Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 3443

Hybrid View

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zanesenaa Pregledaj post
    Onda ja da ponovim pitanja na koje mi niko nije odgovorio.Nije valjda da niko ne zna
    Skinula sam po preporukama aplikacijuPhotaf za panoramsko slikanje.Ne kuzim kako se slika na njemu i gdje se to slikanje koristi uopste?
    Pazi vamo, većinu toga ćeš naći na googleu ili youtubeu... Ovo što ti pišem sam našao u 3 minute guglanja pa ne vjerujem ni da bi tebi trebalo više od 10min.

http://www.youtube.com/watch?v=kB9cxQ70QDA

Usput me zanima da li postoji neka aplikacija kada trazim pjesmu na kartici,da napisem ime i da mi je nadje,svaki put listam po telefonu sve pjesme nema kao na drugima da upises prvo slovo i nadje ti.Imam se xperia neo.
    https://play.google.com/store/apps/d...quicksearchbox
    Instaliraš, pokreneš, odabereš da ti pretražuje muziku/poruke/web/kontakte i upisuješ pojmove.

Trece imam neki video snimak snimljen sa Iphone 2 telefona.Vidim ga na kompjuteru ali ga ne cujem,na telefon ga prebacim nece da ga ocita a htjela bih da ga imam na telefonu ali i da se cuje
    Teži slučaj, komplicirano za izvesti ako si laik. Video treba prekodirati u format prepoznatljiv tvom mobu/kompu. Možeš probati na mobu/kompu neki drugi video plejer, ali to je također preopširrna tema... Guglaj

I jos jedno pitanje.Naime po preporuci sam skinula aplikaciju PicsArt.I vecinu stvari radi na internet.Jel moguce da ne mogu slikati bez wifija tj uredjivati slike?
    Obriši taj j* PicsArt, skinula si nešto totalno krivo đizs. Skini onaj Pixlr-o-matic.

Usput da upitam nasla sam na preporukama ovu aplikaciju
    Total Recall - Snima razgovore u formatu AMR, 3GPP, MPEG4,WAV...imaju opcije snimanja A,B,C ...meni na x10 mini B radi odlično. Na A mi snima samo mene. Može automatski snimati sve razgovore, samo dolazne, odlazne, specificirane brojeve, ručno,...auto-uključivanje snimanja preko SMS-a...kada stigne sms određenog sadržaja - instrukcija kratka!

Da li je zaista efikasna moze li snimati razgovor
    MOLIM ZA ODGOVORE
    Pitaj vidovitog Milana ili isprobaj aplikaciju. Ako aplikacija može sve što piše, zašto pitaš nas umjesto da probaš?
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Banned Postignuća:
    3 months registered250 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2012
    Bodovi
    458
    Nivo
    4
    Bodovi: 458, Nivo: 4
    Bodovi: 458, Nivo: 4
    Ukupna aktivnost: 7,0%
    Ukupna aktivnost: 7,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao xlr Pregledaj post
    Teži slučaj, komplicirano za izvesti ako si laik.

Obriši taj j* PicsArt, skinula si nešto totalno krivo đizs. Skini onaj Pixlr-o-matic.
    Laik jesam.Totalni.Zato i pitam.Ali Pisc Art sam skinula jos prije neki dan.Ovaj Pixlr sam skinula sinoc.Za ovaj drugi sma se snasla ali neznam kojom logikom radi ovaj prvi

I da ovo za panoramsko slikanje rekao si,nasla bih i ja to i nebih ni pitala ovuda da znam Engleski

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Samsung-Zahtjevi Za Java Igre/Aplikacije
    By Alienware in forum Samsung
    Odgovora: 122
    Posljednji post: 17-01-2013, 15:21
  2. Molbe/zahtjevi za fileove/aplikacije
    By dmi in forum Windows Mobile
    Odgovora: 150
    Posljednji post: 22-04-2011, 10:18
  3. Molbe/zahtjevi za fileove/aplikacije
    By Skyward in forum Windows Mobile
    Odgovora: 113
    Posljednji post: 26-07-2007, 09:50
  4. Zahtjevi za aplikacije
    By B@re in forum Symbian aplikacije (software)
    Odgovora: 30
    Posljednji post: 18-09-2006, 08:40

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove