Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 15 od 52 PrvaPrva ... 5 11 12 13 14 15 16 17 18 19 25 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 351 do 375 od 1283
    Najforumaš 2013. Postignuća:
    OverdriveVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Bodovi: 31.659, Nivo: 43
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao miha013 Pregledaj post
    ...pitanja...
    Odgovor: #298

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    May 2011
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-mobile/Vip/Tomato
    Bodovi
    4.126
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.126, Nivo: 15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ispravljach Pregledaj post
    Odgovor: #298
    Odgovor #298 mi ne odgovara iz sljedeceg razloga:
    Unatoc mogucoj ustedi od nekih 2000 kn pri kupovini uredaja, ne odgovara mi to sto ne mogu u roku od 6 mjeseci ici na Obitelj XL tako da mi ukupna razlika koju placam izmedu XXL i XL iznosi malo vise od 2000 kn (86x24 kn). U slucaju #298 prijelaz u XL dolazi u obzir jedino ako izdvojim jedan od ova dva broja iz Tarife za Obitelj koji u tom trenutku nece biti pod ugovorom, sto nikako ne zelim.

S obzirom da ce unutar obitelji biti 3 clana, ovaj koji nije pod ugovorom ne mora ostaviti svoj broj vec moze uzeti tele2 broj na koristenje. Sada me zanima koja mi je najbolja opcija ukoliko nakon 6 mjeseci zelim imati mogucnost prelaza na Obitelj XL sa XXL, ili je cak bolje da odmah idem na XL?
    Zadnji uredio miha013 : 19-04-2012 u 15:14 Razlog: dodano pitanje

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    Vipnet d.o.o.
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ekipa, vidim da baratate sa tarifama i akcijama u t-mobile-u. trenutno sam pretplatnik u vip-u i ugovor mi istice za 3 mjeseca. vidim da ima kombinacija za dobit 50% popusta na pretplatu. moze pomoc/savjet kada i sto napraviti. znaci ako bi nesto dobro iskombinirao, prebacio bi broj u t-mobile, naravno uz kupnju nekog dobrog uredaja.
    unaprijed hvala

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dgrgic37 Pregledaj post
    pretplatnik u vip-u i ugovor mi istice za 3 mjeseca. vidim da ima kombinacija za dobit 50% popusta na pretplatu. moze pomoc/savjet kada i sto napraviti. znaci ako bi nesto dobro iskombinirao, prebacio bi broj u t-mobile, naravno uz kupnju nekog dobrog uredaja
    Prvih dana lipnja (mozes i ranije, ali u tom slucaju platit ces vise penala vipu) u t-centru podnesi zahtjev za prelazak u odabranu extra total tarifu t-mobilea. Kad te prenesu kupi željeni mob i potpisi ugovor na 24 mj
    Bitno: ja sam u prosincu prenosio broj na isti način. Zbog toga sto sam imao ugovor u vipnetu umjesto 7 dana prijenos je trajao 21. Pa racunaj na taj detalj jer akcija ističe 30.6.
    U vip centru se sada raspitaj u kojoj će ti tarifi biti najmanji penali zbog prijevremenog raskida pa se na tu tarifu prebaci, ako ti troškovi migracije na nizu tarifu budu manji od razlike u penalima od vise i nize tarife
    ...unutar obitelji biti 3 clana, ovaj koji nije pod ugovorom ne mora ostaviti svoj broj vec moze uzeti tele2 broj na koristenje...
    Pročitao svih tvojih 20 postova i lagano se gubim koliko si puta mijenjao kombinacije. Daj napisi jedan informativni post u kojem ćeš na ovaj način predstaviti sadašnje i planirano:
    Miha013 - otpo potpisao kada i na kojoj tarifi te kupio ?mob?. Ugovor ?ističe?. Ubuduće će biti u ?tarifi?
    I tako za sve pretplatnicke članove u tvojoj familiji (curu koja ima total S možeš izostaviti ako je nećeš uključiti u extra obitelj)
    Zadnji uredio ispravljach : 19-04-2012 u 23:49

5. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    May 2011
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-mobile/Vip/Tomato
    Bodovi
    4.126
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pročitao svih tvojih 20 postova i lagano se gubim koliko si puta mijenjao kombinacije. Daj napisi jedan informativni post u kojem ćeš na ovaj način predstaviti sadašnje i planirano
    Da, i sam sebi sam dosadio sa ovim promjenama kombinacija, i time sto sa svakom promjenom ovdje postavljam pitanja.

Evo ovako:
    Imam samo 3 osobe koje dolaze u obzir za obitelj: ja, cura i moja stara. Ja i stara smo trenutno u Tarifi za Obitelj 200 s preostale 4 mj naknade za podmiriti, a cura je na Total S bez ugovora i na to je presla prosli mjesec. Dakle sada bi ovaj njezin broj vratili na bonove-otkazali pretplatu te uzeli joj tele2 broj preko kojeg bi ostvarili 50% popusta. Nadam se da nece biti problema s ovom njenom pretplatom, valjda se moze vratiti na bonove. Izgleda da je jedina opcija da ide direktno na Obitelj XL te uzme npr. SE LwW za 298 kn, a nakon 6 mj da cekam novi iPhone i ponocni popust.

Kolega ispravljach, ispravi me ako sam u krivu.

P.S. Da li mi je mozda bolja opcija cekati kraj ovog ugovora u Tarifi za Obitelj , te se nadati nekoj pogodnosti u retention programu?
    Zadnji uredio miha013 : 20-04-2012 u 02:39 Razlog: dodano P.S.

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...broj vratili na bonove-otkazali pretplatu te uzeli joj tele2 broj preko kojeg bi ostvarili 50% popusta...
    Vidi #318, drugo pitanje i drugi odgovor
    P.S. Da li mi je mozda bolja opcija cekati kraj ovog ugovora u Tarifi za Obitelj , te se nadati nekoj pogodnosti u retention programu?
    Sto ako prema segmentaciji dobiješ samo 3 mj -50%, a ostalih 21 mj budeš trebao plaćati 100% pretplate. Zar ti nije sigurnije do 30.6. iskoristiti promociju -50% 24 mj?
    Zadnji uredio ispravljach : 20-04-2012 u 10:03

8. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Mar 2010
    Mobitel
    HTC Desire HD/ Xoom
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    2.952
    Nivo
    12
    Bodovi: 2.952, Nivo: 12
    Ukupna aktivnost: 1,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sve ovo stoji, ali ovaj broj sto je trenutno u obitelji nositelj i pod ugovorom, morat ce biti nositelj u extra obitelji jer je pod ugovorom, pa po pravilima migracije vjerojatno nece moci ici kao clan u extra obitelj.
    pa onda stavis ovaj tele2 broj kao clan sada, i po njemu produzis ugovor (jer moras) i uzmi neki mob, a nositelja i drugog clana ostavi kako jesu, pa kada dode iphone (ako zelis taj mob) produlji ugovor po nositelju..

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koja mi je onda najbolja opcija?
    1). tele2 broj => nositelj Obitelji XXL -50% pretplate + mobitel po jeftinijoj cijeni + nositelj i clan Tarife za Obitelj 200 ubaceni u XXL. U ovom slucaju za 6 mjeseci imam opciju kupovine novog mobitela.
    2). tele2 broj => T-mobile=> clan Obitelji XXL -50% pretplate + mobitel po jeftinijoj cijeni (skuplje nego u slucaju 1).) + nositelj i clan Tarife za Obitelj 200 ubaceni u XXL s tim da jedan od njih postaje nositelj. U ovom slucaju za 4 mjeseca imam opciju kupovine novog mobitela.
    Netočno:
    = Citat = Izvorno postao phoenix1409 Pregledaj post
    ...ovaj broj sto je trenutno u obitelji nositelj i pod ugovorom, morat ce biti nositelj u extra obitelji...pa po pravilima migracije vjerojatno nece moci ici kao clan u extra obitelj...
    Tocno:
    Po pravilima migracije može postati član nakon 4 plaćena računa, a on ima 20 placenih računa. Jedino sto treba je formirati extra obitelj XXL (nositelj+član), pa u nju ubaciti dva clana tarife za obitelj 200

Off topic
    Pozdravljam povratak phoenix1409 (djelatnicu SZK t-mobilea) na forum o t-mobileu. Prije nego sam počeo pisati na ovom forumu najviše sam cjenio tvoje postove. I primjecujem da si nabavila Motorolu Xoom ;-)
    Zadnji uredio ispravljach : 20-04-2012 u 13:51

11. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    May 2011
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-mobile/Vip/Tomato
    Bodovi
    4.126
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vidi #318, drugo pitanje i drugi odgovor
    Pa nisam mislio curin broj prebaciti u tele2 pa ga vratiti vec uzeti novi tele2 broj koji ce ona koristiti i njega prenijeti u t-mobile, a ovaj njezin broj ponovno vratiti na bonove. Nije valjda da ce to biti problem, nema nikakve ugovorne obaveze, zasto bi joj branili povratak na bonove? Moze li zaprijetiti prelaskom na drugu mrezu ukoliko bude problema?

Jedino sto treba je formirati extra obitelj XXL (nositelj+član), pa u nju ubaciti dva clana tarife za obitelj 200
    Ali ja mislim ici na obitelj XL, zar to nije nikako moguce? (ovo XXL u #350 je bio lapsus, mislio sam XL)

Datum registracije
    Mar 2010
    Mobitel
    HTC Desire HD/ Xoom
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    2.952
    Nivo
    12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Netočno:

Tocno:
    Po pravilima migracije može postati član nakon 4 plaćena računa, a on ima 20 placenih računa. Jedino sto treba je formirati extra obitelj XXL (nositelj+član), pa u nju ubaciti dva clana tarife za obitelj 200

Off topic
    Pozdravljam povratak phoenix1409 (djelatnicu SZK t-mobilea) na forum o t-mobileu. Prije nego sam počeo pisati na ovom forumu najviše sam cjenio tvoje postove. I primjecujem da si nabavila Motorolu Xoom ;-)

hmm, nebih se bas slozila ovdje s tobom. na starim tarifama je bilo da se moze smanjiti nakon 4 placena racuna, a sada ide nakon 6 placenih racuna, sto ovdje opet nije bitna stavka, vec je stvar u tome sto mozes smanjiti samo jednu tarifu nize (npr sa xxl na xl), e sad ako je ugovor za broj potpisan na nositelja obitelji 200 on nikako ne moze prije isteka ugovora ici kao clan u obitelj (nebitno dal extra obitelj xl ili xxl)

sto se tice prebacivanja broja sa postpaid na prepaid, nece bit nikakvog problema ako broj nije pod ugovorom..

offtopic: vise ne radim tamo, ali sam 99% sigurna u ovo sto pisem, da bi bila 100% trebao bi mi broj da provjerim..
    i da, uzela sam xoom, dvoumila sam se izmedu njega i ipada, ali zdrav razum i jedan clan ovog foruma su mi pomogli odabrat :-)

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da zaključimo priču.
    imam dvije opcije:
    1). tele2 broj => nositelj Obitelji XL -50% pretplate + mobitel po jeftinijoj cijeni + nositelj i clan Tarife za Obitelj 200 ubaceni u XL
    U ovom slucaju za 6 mjeseci imam opciju kupovine novog mobitela.
    Mislim da neće proći tvoja kombinacija 1.
    2). tele2 broj => T-mobile=> clan Obitelji XL -50% pretplate + mobitel po jeftinijoj cijeni (skuplje nego u slucaju 1).) + nositelj i clan Tarife za Obitelj 200 ubaceni u XL s tim da jedan od njih postaje nositelj.
    U ovom slucaju za 4 mjeseca imam opciju kupovine novog mobitela.
    Kombinacija 2. prolazi, ali ovim redoslijedom:
    Travanj: zahtjev za: Obitelj200>obitelj XL (mozes i L)
    Nakon sto to provedu u svibnju, slijedi: 3.clan, prijenos iz druge mreže te OTPO na 24 mj i kupnja moba
    = Citat = Izvorno postao Daruvar28 Pregledaj post
    Hakom je odredio da broj na bonove može automatski biti prebačen na pretplatu u drugoj mreži.
    = Citat = Izvorno postao Daruvar28 Pregledaj post
    I dajte recite čovjeku da broj na bonove iz druge mreže bez problema može prebaciti na pretplatu u T-mobile!
    neki kažu da može i prepaid broj iz druge mreže. ja nisam probao pa to neću tvrditi. bolje da ti potrošiš 10 kn za radijsku frekvenciju nego da me sutra opališ jer sam ti rekao nešto što nisam isprobao, a ti zbog toga možda da/možda ne plaćaš puni iznos pretplate
    Potvrdjuem da je Daruvar28 bio u pravu. Jučer probao, bez problema dobio -50% na 24 mj za prijenos prepaid broja iz druge mreze u extra obitelj

netočno:
    = Citat = Izvorno postao phoenix1409 Pregledaj post
    stvar u tome sto mozes smanjiti samo jednu tarifu nize (npr sa xxl na xl), e sad ako je ugovor za broj potpisan na nositelja obitelji 200 on nikako ne moze prije isteka ugovora ici kao clan u obitelj (nebitno dal extra obitelj xl ili xxl)
    Točno:
    Može! Pišem ti to iz iskustva. Lani tarifu za obitelj 300 (nositelj + član) ubacio u Extra obitelj XXL (ranije sam je formirao) kao članove nakon 6 placenih računa. Također lani, flex team 500 (nositelj + član) ubacio u drugu Extra obitelj XXL (ranije sam je formirao) kao članove nakon 6 placenih računa.

Off topic
    drago mi je da sam doživio da mogu ispravljati moju učiteljicu ;-)

PITANJE
    nego, kako to da ti nisi zamjenila HTC Desire HD za Sensation ili SII?
    ja sam u posljednjih šest mjeseci kupio članovima obitelji i Sensatione i SII-e te svaki platio 8 kn, a pretplata im je (za svaki uređaj) 1490 kn = (5 mj x 250 kn = XXL) + (24 mj x 10 kn r.f. = član Obitelji). Mogla si i ti tako te prodati Desire HD za 2000 kn dok je još nešto vrijedio.
    Zadnji uredio ispravljach : 21-04-2012 u 11:09

15. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    May 2011
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-mobile/Vip/Tomato
    Bodovi
    4.126
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim da neće proći tvoja kombinacija 1.

Kombinacija 2. prolazi, ali ovim redoslijedom:
    Travanj: zahtjev za: Obitelj200>obitelj XL (mozes i L)
    Nakon sto to provedu u svibnju, slijedi: 3.clan, prijenos iz druge mreže te OTPO na 24 mj i kupnja moba
    Dakle jedina opcija koju imam je ovu trenutnu tarifu za obitelj prebaciti u Obitelj L/XL i onda prenijeti broj i napraviti OTPO na njega te uzeti uredaj po cijeni za clana obitelji?

Potvrdjuem da je Daruvar28 bio u pravu. Jučer probao, bez problema dobio -50% na 24 mj za prijenos prepaid broja iz druge mreze u extra obitelj
    Ovo znaci da mogu uzeti bonbon broj i izabrati broj koji mi odgovara i onda ga prenijeti u t-mobile? Primjerice jucer sam pitao u vezi ovoga SZK i receno mi je da treba biti pretplata ako zelim 50% popusta. Nevjerojatno kako su neinformirani.

Točno:
    Može! Pišem ti to iz iskustva. Lani tarifu za obitelj 300 (nositelj + član) ubacio u Extra obitelj XXL (ranije sam je formirao) kao članove nakon 6 placenih računa. Također lani, flex team 500 (nositelj + član) ubacio u drugu Extra obitelj XXL (ranije sam je formirao) kao članove nakon 6 placenih računa.
    Dakle kako sam shvatio, ako zelim clana i nositelja trenutne obiteljske tarife prebaciti kao clanove u Obitelj L/XL ona mora biti formirana prije tog prijenosa, a obzirom da bi to bila 4 broja ukupno to mogu izvesti samo s Obitelji XXL.

Zakljucak:
    Ne postoji nacin da broj koji prenosim potpise ugovor kao nositelj obitelji, u ovim kombinacijama sa 3 broja.

Pitanje:
    S obzirom da bi mi ipak znacilo da preneseni broj bude nositelj(nekoliko stotina kuna jeftiniji mobitel) je li moguce ikako iskombinirati da se to ostvari? Npr formiram obitelj sa curinim brojem(bez ugovora, nositelj) + preneseni broj, pa zatim prebacim ova dva broja iz obitelji, a usput ovaj t-mobile broj vratimo na bonove?

Hvala!

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jesi li odlučio koji uređaj kupujes?
    Iphone4s 16 GB ili lumia 800 ili htc one x/s?

Datum registracije
    May 2011
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-mobile/Vip/Tomato
    Bodovi
    4.126
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nikakav od ovih skupih modela, s obzirom da u ovim kombinacijama imam samo opciju kupovinu mobitela kao clan (varijanta 1.,vjerojatnija) ili nositelj (varijanta 2.) obitelji XL. S obzirom da su ovdje neusporedivo vece cijene razmisljam izmedu:
    1.) T-mobile Arizona, T-mobile Move
    2.) S.E. LwW, S. Galaxy Y ili Mini, ili neki drugi jeftiniji smartphone

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran250 Experience Points250 Experience Points10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    HTC One Mini 2
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    15.912
    Nivo
    30
    Bodovi: 15.912, Nivo: 30
    Bodovi: 15.912, Nivo: 30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pozz,da li je moguče ranije produžiti pretplatnički ugovor?
    He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.

Pravi forumaš Postignuća:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2012
    Mobitel
    SGS3 - LG G2
    Operater
    VIP / T-Mobile
    Bodovi
    7.127
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.127, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ro@m Pregledaj post
    Pozz,da li je moguče ranije produžiti pretplatnički ugovor?
    Nazovi sluzbu za korisnike i pitaj tamo.
    U pravilu vise nije moguce ranije produziti ugovor, prije se moglo i do 6 mjeseci, ali to su ukinuli.
    U iznimnim situacijama je moguce produljenje 3 mjeseca prije isteka ugovorne obveze, ali u to ulaze razni faktori koliko si dugo korisnik/potrosac... za to nazovi SZK i tamo pitaj.
    Jabuka daje zdravlje , zdravlje daje uspjeh , uspjeh daje novac , novac daje žene , žene daju sex , sex daje sidu…. Hoćeš jabuku?

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jedina opcija koju imam je ovu trenutnu tarifu za obitelj prebaciti u Obitelj L/XL i onda prenijeti broj i napraviti OTPO na njega te uzeti uredaj po cijeni za clana obitelji?
    da
    Ovo znaci da mogu uzeti bonbon broj i izabrati broj koji mi odgovara i onda ga prenijeti u t-mobile?
    da
    kako sam shvatio, ako zelim clana i nositelja trenutne obiteljske tarife prebaciti kao clanove u Obitelj L/XL ona mora biti formirana prije tog prijenosa, a obzirom da bi to bila 4 broja ukupno to mogu izvesti samo s Obitelji XXL
    da
    Ne postoji nacin da broj koji prenosim potpise ugovor kao nositelj obitelji, u ovim kombinacijama sa 3 broja
    točno
    S obzirom da bi mi ipak znacilo da preneseni broj bude nositelj(nekoliko stotina kuna jeftiniji mobitel) je li moguce ikako iskombinirati da se to ostvari? Npr formiram obitelj sa curinim brojem(bez ugovora, nositelj) + preneseni broj, pa zatim prebacim ova dva broja iz obitelji, a usput ovaj t-mobile broj vratimo na bonove?
    čisto sumljam da će ti proći, možeš probati

22. 'Hvala' kaže:

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    Vipnet d.o.o.
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Forumasi, molim za savjet. cura mi je sad uzela 3gs i potpisala ugovor na 2 godine (prijenos broja sa tele2) na tarifi extra total m. ja bi se prebacio sa vipa i uzeo htc one x na tarifi extra total xl. sad me zanima da li postoji kakva kombinacija za tarifu obitelj ili takvo sto da se nakon odredenog perioda prebacimo kako bi malo ustedili? molim za savjete i kombinacije. hvala

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Možete se spojiti u obitelj samo pod ovim uvjetima:
    Travanj: total M > L
    Svibanj: total L > nositelj obitelji L + član prijelaz broja iz druge mreže i otpo na 24 mj
    Prosinac: nakon sto platis 6 računa po total XL > član obitelji L

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Bodovi: 26.050, Nivo: 39
    Bodovi: 26.050, Nivo: 39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da li je tko cuo da t-mobile ima akciju za korisnike kojima je istekao ugovor da ponovo potpisu na 2 god. sa uzimanjem jeftino iPhona, recimo Total M daje iPhone 4S za 798kn.
    Ja bih rekao da ih je "Revolucija" uplasila pa ovako pokusavaju sprijeciti preveliki odljev korisnika.

EDIT:
    Vidim sad da i na webu spominju tu akciju!
    I sada ispada sa je iPhone 4 sa 8Gb skuplji od 4S sa 16Gb ?!?!?

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Bodovi
    17.669
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.669, Nivo: 32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jel nekome uspijelo produžiti ugovor prije njegovog isteka. Navodno sam ćuo da nekima , ovisno o pretplati i stažu dozvole prijevremeno produljenje.
    motorola user

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tarifa po Mom. Računi 10kn/mj. Vise od 18.000 bodova na raspolaganju. Mogućnost produzenja ugovora 3 mj prije isteka.
    Ipak čekam da istekne 2-godišnji ugovor pa da produžim. Odgovara mi sadašnje stanje: za trošak od 10 kn dobivam 900 bodova svaki mjesec.
    P.s.
    Posjedujem nekoliko takvih Tarifa po Mom

Datum registracije
    Nov 2004
    Bodovi
    17.669
    Nivo
    32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ok , to je tarifa koja je istekla , ali me zanima aktualna tarifa preciznije extra obitelj (nosioc)
    motorola user

Pravi forumaš Postignuća:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2012
    Mobitel
    SGS3 - LG G2
    Operater
    VIP / T-Mobile
    Bodovi
    7.127
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ispravljach,

na koju foru si uspio/omogucijo dobivanje toliko bodova, tj. koja je trenutno najbolja kombinacija za dobivanje sto vise bodova.
    Dok sam ja bio na Flex Obitelji 200, dobivao sam za racune od ca. 220-250kn oko 600 bodova svaki mjesec.
    Sada imam trajni nalog preko amex PBZ-a na Extra obitelj L, koliko cu ovdje bodova dobivati? Odgovara mi amex, posto i tu skupljam membership bodove.
    Jabuka daje zdravlje , zdravlje daje uspjeh , uspjeh daje novac , novac daje žene , žene daju sex , sex daje sidu…. Hoćeš jabuku?

Datum registracije
    Nov 2004
    Bodovi
    17.669
    Nivo
    32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zvao sam t-mobile i rekli su da se može maksimalno 3 mj (meni ostalo 6 mj) prije produžiti ugovor, ali samo ako sustav dozvoli.
    E sad, sustav im neke svoje kriterije po kojim on određuje kome produžuje, a kome ne.
    Meni je provjerila i sustav zasad ne dozvoljava , ali da ponovo nazovem za tri mjeseca jer se to možda promjeni.
    Baš me zanima koji su to kriteriji. Ja sam 10 godina u t-mobile , računi su zadnjih nekoliko godina od 600-1000 kn i uvijek uredno plačeni.
    Baš me zanima da li će biti dovoljan kriterij kad ih oktantam i prebacim se kod drugog operatera.
    motorola user

+ Odgovori na temu
Stranica 15 od 52 PrvaPrva ... 5 11 12 13 14 15 16 17 18 19 25 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. MAX ADSL- zasnivanje pretplatnićkog odnosa
    By Inovator in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 09-05-2010, 15:20
  2. Produženje pretplate
    By Dr. Beast in forum Tele 2
    Odgovora: 11
    Posljednji post: 30-03-2009, 08:07
  3. produzenje ugovora?
    By smogovac in forum T - Mobile
    Odgovora: 28
    Posljednji post: 21-01-2009, 00:49
  4. Produzenje lijecnickog
    By Black_Hawk in forum Mobil Internet c@fé