E da, gdje imaju hr upute za canon s5is?
Mogu li se uspoređivati ova 2 aparta, ako izuzmemo činjenjicu da je S5 stariji model.
Mislim da je u nekim stvarima S5 ipak bolji, kao npr.zakretni display, tražilo,,stereo zvučnici, mogućnost istovrmenog fotkanja i snimanja videa....
Kaj vi velite ?
E da, gdje imaju hr upute za canon s5is?
Bilo bi logicno za zakljuciti da se to da naci na istome mjestu gdje i upute za SX130:
http://cafe.mobil.hr/threads/74075-C...ute-za-uporabu
...zar ne?
S5 uvijek i to ne samo radi stereo zvucnika.
S5 je aparat vise klase od SX130. To podrazumijeva kvalitetniju izradu, kvalitetniju zavrsnu obradu, vecu ergonomiju tijela i kvalitetniju optiku...dakle manje vise sve ono bitno kod foto aparata.
Takodjer, korisniku omogucava da uci o fotografiji i da razvija znanja.
Ono na sto treba obratiti paznju (pod uvjetom da se kupuje rabljeni S5) jestkoliko je dobro odrzavan i pazen (definitivno provjeriti funkcionalnost aparata prije kupnje i po mogucnosti povesti sa sobom nekoga tko zna nesto o foto opremi).
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Hvala.Znam vlasnika, i znam da je pažen...I još će mi doplatiti jer je ipak sx130 noviji...
E sad, ako su mu ono naprijed zvučnici kaj je ono s lijeve strane na boku ?
Zadnji uredio 1142007 : 20-04-2012 u 12:21
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks