Vidim 4s uz "posebnu ponudu" (sto god to bilo) je 998 kuna u total m tarifi. Je li moguce ovu tarifu kombinirati s promocijom za prijenos broja, odnosno prenijeti broj i uzeti iPhone po ovoj cijeni uz plaćanje 50% niže naknade?
Dobio odgovor: nije moguće, vrijedi samo za prijelaz sa simpe na pretplatu ili produženje
Zadnji uredio pjer177 : 25-04-2012 u 12:44
valjda ima neki oglasnik u slavonskom brodu gdje prodaju korišteni simpa broj/-eve za manje od 100 kn
Znači li to da borj trebam prenijeti kao nositelja? Je li ovo stvarno izvedivo?
Nije li ovo prepreka (iz uvjeta za akciju):
2. Tarife na kojima je dostupna ponuda su Extra i Extra Biz Priča XS, S i M; Extra i Extra Biz Mix S,
M, L i XL; Extra i Extra Biz Total S, M, L, XL i XXL; Extra Obitelj M, L, XL i XXL. Privatnim
korisnicima je u tarifama Extra Priča XS,S i M; Extra Mix S, M, L i XL; Extra Total S i M; Extra
Obitelj M uz ovu ponudu iPhone uređaj dostupan po punoj cijeni. Privatnim korisnicima je u tarifama
Extra Total L, XL i XXL; Extra Obitelj L, XL i XXL uz ovu ponudu iPhone uređaj dostupan po
povoljnijoj cijeni od pune cijene.
ne. to ja nisam napisao. pročitaj #2
da
prepreka je za one koji planiraju prenijeti broj u total/obitelj M i kupiti iphone
ti kupuješ u total M na koji prelazis sa t-mobile prepaida. idući mjesec ga prebacuješ na nositelja obitelji M i uključuješ kao člana svoj broj iz vipa (prepaid ili postpaid) koji ti donosi -50% 24 mj
Zadnji uredio ispravljach : 25-04-2012 u 22:02
Može neki link na ovu temu? Na stranici T-mobile-a ne mogu naći nigdje mobitele po tim cijenama...
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-03-05-00.asp
Novi ugovor uz OTPO na 24 mj zamjeni s Posebna ponuda uz novo OTU ili Prijelaz sa Simpe uz OTPO
Ja ne vidim da je ista jeftinij kad ides sa Simpe na pretplatu, samo kad obnavljas vec istekli ugovor na 24 mj.
Pitanje:
Extra Obitelj L tarifa, istekao ugovor. Uz produzenje i zamjenu 12000 bodova je iPhone 598 kn.
Moze li se ovo kombinirati sa 50% popusta na pretplatu sa ubacivanjem broja s druge mreze?
Ima li broj koji se prebacuje neko minimalno vrijeme koje je morao biti aktivan i je li svejedno postpad/prepaid?
1.da, od 25.7.2011., ne znam sto si cekao
2.ne
3.da
4.danas razbi obitelj L!
2.5.2012.total xL (nositelj L) ip4s za 8 kn, mix m (član L)...
~10.5. - spoji u obitelj i prenesi broj iz druge mreže
Nakon 6 pl. Računa > obitelj L
Rezultat
Ustedio si 598 kn i 12000 bod. (400 kn)
Zadnji uredio ispravljach : 30-04-2012 u 09:19
forumasi, planiram uzet HTC OneX. da li ga se isplati uzet po trenutnoj cijeni ili treba pricekati. prelazim sa VIP pretplate na T-mobile, tako da si mogu priustiti malo vecu tarifu. vidim da imate dobre izvore u t-mobile i da imate raznorazne kombinacije. molim za savjet oko HTC one X-a. Hvala
pa cura se sad prebacila na t-mobile sa tele2 i uzela je iphone na pretplatu. koliko sam uspio shvatiti, prilikom kupnje iphone, tek nakon godinu dana se moze prebacit u obitelj. tako da bi za pocetak bio sam. ali bi s vremenom htio slozit neku kombinaciju da skupa imamo pretplatu. ali za to ima vremena.![]()
ispravljach, morao sam kreirati novi account, onaj mi se blokirao. cura je uzela 3gs na 24 mjeseca, extra total m. to je sad neki dan potpisala ugovor. znaci jos niti jedan racun nije placen. a ja cu uskoro uzet htc one x na extra total xl ili mozda i xxl. ovisi o tebi i tvojoj kombinaciji.![]()
Plan
Svibanj:
cura total M > nositelj obitelji M + član prijenos iz druge mreže i otpo na 24 mj da bi ponovno dobila -50% 24 mj
Mdgrgic > total XXL i one x za 998 kn > nositelj obitelji XXL + član prijenos iz druge mreže i otpo na 12 mj da bi ponovno dobio -50%
Studeni:
Obitelj M > obitelj L
Prosinac:
Nositelj obitelji XXL > član obitelji L / Clan obitelji XXL > priča xs
Siječanj:
priča xs > trajno isključenje (ukupni penali 30 kn)
Ovaj dio s isključenjem se može napraviti bez obzira što je prvotno potpisan ugovor na tarifu od 508kn mjesečno?
Znači ako potpišem ugovor na najskupljoj tarifi, nakon 6 mjeseci (u slučaju kupnje iPhone-a 12 mjeseci), broj nakon što uđe u obitelj kao član, van obitelji može ići u Extra Priču XS te u tom slučaju raskid košta 5 kn x broj preostalih mjeseci OTPO-a?
Znači primjerice ova računica štima:
iPhone 4S u produženje ugovora Total XL za 8 kn => Obitelj XL nositelj + prijenos broja za -50% popusta => nakon 6 mjeseci Obitelj L => nakon 6 mjeseci član Obitelji L => oba broja Extra Priča XS => raskid i plaćanje 12 x 5 kn x 2= 120 kn
Ukupan trošak: 6 x ( 178 kn + 20 kn r.f. ) + 6 x ( 127 kn + 20 kn r.f. ) + 60 kn + 60 kn= 2190 kn
Dobitak: korištenje usluga u trajanju od 1 god, iPhone 4S ( vrijednost na njuskalu min 3000 kn )..
Zadnji uredio miha013 : 03-05-2012 u 23:15
Miha013 nisi se koncentrirao kada si čitao pa si krivo zaključio. Ako otpo napravis kao član možeš na bilo koju tarifu, ako napravis kao single tarifa možeš se vratiti samo na tu, ili jednu tarifu niže vrijednosti nakon izlaska iz obitelji, dakako uvazavajuci ograničenje od 6/12 mj
Zadnji uredio ispravljach : 06-05-2012 u 00:12
Molim Vas za pomoć oko izbora najbolje kombinacije.
Treutno imam pretplatu na Tele2 i želim se prebaciti na T-mobile (total+) uz kupnju nekog smartphonea (npr. Galaxy S Advance ili nešto slično). Mislim da bi za moje potrebe total+ L bila dovoljna, eventualno razmišljam o XL pa da kasnije smanjim na L (radi manje cijene mobitela).
Zanima me i kombinacija ako cura (Tele2 prepaid) također pređe na T-mobile (obitelj+) - kako dobiti najviše za najmanje novaca.
20.6.
tele2 tvoj > total+ l/xl
29.6.
T+ l/xl > otpo na 24 mj i kupnja uredjaja = -50% 24 mj
30.6.
T+ l/xl > nositelj obitelji+ l/xl + clan: tele2 cura zahtjev za ugovaranje otpo kako bi dobili -50% 24 mj jer si izgubio jucer dodjeljenih -50% 24 mj
_.7.
Clan o+ l/xl: otpo na 24 mj i kupnja uredjaja = -50% 24 mj
Bookmarks