Probao si reinstallirat aplikaciju?
nažalost drugo je![]()
Probao si reinstallirat aplikaciju?
evo probao par puta i nece, rekao bih da je do moba hardverske prirode? imam aplikaciju data counter widget i takoder ga nema u popisu widgeta :S
Imal kakav dodatak da mi na HTC Sensation (Android ICS 4.0) kad imam poziv pokazuje na zaslonu trajanje poziva.
Tražim aplikacija tj. navigaciju, ali za pješake i da ima spremljene mape na sd kartici tako da mi netreba internet veza.
Idem kroz par dana u Prag, pa ako netko ima neku aplikaciju za preporučit, hvala!
pa iGo ima za odabrat bicikl, pjeske, auto...jel android imas? ak da evo link http://cafe.mobil.hr/threads/73008-i...sve-rezolucije
do sad sam koristio Sygic, nisam vidio da on ima opciju za pješake.
Probat ću iGO, hvala
-----------------------------
krićahj ovo gore, glup sam
kad se izabere lokacije, stisne se walk there i radi i u sygicu
Zadnji uredio juwa : 14-04-2012 u 14:01
jel zna tko neki program tako da isključim one volume tipke tako da ne mogu pojačavati i smanjivati glasnoču kad sam na home screenu ili u meniu!!!
ButtonRemapper (ali moraš full root imat)
yager, i meni je prije Temple Run dosta loše radio na Desireu pa sam mislio da je to radi lošeg multitouch koji je u Desireu. No, u međuvremenu je izašao update za ovu igru i sad radi perfektno na Desireu.
Temple Run s Marketa je radio glatko i prije i poslije updatea, ali problem na Desireu je bio što mi nekada ne shvati swipe i redovito fejlam trku na ~1500m. Sumnjam da multitouch ima veze s tim jer igram jednim prstom. Odustao sam od igre, ali hvala jegeru za trud![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Da, da, swipe je kriv
Nego kad smo kod Temple Runa, jel se kome čini da Android verzija manje boduje za razliku od iPhone? Na Androidu pređem 5000+m metara, skupim hrpu coinsa i imam ukupno 600-700k bodova, dok na iPhone verziji za isto po dva milijuna i više.
lol, kak skupite tak gro bodovaaa??? ja sam na iphoneu presla preko 10000m i nisam imala vise od 100k? o.O
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Yep, bio sam u pravu. Stigao update
Fixed a bug with scoring that was making it harder to get points
Molim vas mozete li mi preporuciti nekoliko zanimljivih aplikacija da instaliram recimo neke za fotomontazu slika i nesto zanimljivo koje moze da koristi.
Ovdje već ima dosta preporuka: Android aplikacije koje preporučamo
Za slike, Photoshop?
Zna li neko neku aplikaciju za mjenjanje menija i ikonica na njemu.Recimo prijatelj mi na Nokia e7 skinuo temu koja mu je promjenila cijeli meni.I ikonice.
Vec je bilo dosta rijeci o tome. Univerzalna aplikacija ne postoji jer to ovisi iskljucivo o launcheru koji se koristi i mogucnostima koje podrzava.
E7 koristi Symbian pa nemojmo sad mijesati kruske i orangutane.
Ok znam da je Simbrian samo kazem opcenito da li postoji.Nisam bas sve citala pa vas molim da mi kazete neku finu
Sad sam upravo rekao da to ovisi o launcheru. Mozda bi bilo dobro da spomenes koji launcher koristis.
Pa recimo da imam SE xperia neo.A koji je launcher neznam jer ne znam bas ni sta je to
I zanima me aplikacija koja moze snimati fotografisanje u skoku.Na camera 360 nemoze
Zadnji uredio yager : 18-04-2012 u 14:04 Razlog: spojeni postovi - koristi edit
Spojeni postovi.
Koristi EDIT zanesenaa
OT: Launcher instaliraj GO Launcher, ADW ili bilo koji launcher s marketa i mijenjaj ikone kako te volja(nakon instalacije launcher stisneš tipku Home i odabereš launcher).
http://cafe.mobil.hr/threads/69362?p...er#post1002129
Dakle imas defaultni launcher. Ne znam bas da se taj uopce dade modificirati.
Bookmarks