evo, i meni stigla maskica![]()
ja sam si ovu narucila
http://www.ebay.com/itm/280836866600...ht_2819wt_1041
i folije za ekran
super mi mobach izgleda s maskicomnarucila sam i u zelenoj i zutoj boji, sve mi je stiglo... prekrasne suuuu
![]()
![]()
Zabunom sam napisao tvoj nick umjesto yagerovog, ispričavam se
Govorim o ovoj zaštiti za EVO, ja sam ju htio kupiti ali pošto sam odlučio prodat mob onda sam je preporučio yageru pošto me je pitao kakva je maska i sl.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
evo, i meni stigla maskica![]()
ja sam si ovu narucila
http://www.ebay.com/itm/280836866600...ht_2819wt_1041
i folije za ekran
super mi mobach izgleda s maskicomnarucila sam i u zelenoj i zutoj boji, sve mi je stiglo... prekrasne suuuu
![]()
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Da i ja dam neki savjet za dodatnu opremu (nemam osobno HTC 3d ali brat ima (p.s. isto kupljen u tele2 web shopu - otkljucan)) .... ja sam za njega narucio od firme Nillkin (http://www.nillkin.com/En/main.asp) jer imam za HTC radar njihov tpu case (tj. Nillkin Rainbow TPU Soft Case Skin) i stvarno sam prezadovoljan kvalitetom ... no preko ebay-a nije tada bilo za kupit i tada sam naiso na shop koji prodaje dodatnu opremu za telefone (u mom slucaju od firme Nillkin) i to po diskontnoj cijeni (paket obicno dode za 7-10 dana). Znaci trgovina http://www.obostore.com/
Case (oko 60kn)- http://www.obostore.com/nillkin-ultr...3d-p-1119.html
cijela ponuda HTC evo 3d case-ova - http://www.obostore.com/index.php?ma...4&keyword=case
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
Uzeo ga neki dan, 2045kn u tele2 otključan, te nemam apsolutno nikakvih zamjerki. Odusevljen sam mobom. Baterija izdrži dan teskog čačkanja po njemu. Ne zvuci puno, ali ako se uzme u obzir da je toliki ekran nije ni čudo. 3D kamera daje brutalno dobar 3D efekt. U kombinaciji s brutalnom tarifom, ne može bolje. Sve u svemu best buy na tržištu trenutno.
Morat ću ovo demantirat.
Nisam nikad vodio brigu oko baterije, punjenja, ali sad mi upalo. Maloprije se mob napunio do kraja, ostavio na punjaču i nastavio prčkat po njemu(youtube, itd...) i normalno baterija se prazni.
Tako da je xlr u pravu
Vezano uz to punjenje kad se napuni do kraja..da i ja nešto kažem.
Normalno punim preko AC i dođe do 100% i upali se zelena lampica i sve ok. Ako ga ne isključim odmah sa punjača i ostavim recimo 15min dulje, mobitel se počinje brže prazniti i ubrzo je već na 95% (ekran ugašen, ne radim ništa). Ako ga isključim odmah sa punjača kada dođe do 100% onda nema takvog pražnjenja(ako je u sleep modu onda normalno mi na jedan sat skine 1%). To očito mu punjač ne dozvoljava da uđe u dublji sleep mode ili šta već. Nije to toliki problem kada ga punim po danu pa ga dok vidim da je puni, odmah ga isključim sa punjača. Nervira me kada ga stavim puniti prije spavanja i ostavim tako do jutra i onda je obično baterija već na 90%.
Na Desiru nisam primjetio to. Očito je bilo u romu, tj. kernelu da počinje punit kada padne na 99% kao što kaže xlr.
Zadnji uredio BUG.kc : 24-04-2012 u 20:24
Pozdrav, kaj jel zna ko od vas da je dobavljiv EVO 3D?
Kolko vidim mob plane u roku keks...
ima li mozda jos netko problema sa onim senzorom kad se razgovara?
naime, meni se redovito ekran ne gasi ili se upali tokom razgovora, kako god drzala telefon - na lijevom/desnom uhu, blize/dalje od glave... nemam pojma, ali jednostavno svako malo ukljucim ili speaker ili si zgasim mikrofon, lol
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Nope, nemam problema.
Senzor radi sasvim u redu.
Vidi jel do roma prvo, ako nije, nosi na servis.
imam leedroid, je li se tebi to dogadalo na njemu?
nije na svakom pozivu, ali od 5 poziva barem ce 2 ziher zastekati..
R.I.P.-16.10.2007.
probaj ga reflashat... ja sam na njemu (moj mob) i nemam tih problema. anryl kernel.
Vidio sam ga u Tele 2 centru (Varaždin), al naravno po cijeni za slobodnu prodaju, a ne vise u onoj ponudi uz bonove za 2000 kn. Ne znam cijenu.
Btw, kupio sam rabljenog (2 tjedna) preko oglasnika, spustio cijenu na 1800.
Sve sam se bojao sto ne radi. Al radi savrseno
Isprobao.
Kad ga udaljim 3-4 cm od uha pali se ekran. Kad priblizim, odma se gasi. Uvijek.
di se uopce nalazi taj senzor? jel to ono ok zvucnika lijevo, ona tockica?
e da, reko mi frend da mogu updateat leedroid na najnoviju verziju i da mogu samo install, da ne moram nista brisati i da ce mi tako sve ostati kako je i da se nista nece obrisati - postavke, kontakti, aplikacije i to... je li to istina i da li se to moze tako?
R.I.P.-16.10.2007.
Da, to je senzor. Lijevo od zvučniku.
Daljnu raspravu i komentare o custom ROMovima prebacite u temu o tome.
Koliko imate sati screen on time-a po jednom punjenju? Meni bude uvrh glave 4 sata, nikad više.
Ne znam podatak jer ne pratim, ali 4 sata je odlično.
Ima kakva aplikacija za snimanje razgovora, a da provjereno radi na EVO 3D?
Citam po netu, i vidi da ovisi dal ce raditi i o samom mobitelu, ali izgleda i o ROM-u.
Pa ako ima netko da je osobno provjerio (trenutno imam stock ROM).
Ja koristim total recall... Automatski snima sve pozive, s time da se sugovornika nesto slabije cuje, ali cuje sedruge nisam isprobavala
![]()
R.I.P.-16.10.2007.
kakva je situacija sa glavoboljom dok se koristi 3d? mene npr. nakon 3d filma u kinu uvijek zaboli glava, djevojku ne, pa me zanima kakva je situacija sa evo 3d po tom pitanju. čitao sam da zna i već nakon 20tak min neke osobe zaboljeti glava od 3d-a.
Nisam primjetio glavobolju![]()
Jel mi može netko reći dali je ova kartica dobra za EVO 3D "MicroSD 32 GB Adata HC Class4 +1ad" ili možda neki savjet koju uzeti (adata ,sandisk...) ,koja je razlika u klasi 4 i 6?
Klase definiraju minimalnu brzinu čitanja/pisanja kartice. Class 4 je oznaka za 4MB/s brzinu. Sve one najčešće rade na dosta većim brzinama i lako moguće da ti class 4 kartica ima karakteristike class 6 kartice.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks