Ja bi glasao za Hyperdroid od pongstera pa molim da se uvrsti.
Odličan, s naglaskom na brzinu i stabilnost, Surgeon skripte za customizaciju... Preporuka.
Stock 2.3.x
Oxygen
MIUI
CM7
Vanilla
Gingermod
Darky
Hyperdroid
CheckROM RevoHD
Turkbey
Omega ROM
Slim ICS
Držim da ovaj telefon zaslužuje zasebnu temu po pitanju ROM-ova.
Za početak, postavio sam anketu, pa bih molio one koji su probali neki custom ROM da ostave svoj glas...
Vjerojatno sam previdio neki od custom ROMova pa mi stisnite PM, dodat ću ih u anketu, koja će sa većim odazivom postati dosta relevantna pri odabiru.
A u temi slobodno ostavite komentare, linkove i sl.
Ja bi glasao za Hyperdroid od pongstera pa molim da se uvrsti.
Odličan, s naglaskom na brzinu i stabilnost, Surgeon skripte za customizaciju... Preporuka.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Jel se moze stock rom koji imam sada od vipa napraviti backup,da mogu mjenjati romove ali i vratiti na stock ako zatreba radi garancije?Za sada nije root.
Možeš kasnije vratiti stock, samo moraš resetirati interni flash brojač (SII bilježi broj flashanja).
To pretpostavljam sa Usb Jig ali nesto citam da nemoze sa 2.3.5 ver ?
Kako da backup ovog trenutno sto imam?
Najvise bi promjenio rom radi baterije,samo neznam kolika su poboljsanja s obzirom na stock,inace sam zadovoljan sa njime...
Ne moraš raditi backup, kasnije samo flashaj istu verziju i bok. Da, sa USB JIG.
MIUI je car za mene. Isprobao sam ih mnogo, al MIUI mi je broj 1.jedino ima ružan Launcer, jako podsjeća na Iphone, ali se sa masom ostalih Launcera skinutih sa marketa to da jako fino poštelati. ADW naprimjer.
Fluidan, brz, sa najboljim internet browsferom (po meni bolji čak i od Dolphina), fenomenalnim music playerom, malo lošijim videoplayerom (gdje opet uskače market i moboplayer), odličnom phone.apk, Synah kernel, baterija vrlo dobra.
Moja preporuka.
Da li je moguće stavaiti custom rom ako je telefon sim locked za jednu mrezu i da li ce to ukloniti lock..
A.D.I.D.A.S - All Day I Dream About Sex :)
Moguće je staviti custom ROM, a to neće ukloniti lock na mrežu.
ROM:
V3RTR3MA v4.7
KERNEL:
Siyah. 2.6.12 (OC&UV)
MODEM:
XXLPB
TEMA:
Od ROM-a
MOD:
Od ROM-a (sve kaj postoji (
LOUNCHER:
- TW 4.5
Preporuka definitivno
Zadnji uredio Petr : 16-02-2012 u 12:56
Čini mi se da samo CheckROM nativno nudi HW GUI ubrzanje..
Jeli itko probao Turkbey ROM? Čujem pohvale za njega, a i jako mi se sviđa izgledom.
Možda se i prebacim na custom ROM-ove, znam da ICS neće kod nas još neko vrijeme, pa sam u nedoumici..
EDIT: Stavio Turkbey v37, stock kernel i sve ostalo, zasad zadovoljan![]()
Zadnji uredio GT-R : 12-03-2012 u 12:17
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Ja sam imao Resurrection ICS v9.6 koji je bio odličan po svemu. Sad neki dan je izašla još bolja verzija 9.7, a za idući tjedan developer najavljuje i v9.8. Uglavnom, ovaj 9.7 sam imao zadnjeg i nemam riječi zamjerke, stvarno odličan, brz. Neke nebitne sitnice ne rade kako treba tipa pozicija sata na lock screenu (uvijek je na vrhu) i prognoza vremena se ne pojavi na lock screenu iako je upaljena ta funkcija, ali ovo drugo sve radi besprijekorno.
Mislim da ću probati Check ROM, Turkbey je odličan, sviđa mi se izgled i sve, ali slabo mi baterija opet drži, neznam više oću izludit, pa ću probat malo sa Check ROM-om se poigrati čitao sam na XDA dosta toga se može s njime, a i najpopularniji je ROM za S2..
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Jučer sam stavio službeni ICS hungary v4.0.3 LPQ i instalirao sam nova launcher pa sve izgleda kao neki custom ROM. Radi sve savršeno, uz sat vremena razgovora od 6 ujutro do sad baterija je na 90%
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
ak to ne spada tu, molim moderatora ako nije problem da prebaci u odgovarajuci topic
dakle, na xda postoji od intratecha popis stock kernela.. reko zatrebat ce mi ako hocu maknut root.. al sve je majstor stavio na multiupload, i sad se nista zivo nemoze skinuti...
jel naisel ko mozda na neki drugi source il ima skinute maybe?
recimo stock za kk1 od t-mobila bi bio super.. cisto da imam, zlu ne trebalo![]()
Imaš sve ovdje http://www.sammobile.com/firmware/?p...00&r=1#regiona
Pa skidaj što ti srcu drago!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
pa napiso sam gore ICS 4.0.3 HUNGARY, pronađi ga na toj listi, a isto tako i 2.3.4 skineš za HR ako već nisi jer 2.3.5 je brendirani od T-mobilea. Možeš i taj stavit ako ti ne smeta Tmobile boot logo
PDA odaberi i start, drugo ništa ne diraj!
T-mobile je pustio ICS nadogradnju preko Kies-a.
i, dojmovi?
A šta misliš kakvi će dojmovi biti? Pa to je isti vrag ko i onaj prvi ICS službeni što je prije mjesec dana izašo osim što ima 2 melodije od t-mobilea i njihov boot logo i neizostavni T-wisepilot. Sve drugo već viđeno, dakle ništa spektakularno, a tko želi drugačije sučelje mora rootat mobitel i preko black marta instalirati neki ICS launcher tipa Nova Launcher ili drugi koji se inače plaća ili ako neće radit root, kupi ih na marketu i to je to.
Bookmarks