cudno.. nema ga na samfirmware...
anyway.. iznenadila me brzina nasih operatera![]()
Upravo je izaša ics za vip.
cudno.. nema ga na samfirmware...
anyway.. iznenadila me brzina nasih operatera![]()
Ok, wtf!?
Potrosio sam jucer cijeli dan da pokusam update-ati na novi ics.
Windows 7, kies zadnja verzija, ali nikako da mi laptop instalir drivere. Javlja mi nesto tipa "device not recognised"...
Cak sam probao sam xp i opet nista. Pokusao reinstalirati drivere, nista...
Isprobao sve moguce trikove koje spominju na xda, i opet nista.
WTF!?
Nisam vise pametan, osim da krenem sa odinom..
Samo, sad imam masu aplikacija, podataka, angry birds svi nivoi zavrseni. Ne bih htio ostat bez toga svega kod rootanaja/flashanja.
Svaki savjet dobrodosao.![]()
Isključi USB debugging ako ti je uključen!
Usb debuging off, usb debuging on... svejedno. Probao sam sve moguce kombinacije, vadio bateriju, sim karticu... reinstalirao kies, drivere, instalirao xp, pa win 7...
Ali i dalje sve po starom...
Ja sam službeno update-o SII s kies-om na ICS-om za Vip. Kod mene su sljedeči buguvi:
- ne ažurira mi vrijeme na zaslonu za zaključavanje
- problem s downloadom app s marketa kad je samo na gsm-u, javlja mi grešku 406, wlan download uredan bez problema
- nešto je sporiji nego prethodna verzija sw-a
To je trenutno što sam primjetio.
Ima li netko slične probleme i da li za gore navedene postoji rješenje.?
koristim poljski stock ROM ICS
sa azuriranjem vremenske prognoze imam isti problem,nekad radi nekad ne
market radi bez greske bez obzira na vrstu konekcije
dali je mob nesto brzi ili sporiji nebih rekao,cini mi se da je isto zivahan kao i na GB-u
Uspio sam flashati preko netbooka lenovo ideapad s10. Malo se gusio sa Kiesom ali je odradio sve do kraja i sad pisem s ics-a.
Zasto je problem sa usb-om na mom dell inspironu 1525, nemam pojma.
Kolibri, kako stojiš s downloadom app s marketa bez wlana?
Upravo sam skinuo PicassaTool preko edge-a i sve je proslo ok.
Za sad sam i vise nego zadovoljan interfaceom i brzinom rada. Vizualne razlike nisu velike ali ipak su primjetne.![]()
Preko wlana sve radi za 5. No kad sam na mrezi nista... Javlja gresku 406. Prvi se put susrecem s ovim problemom.
Odi u system/app, popravi dozvole u rw, kopiraj postojeći play store apk i market update apk na sd karticu, potom i obriši, nađi drugu verziju play store apk kopitaj na telefon, potom kopiraj tu stariju verziju apk-a u system/app, pa rebootaj.
Jasno, tel mora biti rootan.
I druga opcija, provjeri da ti u postavkama data prometa nije postavljen neki proxi i sl., ako jest, obriši ga i restartaj tel.
Hvala što mi pokušavaš pomoći. No, jednog dana želim ovaj telefon prodati nekome bez da sam išta dirao po njemu, mislim na root. zanima me samo serijski riješavanje problema. Proxi je od vipa jer mi internet radi normalno kao i mms. Jedino kao što rekoh download s marketa putrm mreže ne ide ni pod razno. Skinuo sam update preko kies-a. Zanima me da li se instalacija može ponoviti i kako? Pročitao sam nešto o ODINU. Da li je to legalno i što je to pit file? Do sada sam uglavnom s nokiom riješavao sve probleme. Android je malo više napredan telefon od mojih mentalnih mogučnosti. Iskorištavam ga do maximalno dozvoljenog, ali rootanje, flash-anje istog kao i nekakovi žuti trokutići su meni totalna nepoznanica.
A ja sam danas inao prvo smrzavanje da sam morao vaditi bateriju. Dogodilo se kod ukljucenja wifi-ja. Samo ukljucenje se tu i tamo zblesira pa traje i traje...
Na GB mi se u godinu dana koristenja sgs2 to ni jednom nije dogodilo...
Ja sam imao jučer smrzavanje zbog wlana. Danas poslijepodne proradilo mi sve oko google play trgovine. Samo od sebe. Još samo kad bi proradilo kako treba refrešanje vremenske prognoze na zaslonu zaključavanja...
Nešto me zanima.. jel itko pokušavao otključati mob? Možda preko Galaxy S Unlock aplikacije s marketa? Piše da radi i na S2, ja sam S1 otključao s tom aplikacijom bez problema...
A ako kupim mob koji je već otključan (neznam kojom metodom) i želim ga vratiti u tvorničko stanje (znači zaključat ga opet) jel to ikako moguće ako nemam backup efs foldera?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Mene smrzavanje i dalje zeza. Prosjecno jedno u dva dana.
ICSom su od vrhunskog komada hardwarea napravili polovicni, nepouzdani proizvod. Svaka cast T-mobile i Samsung!
Onda se ne isplati jos stavljati ICS posto mob smrzava?! i citam da nekima nakon paljenja wlana zablokira mob.
Da, bas to, kod paljenja wlana se desava smrzavanje.
Ja sam imao poljski ICS i samo sam preko odina stavio od t-mobila meni telefon radi super bez ikakvih blokiranja ili cuclanja baterije)))
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Zato je najbolja opcija full wipe pa cisti ICS...mada se i dalje nekima dogadja smrzavanje prilikom paljenja/gasenja data ili wifi veze. Uzrok tome je, po meni, modem...
A kak "popraviti" modem?![]()
Flasash drugi dok ne pronadjes najbolju kombinaciju ROM/kernel/modem. Jasno, stvar se komplicira ukoliko zelis sve "tvornicki".
Nakon službenog updatea na ics primjetio sam da je potrošnja radne memorije duplo veća nego kad imao Gingerbrad. To normalno ili......? Kod upravljanja aplikacijama gasi se preko 20 servisa. Hrpa, meni nepotrebnih stvari. Kako da vratim na nazovimo normalnu potrošnju rama ili moram dowgrade mob?
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Bookmarks