Prvo što mi pada na pamet je korištenje čćđšž slova, a drugo nemam pojma što bi moglo biti. Provjeri u opcijama što ima vezano za unos teksta a moglo bi imati utjecaja na duljinu poruke.
Naslov teme uređen
Imam problem sa Samsungom...Kad kucam nekome poruku nekad se desi da ne otkucam ni 20 slova a on mi pokazuje da je kraj prve poruke i prebacuje u drugu?Sa druge strane nekad se desi da kucam duze text i sve ok stane u jednu poruku xD E sad da li treba podesiti u opcijama nesto ili nesto drugo ja ne znam :/
HELP![]()
Prvo što mi pada na pamet je korištenje čćđšž slova, a drugo nemam pojma što bi moglo biti. Provjeri u opcijama što ima vezano za unos teksta a moglo bi imati utjecaja na duljinu poruke.
Naslov teme uređen
Ne koristim ta slova, a ne znam sta bi moglo uticati na duzinu texta nikakvu ideju nemam![]()
Jesi stavio kakav custom ROM možda?
Probao s nekom drugom aplikacijom(GO SMS Pro, Handcent...)?
Probao si factory reset(prije toga backup svega što je na internoj memoriji)?
Nisam nista dirao...
Aplikacije nisam probavao iskreno slabo se bavim telefonima i slabo se razumijem oko toga :/
Ni reset nisam probao da ne lazem ne znam kako se radi tek sam dobio telefon xDD
jednostavno kada kucam poruku otkucam slova koliko bi stalo u pola jedne poruke (odprilike) a on prebaci u drugu onako pise /2 da je prebacio u drugu poruku a kada provjerim racun skine mi kao dvije poruke da saljem sto potvrdjuje da je prebacio u drugu poruku... ne znam koliko me razumijes ovo mi skroz cudna stvar xDD
druze nema sanse da je 160 corav bi vidio da nije...mozda nekih 40 slova bude kada prebaci u 2 poruku :/
Ok, vjerujem. Meni je isto palo na pamet čim sam vidio naslov to što ti je sms freak rekao.
Ja bih sada napravio hard reset. (settings/privacy/factory data reset) Jer je najvjerojatnije neki bug. Osim ako se netko ne dosjeti što bi točno moglo biti..
Every man is a genius until he opens his mouth.
Nista pravim mu reset samo me jedno zanima : hoce se obrisati nesto ili sve ostaje poslije reseta ?![]()
Evo ga ukapirao sam zasto mi skrati ovako poruku...kada ubacujem smajlice ubacim ih jedno 5 - 6 razlicitih i bude kraj poruke , a kad kucam samo slova onda ih stane 160 xDD
U postavka stavi samo GSM alfabet ili što se već nudi, mislim da imaš tri stavke.
nudi GSM alphabet , Unicode i Automatic, meni je stajalo na automatic...
Stavi onda na GSM alfabet...
Stavio sam sad je sve ok.... HVALA TI DRUZE PUNO !!!!
Bookmarks