Koji je vama najbolji launcher?
i sto mi sve treba da na ekranu imam ovo:
![]()
Staviš .uccw file u: sdcard/UltimateCustomClockWidget folder, a ako ima fontove, napraviš folder "fonts" te njih prebaciš u taj folder.
pokreneš UCCW, meni tipka i "import" skins.
Piece of cake.
Hvala Yager, upravo to je ono što sam zaišljao da trebam![]()
Every man is a genius until he opens his mouth.
Koji je vama najbolji launcher?
i sto mi sve treba da na ekranu imam ovo:
![]()
Zadnji uredio duvnjak : 08-04-2012 u 00:12
Meni osobno najbolji Launcher je GO Launcher.
Trenutno na GalaxyS-u imam Slim ICS ROM i dolazi sa Zeam Launcherom koji isto nije loš.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
@duvnjak,
Koji je launcher najbolji je uglavnom stvar osobnog izbora i preferenci, vec se o tome pricalo pa nema smisla opet ponavljati isto.
Sto se tice one slike, pa sta nije iz same slike prilicno jasno da ti treba mClock?![]()
Za launcher preporuka je za Launcher Pro +
Dali ima neki video editor koji moze spojiti dva isjecka?Na GP imaju samo video trimeri koji rezu video isjecak,doduse ima i editora koji nisu free.
Pozdrav,do jucer sam bez brige skidao sve aplikacije sa mobilism foruma,danas kad pokrenem skidanje,pokaze mi da je skidanje neuspjesno,pa me zanima zasto to?
Ne skidaš sa foruma već sa filehosting servisa. Na forumu su samo linkovi.
Očigledno je kod tebe problem. (antivirus, firewall...)
Every man is a genius until he opens his mouth.
Bavim se MTB i eto nabavih Android mob napokon pa me zanima znali netko koja je aplikacija najbolja za snimanje rute vožnje po planinama, a trebala bi imati i mogućnost uploda na kompu prije isplanirane rute tako da tokom vožnje mogu vidjeti i isplaniranu rutu u mapi i trenutnu poziciju ili rutu kuda se krećem?
Jel postoji neki video player koji ima funkciju u sebi da kada pokrenem neki video sa neke web stranice iz browsera, da nudi download, tj. spremanje istog videa na mob?
Da budem točniji, do sada na Gingerbreadu svaki stock browser (bio on na stock ili custom ROM-u) mi je prije pokretanja videa nudio opciju play video ili download.
Na ICS-u mi to nenudi, samo da odaberem preko kojeg ću playera gledati video.
Nadam se da postoji nešto, aplikacija Download All files mi ništa nemože pomoć.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Ako se nevaram on služi samo za download filmića s YouTubea, a netreba mi to. A neznam, mislim da takvo što nepostoji što ja tražim, a znam da su svi stock Internet browseri to imali u sebi na Gingerbreadu.
Dali ti My Tracks odgovara? Ja ga koristim na bicikliranju i meni je odlićan. Možeš snimljenu rutu uploadati na Google Maps i tamo uspoređivati sa drugim uploadima.
Bolje drek u ruci nego septička jama na grani!!!
Ima ovdje gamera?
Dajte bacite kakvu preporuku.
Trenutno igram Temple Run koji je već dosadio, i danas sam počeo s Football Managerom Handheld 2012
ima li neka aplikacija kao intellidial na iphoneu?? da se otvore favorit brojevi u locku?
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Ja koristim Dialer One - možeš si staviti aplikaciju na lock kao shortcut (widgetlocker npr.) Odličan je jer je malen i lagan, brzo otvara ima T9 pametno biranje (s postavkama još dodatnim npr da prvo prikazuje najčešće pozivane brojeve). Isto tako i prikaz u dialed numbers kartici...još ima karticu fejvorit i sl. Može se podesiti koju da defaultno prvo otvara. Također sam stavio da se sam dialer zatvori nakon biranja broja (ne ostane otvoren). A ako se to onda pozove s lockera, mobitel ostaje zaključan kao da se ništa nije desilo. Također, stavio sam da mi sakrije defaultno tipkovnicu, pozvem ju klikom dolje na traku...
I bespla je.
Osim osobnog izbora i preferenci - najbolji launcher bi bio onaj koji je lagan, brz, stabilan, funkcionalan, možda bespla,...Meni je najbolji LauncherPro jer je malen, stabilan, brz na slabom mobitelu, konfigurabilan...Za razliku od npr ADW launchera ili GO launchera koji sa svojim dodacima postanu poprilično glomazni, spori, teški i nakon nekog vremena se vidi lag. Zato moje preference i izbor nemaju nikakve veze sa mojim najboljim launcherom...nego što najbolje šljaka na mom mobitelu...A i puno ljudi preporuča launcherPro - tako da je to moj izbor... (probao sam i GO i ADW)
Zadnji uredio mlesic : 12-04-2012 u 00:53
Ja sam totalni laik za ovo.Sta je Tapatalk?Vidim da svi o tom pricaju pa me zanima sta je to tacno,za sta sluzi,kako se koristi
Aplikacija za jednostavno pregledavanje i pracenje foruma. Jednostavno ju instaliraj, nadi cafe mobil forum i sve ce ti biti jasno.
Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2
Zadnji uredio stipoo : 12-04-2012 u 13:42
Jesi probao Modern Combat 3? U Multiplayeru je brutalna igra.
Imaš tu preporuku aplikacija i igara pa baci oko.
Ima li tko aplikaciju sa morskim psom koji ponavlja govor?
Zadnji uredio ravilov : 12-04-2012 u 12:08 Razlog: obrisan off-topic
Xlr(ili netko drugi možda?), žalio se da Temple Run ne ide baš glatko na Desire, probaj ovu verziju, optimizirana je za ARMv6 procesore pa bi možda bolje išla.
mlesic, nije to to... na iphoneu je bila fora da stisnes 2x home tipku i on otvori favorit brojeve... ne zelim to kao shortcut, nego da se uopce nis ne vidi, nego da recimo stisnem tipku kamere ili nekaj i da mi se otvori popis favorit brojeva...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
evo instalirao sam taj uccw i igrao se s njime, sejvao ga... odem na home i da potražim widgete, al nema nis od uccw-ainace mob je htc tattoo, gore je nFinity gb1.13 (2.3.7)
Bookmarks