Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 14 od 52 PrvaPrva ... 4 10 11 12 13 14 15 16 17 18 24 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 326 do 350 od 1283
    Banned Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2011
    Bodovi
    1.645
    Nivo
    9
    Bodovi: 1.645, Nivo: 9
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao miha013 Pregledaj post
    Nije mi jasna ova tvoja racunica. Svaki mjesec ce biti trosak 280ak kn + uspostave poziva, i stalno ce to biti Extra Obitelj XXL, dakle 1000min. Ako iskombiniram 4 broja unutar obitelji, moglo bi se proci sa nekih 100ak kn po broju, sto nije neki trosak ako uzmemo u obzir mogucnost kupovine novih uredaja. S obzirom na visak minuta, to bih mogao iskoristiti da 1-2 prepaid tomato broja punim s kunama, sto je jos jedna usteda.

Primjerice, ovih godinu i pol koliko sam pod ugovorom racuni za 2 broja su bili 300-400kn, tako da je ovo definitivno vrhunska kombinacija.
    Dakle, na tri broja imaš ukupno 1000 minuta + neograničeno unutar T-mobila i T-coma, a mjesečni je trošak 100 kuna po broju? Usto svakih šest mjeseci dobivaš mobitel po najpovoljnijoj cijeni?

I dajte recite čovjeku da broj na bonove iz druge mreže bez problema može prebaciti na pretplatu u T-mobile!

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2004
    Mobitel
    Nokia 7110
    Operater
    Cronet
    Bodovi
    6.042
    Nivo
    18
    Bodovi: 6.042, Nivo: 18
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Molim savjet u vezi produženja ugovora....
    Ja sam nositelj u extra obitelji L. U obitelji mi je član još jedna osoba. Ugovor mi traje do 7. mjeseca.
    Da li postoji neka kombinacija kojom bih mogao napraviti produžetak pretplate na slijedeće 2 godine, a da ugrabim popust od 50%? Moguće su sve kombinacije, jer drugi član obitelji nema nikakvu ugovornu obavezu.
    Također bih uzeo i neki smartphone kod produženja ugovora (tipa Nokia Lumia 800 ili nešto slično) te mi i tu treba pomoć kako bih što povoljnije prošao kod kupnje novog uređaja.
    Član obitelji nikad nije uzeo mobitel, tako da i ovdje imam mogućnost uzeti još neki mob za njega.
    Uz to, imam i 22000 bodova u T-clubu.

Najforumaš 2013. Postignuća:
    OverdriveVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Bodovi: 31.659, Nivo: 43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Garak Pregledaj post
    nositelj u extra obitelji L. Ugovor mi traje do 7. mjeseca.
    produžetak pretplate da ugrabim popust od 50%? ... drugi član obitelji nema ugovornu obavezu... uzeo bi Nokia Lumia 800 ... imam i 22000 bodova u T-clubu.
    - danas (ili narednih dana) - član Obitelji L > total (L/XL/XXL) i bodovi na njega / nositelj Obitelji L > mix M/L
    - kad dođu bodovi na total (L/XL/XXL) kupi lumiu s 600 kn popusta (-18.000 b)
    - 2.5. - formiraj Obitelj (L/XL/XXL) u kojoj će nositelj biti broj iz totala (L/XL/XXL), a član mix M/L, a drugi član broj koji ćeš prenijeti iz druge mreže i napraviti OTPO na 24 mj pa će ti donijeti -50% 24 mj
    - listopad - možeš migrirati na obiteljsku tarifu niže vrijednosti (ne možeš ako otpo napraviš u total L) / možeš člana (svoj broj) izbaciti u total tarifu i kupit mob pa ga idući mjesec vratiti kao novog nositelja, a postojećeg prebaciš u člana

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jul 2004
    Mobitel
    Nokia 7110
    Operater
    Cronet
    Bodovi
    6.042
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaboravio sam napisati da sam prije mjesec ili dva prešao iz tarife Obitelj 300 u Extra obitelj L, jer sam izbacio dva simpa člana iz obitelji. Da li nakon tog prebacivanja mogu prijeći u Mix tarifu?
    Da li mogu uzeti Tarifu 0 u Tele 2 i sa tim brojem prijeći u obiteljsku tarifu kako si napisao i na temelju njega ostvariti popust od 50%?

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    moglo bi biti problema zbog toga što si manje od 6 mj na extra tarifi. razmislim pa ti javim što dalje

razmislio i predlažem:
    - danas (ili narednih dana) - novi pretplatnik u Obitelji L (bez ugovora)
    - nakon toga: član Obitelji L (onaj član tvoje obitelji) > total (L/XL/XXL) i kupi lumiu
    - 2.5. - formiraj Obitelj (L/XL/XXL) u kojoj će nositelj biti broj iz totala (L/XL/XXL), a član broj koji ćeš prenijeti iz druge mreže i napraviti OTPO na 24 mj pa će ti donijeti -50% 24 mj (može biti Tarifa0 u Tele2)
    - sredina svibnja - sadašnjeg nositelja obitelji L postavi za člana druge obitelji (L/XL/XXL), a člana kojeg si ubacio "danas" trajno isključi. od tada na dalje svaki mjesec umanjuj račune zamjenom bodova
    - listopad - možeš migrirati na obiteljsku tarifu niže vrijednosti (ne možeš ako otpo napraviš u total L) / možeš člana (svoj broj) izbaciti u total tarifu i kupit mob pa ga idući mjesec vratiti kao novog nositelja, a postojećeg prebaciš u člana
    Zadnji uredio ispravljach : 16-04-2012 u 14:11 Razlog: razmislio i predlažem:

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jul 2004
    Mobitel
    Nokia 7110
    Operater
    Cronet
    Bodovi
    6.042
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ispravljach Pregledaj post
    moglo bi biti problema zbog toga što si manje od 6 mj na extra tarifi. razmislim pa ti javim što dalje

razmislio i predlažem:
    - nakon toga: član Obitelji L (onaj član tvoje obitelji) > total (L/XL/XXL) i kupi lumiu
    - 2.5. - formiraj Obitelj (L/XL/XXL) u kojoj će nositelj biti broj iz totala (L/XL/XXL), a član broj koji ćeš prenijeti iz druge mreže i napraviti OTPO na 24 mj pa će ti donijeti -50% 24 mj (može biti Tarifa0 u Tele2)
    - sredina svibnja - sadašnjeg nositelja obitelji L postavi za člana druge obitelji (L/XL/XXL), a člana kojeg si ubacio "danas" trajno isključi. od tada na dalje svaki mjesec umanjuj račune zamjenom bodova
    Što ti znači: član kojeg si ubacio trajno isključi? Uzmem neki broj u Simpi i njega stavim kao "člana" u Obitelji L, ili mogu nekog ubaciti kao člana i u svibnju ga izbaciti iz Obitelji, bez trajnog isključenja?
    Sorry na hrpi pitanja, ali nov sam u ovom svemu...
    Znaš li da li se u Tele2 još uvijek može sklopiti ugovor za Plan0, jer bi mi to bilo idealno za realizaciju ovog plana...

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Što ti znači: član kojeg si ubacio trajno isključi? Uzmem neki broj u Simpi i njega stavim kao "člana" u Obitelji L, ili mogu nekog ubaciti kao člana i u svibnju ga izbaciti iz Obitelji, bez trajnog isključenja?
    radi što hoćeš. bitno da nositelj obitelji L (tvoj broj) ima još jednog člana u obitelji da ti ne bi rasformirali obitelj L
    Znaš li da li se u Tele2 još uvijek može sklopiti ugovor za Plan0, jer bi mi to bilo idealno za realizaciju ovog plana...
    da, a neki kažu da može i prepaid broj iz druge mreže. ja nisam probao pa to neću tvrditi. bolje da ti potrošiš 10 kn za radijsku frekvenciju nego da me sutra opališ jer sam ti rekao nešto što nisam isprobao, a ti zbog toga možda da/možda ne plaćaš puni iznos pretplate

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jul 2004
    Mobitel
    Nokia 7110
    Operater
    Cronet
    Bodovi
    6.042
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "danas (ili narednih dana) - novi pretplatnik u Obitelji L (bez ugovora)
    - 2.5. - formiraj Obitelj (L/XL/XXL) u kojoj će nositelj biti broj iz totala (L/XL/XXL), a član broj koji ćeš prenijeti iz druge mreže i napraviti OTPO na 24 mj pa će ti donijeti -50% 24 mj (može biti Tarifa0 u Tele2)"

Znači, kad formiram Obitelj (L/XL/XXL) uz nositelja istovremeno uključujem i pretplatnika iz druge mreže da bi dobio popust od 50%?
    Sa tarife Total L se ne može prijeći na Total M?

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    May 2011
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-mobile/Vip/Tomato
    Bodovi
    4.126
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.126, Nivo: 15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jel prave probleme zaposlenici T-centra kada se broj iz druge mreze, na kojeg uzima 50% popusta na obiteljsku tarifu, dovodi kao član, tj. jel znaju govoriti kako se to ne može te kako mora biti nositelj Obitelji? Sto kazu u SZK?

Pitam kako bih se mogao pripremiti na raspravu i svadu s njima.

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kad formiram Obitelj (L/XL/XXL) uz nositelja istovremeno uključujem i pretplatnika iz druge mreže da bi dobio popust od 50%?
    da
    Sa tarife Total L se ne može prijeći na Total M?
    Pretpostavljam da si htio pitati: "Sa tarife Obitelj L se ne može prijeći na Obitelj M?"
    odgovor: ne, jer "M" dozvoljava samo dva pretplatnika a tebi trebaju 3:
    1. (ti) sadašnji nositelj obitelji L > u svibnju član buduće obitelji
    2. sadašnji član obitelji L > budući total > nositelj obitelji u svibnju
    3. 095 broj, u svibnju član buduće obitelji
    Jel prave probleme zaposlenici T-centra kada se broj iz druge mreze, na kojeg uzima 50% popusta na obiteljsku tarifu, dovodi kao član, tj. jel znaju govoriti kako se to ne može te kako mora biti nositelj Obitelji?
    da. tako govore zaposlenici u t-centrima koji ne znaju/ne prate/ne čitaju
    Pitam kako bih se mogao pripremiti na raspravu i svadu s njima.
    reci: želim otpo na 24 mj za člana obitelji koji je migrirao iz tele2
    prije nego potpišeš ugovor provjeri piše li na drugoj stranici "Aktivacija 50% off 24 mjeseci"
    Zadnji uredio ispravljach : 16-04-2012 u 17:30

11. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    May 2011
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-mobile/Vip/Tomato
    Bodovi
    4.126
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Puno hvala na odgovorima, pogotovo kolegi ispravljachu!

Imam jos par pitanja:
    1)Kada je najbolje uzeti u tele2 plan0 tarifu, s obzirom na trajanje prijenosa broja i da bih taj broj vec 02.05. uvrstio u Obitelj? Odmah, ili krajem mjeseca?
    2)Znaci sto se tice kupovine moba i potpisivanje Total XXL 29./30. travnja, da model i boju rezerviram npr. 25./26. travnja i zatrazim potvrdu kreditne spospobnosti? Mogu li u tom istom posjetu T-centru zatraziti prijenos broja s jedne osobe na drugu koja ce biti nositelj cijele buduce obitelji?
    3)Dakle kada ubacujem 095 broj u obitelj kao clana, nista se s njima ne prepirem vec trazim navedenu stavku "Aktivacija 50% off 24 mjeseci"

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1)Kada je najbolje uzeti u tele2 plan0 tarifu, s obzirom na trajanje prijenosa broja i da bih taj broj vec 02.05. uvrstio u Obitelj? Odmah, ili krajem mjeseca?
    2.5.2012. u tele2 uzmi broj i istog dana prenesi ga u t-centru kao člana obitelji, a između 10. i 15. svibnja potpiši OTPO.
    2)Znaci sto se tice kupovine moba i potpisivanje Total XXL 29./30. travnja, da model i boju rezerviram npr. 25./26. travnja i zatrazim potvrdu kreditne spospobnosti? Mogu li u tom istom posjetu T-centru zatraziti prijenos broja s jedne osobe na drugu koja ce biti nositelj cijele buduce obitelji?
    da
    3)Dakle kada ubacujem 095 broj u obitelj kao clana, nista se s njima ne prepirem vec trazim navedenu stavku "Aktivacija 50% off 24 mjeseci"
    ne. to tražiš kada broj bude prenešen u extra obitelj = 10.-15.5.2012.
    ti samo kaži da ti zbog prijenosa broja umanje pretplatu za 50%, a kada ti dadu ugovor na potpis provjeri jel piše "Aktivacija 50% off 24 mjeseci"
    ako ti budu tvrdili da neće. reci neka naprave tako, ako ne znaju kako ostvariti pogodnost -50% neka zovu SZK. ja ne znam kako to ide točno, ali znam da kada djelatnik koji radi u t-centru ne zna on zakači samo člana i pokušava po njemu ostvariti -50%. djelatnik koji zna zakači i člana i nositelja i uspje mu ostvariti -50%. e sad, netko zna, a netko ne. ovisi na koga naletiš.

14. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    May 2011
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-mobile/Vip/Tomato
    Bodovi
    4.126
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.5.2012. u tele2 uzmi broj i istog dana prenesi ga u t-centru kao člana obitelji, a između 10. i 15. svibnja potpiši OTPO.
    Ali zar mi ovo nece povecati taj racun za svibanj? Zar nije bolje platiti 10kn vise zbog aktivacije tele2 broja u travnju nego ovih 250kn vise u svibnju? Ili je upitno kada ce broj biti prenesen ako zatrazim prijenos npr. 25.04. pa nemam prostora za manipulacije?

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ali zar mi ovo nece povecati taj racun za svibanj? Zar nije bolje platiti 10kn vise zbog aktivacije tele2 broja u travnju nego ovih 250kn vise u svibnju? Ili je upitno kada ce broj biti prenesen ako zatrazim prijenos npr. 25.04. pa nemam prostora za manipulacije?
    2.5. podneseš zahtjev za formiranje obitelji, a nakon obračunskog razdoblja (nakon 5.) spoje obitelj. u lipnju ćeš dobiti 254 kn + r.f.
    ili
    12.5. podneseš zahtjev za formiranje obitelji, a u popodnevnim satima spoje obitelj. u lipnju ćeš dobiti 254 kn + r.f.
    ili
    22.5. podneseš zahtjev za formiranje obitelji, a u popodnevnim satima spoje obitelj. u lipnju ćeš dobiti 254 kn + r.f.
    ZAKLJUČAK:
    "ovo ti nece povecati taj racun za svibanj"
    Zadnji uredio ispravljach : 16-04-2012 u 19:04

17. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    May 2011
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-mobile/Vip/Tomato
    Bodovi
    4.126
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.5. podneseš zahtjev za formiranje obitelji, a nakon obračunskog razdoblja (nakon 5.) spoje obitelj. u lipnju ćeš dobiti 254 kn + r.f.
    ili
    12.5. podneseš zahtjev za formiranje obitelji, a u popodnevnim satima spoje obitelj. u lipnju ćeš dobiti 254 kn + r.f.
    ili
    22.5. podneseš zahtjev za formiranje obitelji, a u popodnevnim satima spoje obitelj. u lipnju ćeš dobiti 254 kn + r.f.
    ZAKLJUČAK:
    "ovo ti nece povecati taj racun za svibanj"
    Znaci nema veze sto ce ovaj broj iz Total XXL 10-15 dana koristiti tu tarifu, kojoj je cijena 508 kn?

Mozes li mi jos nesto odgovoriti, posto imam problema sa nagovaranjem stare koja bi trebala postati nositelj ovog svega i dati trajni nalog, i koja se cvrsto opire novim ugovorima s T-mobileom? Kolike otprilike ti racune placas na toj Obitelji XXL, kada se uracunaju sve uspostave poziva, i kako ostvarujes ustede? Hoce li ovakva kombinacija uzrokovati previsok racun ukoliko budu samo 1 osoba niske potrosnje+2 osobe srednje potrosnje ali s velikim brojem poziva+neaktivan 095 broj, jer ipak 0,25 kn po svakom pozivu nije za zanemarit? Hoce li ubuduce biti prostora za ustede kupovinom mobitela, kao proslih godine, prije nego su nedavno digli cijene u nebesa?

Sorry sto sam tu upilao.

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Znaci nema veze sto ce ovaj broj iz Total XXL 10-15 dana koristiti tu tarifu, kojoj je cijena 508 kn?
    ako dio svibnja trošiš single tarife (total XXL i mix M) pa ih spojiš u obiteljsku tarifu dobit ćeš 3 računa u lipnju za svibanj:
    1. račun - total XXL - samo potrošnja izvan tarife (uspostave poziva, MMS, parking, roaming...)
    2. račun - mix M - samo potrošnja izvan tarife (...)
    3. račun - obitelj XXL - pretplata umanjena za 50% + potrošnja izvan tarife (...) + r.f.
    racuni na toj Obitelji XXL, kada se uracunaju sve uspostave poziva, i kako ostvarujes ustede? jer ipak 0,25 kn po svakom pozivu nije za zanemarit?
    obitelj XXL = 254+40 rf = 294+parking+premium SMS=više od 300,01 kn = 900 bodova
    umanjenje potrošnje zamjenom 800 bodova = 25+pdv=31,25 kn / 0,25 kn = 125 besplatnih uspostava poziva mjesečno / 30 dana = 4 dnevno
    a imaš i 19000 bodova, pa ih njih troši te si umanjuj račune. da si gledao dugoročno poput mene onda bi prije nekoliko godina, dok su ih nudili, uzeo HT-Amex karticu pa bi za račun od 300,01 kn dobivao 1800 bodova
    Hoce li ubuduce biti prostora za ustede kupovinom mobitela, kao proslih godine, prije nego su nedavno digli cijene u nebesa?
    moje razmišljanje: mobitele kupujem kada su jeftini, pa prodajem par mjeseci stare i dobivenim novcem pokrijem velik dio troškova pretplate.
    - od 8. studenoga 2011. pa sve do sredine prosinca 2011. mogao si kupiti S.G.SII za 8 kn (Total XXL)
    - od 8. studenoga 2011. pa sve do sredine veljače 2012. mogao si kupiti S.G.S Plus za 8 kn (Total L)
    - 25. studenoga 2011. mogao si kupiti iP4s 32 gb za 98 kn (Total XXL)
    - do sredine ožujka 2012. mogao si kupiti HTC Sensation za 598 kn (Total XXL)
    - travanj 2012. mogao si kupiti S.E.Xperia Ray za 8 kn (Total S)
    ništa od toga nije trebalo ni meni ni članovima moje obitelji, no kupili smo, a pritom smo zamjenili i bodove pa smo neke uređaje dobili za još manje. bila je prilika. neke smo preprodali, neke zadržali.

ZAKLJUČAK
    prilika je bilo i bit će. samo što treba stalno pratiti ponudu i čim bude nešto atraktivno kupiti ili staviti svoje ime na listu za rezervaciju
    Zadnji uredio ispravljach : 16-04-2012 u 23:05

20. 'Hvala' kaže:

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    Samsung S2, S4 mini
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    10.325
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.325, Nivo: 24
    Bodovi: 10.325, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 27,0%
    Ukupna aktivnost: 27,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jedino da dodam, ja sam dobio 50%, extra obitelj L - prvi račun stigao 190kn (2 broja koristimo supruga i ja i treči je samo zbog popusta)
    ali su mi brojni djelatnici u T-mobile tvrdili da nije moguće, naoružajte se strpljenjem!
    na kraju je sve bilo kako je rekao kolega ispravljach. puno hvala još jednom!
    jedino u tele 2 mi djelatnik nije htio/mogao dati plan 0, nego sam mu onda rekao da mi otvori knock out 50 bez ugovorne obveze i taj račun mi je kod njih 26,13kn (4, 5 dana koliko je trebalo da se broj prebaci) što isto nije puno, pa ako još netko nebude mogao plan 0 da zna da nije kraj svijeta.

Banned Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2011
    Bodovi
    1.645
    Nivo
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Plan 0 nije potreban, priznaje se i promjena mreže kada s bonova prelaziš izravno na preplatu!

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jul 2004
    Mobitel
    Nokia 7110
    Operater
    Cronet
    Bodovi
    6.042
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

razmislio i predlažem:
    Imam još jednu nejasnoću...
    Što je s ostatkom mog ugovora (sad sam nositelj u Obitelji L i ugovor mi traje do 7. mjeseca)? Do 8. mjeseca ću plaćati svoju pretplatu, a u drugoj Obitelji će novi nositelj plaćati svoju pretplatu, tj. imat ćemo 2 pretplate ovih nekoliko mjeseci?

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Što je s ostatkom mog ugovora (sad sam nositelj u Obitelji L i ugovor mi traje do 7. mjeseca)? Do 8. mjeseca ću plaćati svoju pretplatu, a u drugoj Obitelji će novi nositelj plaćati svoju pretplatu, tj. imat ćemo 2 pretplate ovih nekoliko mjeseci?
    nisi pažljivo čitao moje ranije postove. ponavljam:
    - sredina svibnja - sadašnjeg nositelja obitelji L postavi za člana druge obitelji (L/XL/XXL)

Datum registracije
    Mar 2003
    Mobitel
    Galaxy S4
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    9.690
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.690, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 34,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo zvao informacije i rekli mi da ugovor mogu produljiti najranije u 6. mjesecu (makar sam ga sklopio 20.05.)... tako da mi orginalni plan pada u vodu.
    Smišljam neke alternative, prva je da kod produljenja ugovora odmah osnujem XXL obitelj i uključim tele2 broj, ali mobitel će me izaći dosta skuplje, čak i sa bodovima (18000).
    Druga je da uzmem total xxl na tele2 broj, mob bi me ispao nešto jeftinije, a onda bi ga idući mjesec prebacio kao nositelja xxl obitelji. Kod te alternative me zanima jedino da li zadržavam popust od 50% kada prijeđem u obitelj.
    Ako neko ima bolju ideju, neka javi
    Use the Fork, because there is no Spoon.

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao SeriousG Pregledaj post
    ugovor mogu produljiti najranije u 6. mjesecu ... Ako neko ima bolju ideju, neka javi
    u svibnju (učini što prije kako bi ostvario popust od 50%) broj prebaciti na total XXL/XL/L .
    kraj svibnja - rezervirati mob
    prva trećina lipnja (do 10.) kupiti mob.
    polovica lipnja (od 10. do 20.) total XXL/XL/L > nositelj obitelji XXL/XL/L + član (prijenos iz druge mreže s OTPO-om na 24 mj).
    kasnije: član (starac), ali prije kupiti mob na mix M
    još kasnije: član (žena = total M)
    total xxl na tele2 broj, mob bi me ispao nešto jeftinije, a onda bi ga idući mjesec prebacio kao nositelja xxl obitelji. Kod te alternative me zanima jedino da li zadržavam popust od 50% kada prijeđem u obitelj.
    NE zadržavaš popust od 50% kada prijeđeš u obitelj.

ZAVRŠNA RIJEČ
    - ako uzmeš tarifu manju od XXL starca nećeš moći ubaciti jer će ti sva mjesta biti puna: ti-nositelj, član-095, član-žena.
    - ako ubaciš starca u obitelj XXL nećeš moći pasti na XL i plaćat ćeš pretplatu 75 kn više (razlika između XL i XXL)

PRIJEDLOG za tvoje starce
    - na obitelj L s prijenosom broja = 254-50%=127kn/mj +30kn r.f.
    - ali prije kupi im(si) mob na total L/XL > obitelj L/XL > obitelj L
    Zadnji uredio ispravljach : 18-04-2012 u 19:23

27. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Mar 2003
    Mobitel
    Galaxy S4
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    9.690
    Nivo
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    u svibnju (učini što prije kako bi ostvario popust od 50%) broj prebaciti s iTarife150 na total XXL/XL/L .
    kraj svibnja - rezervirati mob
    prva trećina lipnja (do 10.) kupiti mob.
    polovica lipnja (od 10. do 20.) total XXL/XL/L > nositelj obitelji XXL/XL/L + član (prijenos iz druge mreže s OTPO-om na 24 mj).
    kasnije: član (starac), ali prije kupiti mob na mix M
    još kasnije: član (žena = total M)

NE zadržavaš popust od 50% kada prijeđeš u obitelj.
    idući mjesec (SRPANJ) nema popusta od 50%
    Znači ako produljim ugovor (totalXXL+mob) u prvoj trećini mjeseca svejedno ću moći prebaciti kao nositelja obitelji u istom mjesecu (shvaćam da se u tom slučaju mjesec ranije moram prebaciti u totalXXL kako ne bi došlo do promjene tarife)?

Mogu li starog ubaciti u obitlej XXL tih 6 mjeseci koje moram ionako plaćati za XXL, a onda nakon 6 mjeseci njega izdvojiti iz obitelji (za njega ne bi potpisivao OTPO) i prijeći na XL?
    Use the Fork, because there is no Spoon.

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Znači ako produljim ugovor (totalXXL+mob) u prvoj trećini mjeseca svejedno ću moći prebaciti kao nositelja obitelji u istom mjesecu (shvaćam da se u tom slučaju mjesec ranije moram prebaciti u totalXXL kako ne bi došlo do promjene tarife)?
    Da
    Mogu li starog ubaciti u obitlej XXL tih 6 mjeseci koje moram ionako plaćati za XXL, a onda nakon 6 mjeseci njega izdvojiti iz obitelji (za njega ne bi potpisivao OTPO) i prijeći na XL?
    Da

30. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    May 2011
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-mobile/Vip/Tomato
    Bodovi
    4.126
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo ipak necu potpisat onu XXL tarifu pa me zanima jel sve ok sa ovakvom kombinacijom:
    Dakle prebacio bih broj sa Tele2 mreze i uzeo 50% popusta na Total XL tarifi, prebacio na Obitelj XL i onda dodao toj obitelji svoja dva broja koja su sad u Tarifi za Obitelj 200 sa jos 4 racuna preostala za podmiriti, ukljucujuci ovomjesecni. Mislio sam da popust ostaje prelaskom na obitelj, ali vidim da nije.

Koja mi je onda najbolja opcija?

S obzirom da ne mogu ugovor produziti za jedan od ova dva broja, ispada da imam dvije opcije:
    1). tele2 broj => nositelj Obitelji XXL -50% pretplate + mobitel po jeftinijoj cijeni + nositelj i clan Tarife za Obitelj 200 ubaceni u XXL
    U ovom slucaju za 6 mjeseci imam opciju kupovine novog mobitela.

2). tele2 broj => T-mobile=> clan Obitelji XXL -50% pretplate + mobitel po jeftinijoj cijeni (skuplje nego u slucaju 1).) + nositelj i clan Tarife za Obitelj 200 ubaceni u XXL s tim da jedan od njih postaje nositelj.
    U ovom slucaju za 4 mjeseca imam opciju kupovine novog mobitela.

+ Odgovori na temu
Stranica 14 od 52 PrvaPrva ... 4 10 11 12 13 14 15 16 17 18 24 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. MAX ADSL- zasnivanje pretplatnićkog odnosa
    By Inovator in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 09-05-2010, 15:20
  2. Produženje pretplate
    By Dr. Beast in forum Tele 2
    Odgovora: 11
    Posljednji post: 30-03-2009, 08:07
  3. produzenje ugovora?
    By smogovac in forum T - Mobile
    Odgovora: 28
    Posljednji post: 21-01-2009, 00:49
  4. Produzenje lijecnickog
    By Black_Hawk in forum Mobil Internet c@fé