internet explorer i otvorio ga bez problema za koji sekundicu...
    stvarno je steta sto je cijenik azuriran i pun informacija, a na njihovoj stranici pojedine specifikacije out of date....
    Jabuka daje zdravlje , zdravlje daje uspjeh , uspjeh daje novac , novac daje žene , žene daju sex , sex daje sidu…. Hoćeš jabuku?

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2004
    Mobitel
    Nokia 7110
    Operater
    Cronet
    Bodovi
    6.042
    Nivo
    18
    Bodovi: 6.042, Nivo: 18
    Bodovi: 6.042, Nivo: 18
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Link (pdf) radi u Chrome-u bez problema...

@ Ispravljach:
    Što znači tetention program u:
    "31.12.2012. - (i za poslovne k.) - Posljednji dan kada se može iskoristiti promotivna ponuda -50% na pretplatu na 3, 6, 12 ili 24 mj ovisno o segmentu kojem pripadaju u retention programu"?
    Zadnji uredio Garak : 19-04-2012 u 19:15 Razlog: Link

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Svježe registriran Postignuća:
    3 months registered500 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2012
    Bodovi
    623
    Nivo
    5
    Bodovi: 623, Nivo: 5
    Bodovi: 623, Nivo: 5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jel netko uspio aktivirati neograničenu priču na ovim tarifama? Preko portala i preko SMS-a se ne može aktivirati. Da li je netko uspio preko SZK ili T-centra?

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    očito, još jedna promotivna ponuda koja se nudi u retention programu ovisno o segmentu kojem pripadaju korisnici

Banned Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2011
    Bodovi
    1.645
    Nivo
    9
    Bodovi: 1.645, Nivo: 9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ispravljachu, što je s neograničenim pozivanjem fiksnih mreža izvan Hrvatskoga telekoma? Vrijedi li to još uvijek i ima li naznaka da će ukinuti?

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Daruvar28 Pregledaj post
    Ispravljachu, što je s neograničenim pozivanjem fiksnih mreža izvan Hrvatskoga telekoma? Vrijedi li to još uvijek i ima li naznaka da će ukinuti?
    za sada vrijedi. kad ukinu saznat ćemo.
    čitao na drugom forumu postove forumaša koji vele da će ubuduće to ograničiti samo na pozive prema t-comu

= Citat = Izvorno postao MiKi1986 Pregledaj post
    Jel netko uspio aktivirati neograničenu priču na ovim tarifama? Preko portala i preko SMS-a se ne može aktivirati. Da li je netko uspio preko SZK ili T-centra?
    Od danas
    http://www.t-mobile.hr/2/zasto-platiti-150kn.asp
    Zadnji uredio ispravljach : 11-05-2012 u 11:03

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    May 2012
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Bodovi
    3.043
    Nivo
    12
    Bodovi: 3.043, Nivo: 12
    Ukupna aktivnost: 24,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sad od 1.6. dolaze nove tarife u t-mobile mrežu te nove pogodnosti za produljenje ugovora na t-com ADSL-u i MAX TV-u.

Veteran25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao unique2105 Pregledaj post
    Sad od 1.6. dolaze nove tarife u t-mobile mrežu te nove pogodnosti za produljenje ugovora na t-com ADSL-u i MAX TV-u.
    Nove tarife samo za pretplatnike ili i za bonove?
    Tko rano rani, zajebo je pjetla

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne prihvaćam informaciju koju nije objavio HT na svojoj službenoj ili Facebook stranici. Dakle, to za sada ne ide u kalendar, odnosno prvi post

Datum registracije
    May 2012
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Bodovi
    3.043
    Nivo
    12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ok,ni ne smijem reći detalje prije 1.6. 00:00....a isti dan ujutro,bit će objavljeno sve na službenim stranicama....

Forumaš Postignuća:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2010
    Bodovi
    1.629
    Nivo
    9
    Bodovi: 1.629, Nivo: 9
    Bodovi: 1.629, Nivo: 9
    Ukupna aktivnost: 7,0%
    Ukupna aktivnost: 7,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    U svakom slučaju, do kraja tjedna slijedi jedno prilično ugodno iznenađenje za postojeće i za potencijalne korsinike.

very old s-mod Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points
    Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Za izražavanje zadovoljstva ili frustracija T-mobileom postoji odgovarajuća tema.

Hvala!
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

25. 'Hvala' kaže:

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2008
    Bodovi
    7.695
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.695, Nivo: 20
    Bodovi: 7.695, Nivo: 20
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ispravljach, ovo sto si napisao za 14.5 jel to vrijedi samo u kompletu total + adsl flat produzenje ili i vrijedi ako hocu produziti samo maxadsl ?
    Posto imam npr halo 150 + 2 maxtv-a i flat kod njih i na nicemu nisam ugovorom vezan, pa da iskoristim za nesto
    Ili treba obavezno cekati do 1.6. pa vidjeti ?

Datum registracije
    May 2012
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Bodovi
    3.043
    Nivo
    12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Cwet Pregledaj post
    Ispravljach, ovo sto si napisao za 14.5 jel to vrijedi samo u kompletu total + adsl flat produzenje ili i vrijedi ako hocu produziti samo maxadsl ?
    Posto imam npr halo 150 + 2 maxtv-a i flat kod njih i na nicemu nisam ugovorom vezan, pa da iskoristim za nesto
    Ili treba obavezno cekati do 1.6. pa vidjeti ?
    Ta akcija ti je u sklopu T-coma i T-mobilea zajedno,znači uzmeš MAX ADSL flat podatkovni paket UZ OTPO na 12 mjeseci i jednu od EXTRA Total tarifa s OTPO na 24 mjeseca.

Recimo ako uzmeš EXTRA Total S gdje je mjesečna naknada 101.63(s PDV-om) tada će te Samsung 32D550 (82cm) koštati 598kn,na tarifi Extra Total M 298kn,na tarifi Extra Total L 198kn,na tarifi Extra Total XL 98kn i na tarifi Extra Total XXL televizor će koštati 8kn.

a što se tiče ovog drugog TV-a Samsung 40EH5000 (102cm),na na tarifi Extra Total S košta 2224kn ,na tarifi Extra Total M je 1924kn ,na na tarifi Extra Total L je 1824kn,na tarifi Extra Total XL je 1724kn i na na tarifi Extra Total XXL je 1634kn.

Eto naveo sam sve cijene uređaja pošto nisu nigdje navedene,uvjet ti je da i t-com i t-mobile priključak moraju glasiti na istu osobu,i naravno nemaš pravo uzeti mobilni uređaj po povoljnijoj cijeni jer dobiješ TV.

(Ukoliko nemaš postojeću t-mobile pretplatu s kojom bi napravio produljenje ugovora ili nemaš ni jedan prepaid broj s kojim bi prešao na pretplatu,može ti se dodijeliti novi postpaid broj).

Banned Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2011
    Bodovi
    1.645
    Nivo
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dakle, plaća se 75 kuna telefonske pretplate, 160 kuna interneta, Total S za 100 kuna. Da bi televizor dobio za 600 kuna, platiš 330 kuna za ono što odabirom više operatora dobiješ za najviše 180 kuna!? Ista priča kao i s telefonskim pretplatama. Love vas na uređajima koji se mogu nabaviti daleko povoljnije. Navali, narode!

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    Operater
    t-mob HR, blau.de DE
    Godina
    47
    Bodovi
    14.081
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja se nadam da i promjene usb internet tarife da npr za sad 75 kn umjesto 1 GB + flat stave minimum 5 il 6 GB + flat usporeno inaće prelazim na tele2 20 GB 100 kn!

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 7 1 2 3 4 5 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Nokia Organizator/Kalendar
    By mgredelji in forum Nokia
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 23-11-2007, 23:47
  2. kalendar na n80
    By kroata in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 18-12-2006, 18:34