Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 5 od 9 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 7 8 9 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 101 do 125 od 204
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2010
    Bodovi
    20.517
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.517, Nivo: 34
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vip i tomato nemaju šta odgovoriti na revoluciju pa uvode opet staru tarifu na tuđi raćun koju svijim vjernim korisnicima pokušavaju gasiti kadi im prne oprostite na izrazu, tele2 je zakon jer je jedini on otkad je se pojavijo rižu se cjene poziva a teško da će vip ili t mobile odgovoriti na ovu tarifu jer nisu pošteni prema svojim korisnicima i mislu ih dobiti s jeftinim mobitelima a na inpulsima ih oderati tu je ukljućen i tomato i bon-bon

Datum registracije
    Apr 2003
    Mobitel
    Lumia 520, N85
    Operater
    VIPme NS+/Tomato45lp
    Godina
    53
    Bodovi
    12.142
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.142, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ojpi Pregledaj post
    Kakvi cigani, prestrašno, s vipa i tomata se ne može puniti a s drugih mreža može Taj vip mi je oduvijek bil oduran zbog načina poslovanja, a sad mi se još više gade. Iz principa ne bi prešao na tu njihovu brutalnu tarifu da je najbolja na svijetu.
    Kakve bi to logike imalo da možeš i sa svoje mreže punit račun?
    Zamisli situaciju da imaš dva broja s tom tarifom, pa kad jedan drugog zovu, zovu se džabe ako na smjene zovu jedan drugog, "unlimited"
    Onda bi svi bili na toj tarifi, jer i oni što puno zovu, češto su i pozivani, a ne zaboravimo sektor fiksne telefonije koji "tuđi" račun, a ne može biti "napunjen".
    Bio bi to "Perpetum mobile"

Što se troškova interkonekcije tiče, nisam znao da su toliko veliki, i da nisu isti za sve operatere...
    Zadnji uredio Vivaldi : 07-04-2012 u 13:48

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    LG kf 510, Nokia N8
    Operater
    tele2, BONBON
    Bodovi
    7.660
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.660, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da, toliki su, pa tele2 nije mogao ispod 0,29 kn o minuti kada je islo ono obaranje cijena (vec tada su na gubitku 2lp) a zato su uveli i naknadu za uspostavu poziva (koju su kasnije svi preuzeli, dakle HVALA VIP-u na tome u ime svih korisnika mobitela u Hrvatskoj).

inace, na pitanje kakav minus bi tele2 imao uvodjenjem ovakve terife, odgovor je, minus bi nastao zbog veceg broja korisnika tele2. korisnici bi imali puno vise dolaznih poziva(sa raznoraznih mreza) i tele2 bi svojim korinicima morao na racun davati puno veci ukupan iznos novca, dakle razliku u cijeni interkonekcije i onog sto oni daju korisniku (recimo oni daju kunu po minuti dolaznog poziva - 0,475 kn, dakle svaka minuta bi im bila cisti gubitak od 0,525kn.)
    a da ne spominjemo kako korisnici te tarife, zapravo ne bi niti imali potrebu nadoplacivati svoje racune bonom, tj moglo bi ih se naterati na kupnju bona jedino kracim trajanjem istog.
    znaci, od njih nikakva korist.

ja se samo nadam da ce HAKOM raditi ono sto mu je posao, a to je odrzavanje konkurentnosti i zabranu monopola(duopola) te omoguciti odrzavanje prve FLAT tarife u hrvatskoj.
    a ovi supci nesposobni,kad vec i sami ne mogu uvesti flat voice tarife, neka propadnu govna....ali neka ne guse druge.
    jer na kraju, najvise pusimo mi, korisnici...

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2011
    Bodovi
    7.986
    Nivo
    21
    Bodovi: 7.986, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao raky_b Pregledaj post
    inace, na pitanje kakav minus bi tele2 imao uvodjenjem ovakve terife, odgovor je, minus bi nastao zbog veceg broja korisnika tele2. korisnici bi imali puno vise dolaznih poziva(sa raznoraznih mreza) i tele2 bi svojim korinicima morao na racun davati puno veci ukupan iznos novca, dakle razliku u cijeni interkonekcije i onog sto oni daju korisniku (recimo oni daju kunu po minuti dolaznog poziva - 0,475 kn, dakle svaka minuta bi im bila cisti gubitak od 0,525kn.)
    Ako bi davao 1 kn/min za primljeni poziv, to je onda 0,80 bez PDV-a. Znači, to je onda "gubitak" od 0,325 kn. Stavio sam pod navodnike jer te kune što bi davao korisnicima oni bi trošili. Ako troše za pozive prema drugim mobilnim mrežama, tele2 bi to drugim operatorima plaćao 0,301 kn/min, znači da bio 0,174kn u dobitku. Ako bi trošili unutar mreže, ne bi plaćao ništa, znači da bi imao čisti dobitak. Ako bi trošili za pozive prema fiksnim mrežama, to bi plaćao par lipa (ne znam točno koliko, ne da mi se sad tražiti), dobitak bi bio četrdesetak lipa. Također, neki korisnici ne bi iskoristili sav prikupljeni bonus ili bi ga sporo trošili, te bi na taj način "kreditirali" tele2 (oni bi naknadu od drugih operatera naplatili odmah, a plaćali bi tempom kojim korisnici troše bonus). Tu je i zaokruživanje na obračunsku jedinicu (interkonekcija je po sekundnom obračunu, a u tarifi bi stavio minutni obračun).

Banned Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2011
    Bodovi
    1.645
    Nivo
    9
    Bodovi: 1.645, Nivo: 9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da, toliki su, pa tele2 nije mogao ispod 0,29 kn o minuti kada je islo ono obaranje cijena (vec tada su na gubitku 2lp) a zato su uveli i naknadu za uspostavu poziva (koju su kasnije svi preuzeli, dakle HVALA VIP-u na tome u ime svih korisnika mobitela u Hrvatskoj).

a da ne spominjemo kako korisnici te tarife, zapravo ne bi niti imali potrebu nadoplacivati svoje racune bonom, tj moglo bi ih se naterati na kupnju bona jedino kracim trajanjem istog.
    znaci, od njih nikakva korist. ja se samo nadam da ce HAKOM raditi ono sto mu je posao, a to je odrzavanje konkurentnosti i zabranu monopola(duopola) te omoguciti odrzavanje prve FLAT tarife u hrvatskoj.
    a ovi supci nesposobni,kad vec i sami ne mogu uvesti flat voice tarife, neka propadnu govna....ali neka ne guse druge.
    jer na kraju, najvise pusimo mi, korisnici...

Kriva računica. Tele2 dobiva 0.475 kn za svaku minutu primljenu iz drugih mobilnih i fiksnih mreža. Ako daruje kunu za minutu poziva, ne znači da je u gubitku jer će dio poziva, obavljenih zahvaljujući pretplatnikovim kunama zarađenih primanjem poziva, završiti unutar Tele2. Ako završi u T-mobilu i Vipu, opet će Tele2 biti u dobitku jer on njima plaća 0.39 kn. Ako završi u fiksnoj mreži, tu je još veća dobit jer je interkonekcija samo 0.07 kn (0.05 prema T-comu).

Ovdje ima jedna zanimljiva stvar koju bi u Tele2 trebali imati na umu. Mnogo pretplatnika u T-mobilu i Vipu ima besplatne minute prema drugim mrežama, stoga bi ih ovako, a mnoge propadaju na kraju mjeseca, mogli iskoristiti zivkajući Tele2.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Bodovi: 26.050, Nivo: 39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Moze li meni neko objasniti logiku punjenja "Na tudji racun" sa "Revolucije"?
    Imamo na Revoluciji 5000 min. i recimo (hipotetski) da se tih svih 5000 min. prebaci na Tomato:

5000 min. (Revolucija) > 5000kn (Na tudji racun)

Buduci da poziv iz "Na tudji racun" kosta 1kn (po novom 1,02kn) prema svim mrezama, sa tih 5000kn "Na tudji racun" se moze zvati 5000 min. druge mreze.
    I tako dobivamo da 5000 min. na Revoluciji daje 5000min. "Na tudji racun"!

I zasto bi netko pretakao kune sa Revolucije na Tudji racun?!?!?

Datum registracije
    Apr 2003
    Mobitel
    Lumia 520, N85
    Operater
    VIPme NS+/Tomato45lp
    Godina
    53
    Bodovi
    12.142
    Nivo
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao 10aLEX Pregledaj post
    Moze li meni neko objasniti logiku punjenja "Na tudji racun" sa "Revolucije"?
    Imamo na Revoluciji 5000 min. i recimo (hipotetski) da se tih svih 5000 min. prebaci na Tomato:

5000 min. (Revolucija) > 5000kn (Na tudji racun)

Buduci da poziv iz "Na tudji racun" kosta 1kn (po novom 1,02kn) prema svim mrezama, sa tih 5000kn "Na tudji racun" se moze zvati 5000 min. druge mreze.
    I tako dobivamo da 5000 min. na Revoluciji daje 5000min. "Na tudji racun"!

I zasto bi netko pretakao kune sa Revolucije na Tudji racun?!?!?
    Zamisli da revoluciju ima tvoj tata poduzetnik, a "na tuđi račun" imate ti, sestra i mama, i tata lipo vama svakome po 1000min napuni, a on sam 2000min potroši.
    Svi četvero sa 200kn mjesečno balite do iznemoglosti...

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran100 Experience Points10000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    Moto G
    Operater
    Bonbon
    Godina
    41
    Bodovi
    17.655
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.655, Nivo: 32
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kako zašto bi pretakao kune??

npr jedan od ukucana ima revoluciju, a ostali Na tuđi račun odnosno svi unlimited prema svima također jer im se stalno puni račun samo moraju održavati broj na računu
    ....

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran100 Experience Points10000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    Moto G
    Operater
    Bonbon
    Godina
    41
    Bodovi
    17.655
    Nivo
    32
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    u istoj minuti.....
    ....

Datum registracije
    Feb 2011
    Bodovi
    7.986
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ili netko može uzeti Revoluciju, puniti njome tomato mjesec, dva ili koliko mu treba i onda ju deaktivirati i miran je godinama.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    LG kf 510, Nokia N8
    Operater
    tele2, BONBON
    Bodovi
    7.660
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    je, da vidim da nisam sve aspekte uzeo u obzir, ispricavam se na krivoj racunici.
    no i dalje mi se cini da nije ni vasa racunica savrsena, ili ju bar ja nisam shvatio, pa evo molim vas da mi razjasnite ako negdije gresim:

necu racunati pdv, nego recimo da su pozivi ovih cijena bez pdv-a.

dakle po primanju poziva, tomato trenutno dobiva od drugih mreza recimo 0,3kn, zatim nadoda jos svojih 0,7kn, da bi korisniku mogao "dati" 1kn.

ali to je fiktivan novac, jer tomato zapravo ima 0,3kn gotovine koju je dobio od drugog operatera,a onih 0,7kn je izmisljeno, i postoji samo "na papiru"

i sad dolazimo dotrenutka kada ti korisnici nazivaju druge mreze, tada tomato daje po 0,3kn tim mrezama (interkonekcija),a od korisnika naplacuje sa racuna onoliko koliko je cijena minute, recimo neka to opet bude 1kn.

i dalje stoji cinjenica da je tu zarada jako mala ili nikakva, bar u usporedbi sa ostalim tarifama koje nam nude.
    znaci zarada bi bila kada bi zvali unutar mreze, jer nema interkonekcije (tomato je u prednosti jer ima i vip, koji nema interkonekcije, tele2 nema nikoga) i nesto manja kada pozivaju fiksne mreze gdije je interkonekcija jeftinija.

jedini novac koji se obrce onih 0,3 kn koje su dobili od primanja poziva...dakle u startu malo novaca, i mogu samo Boga moliti da korisnici sto vise skupljeni iznos na racunu koriste na usluge unutar mreze, jer po nekoj teoriji, moguce je da korisnik niti minutu ne iskoristi na pozive unutar iste mreze,pa je operater na cistoj nuli (ako ne mora platiti porez na sve to okretanje novca. isto tako tele2, posto ima malo vecu cijenu interkonekcije imao bi blagu prednost u slucaju jednakog broja dolaznih i odlaznih poziva korsinika takve tarife).

po mom misljenju, totalno neisplativa tarifa za operatera.

ali me ne bi iznenedilo da telci uvedu ipak tako nesto,a ukinu revoluciju koja im je totalni gubitak. pa kad vec "puse" neka popuse do kraja

a nisam napomenio ni cinjenicu da s se te kune skupljene primljenim pozivima masovno koristile za 060 brojeve.
    dakle evo ideje poduzetnicima koji se nisu sami sjetili...uzmete revoluciju na pretplatu, zovete tomato i skupljate novac,a onda sa tomata zovete na svoj, iznajmljeni broj 060XXXXX i pokupite gotovinu.
    Zadnji uredio raky_b : 08-04-2012 u 16:08

Datum registracije
    Feb 2011
    Bodovi
    7.986
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jer po nekoj teoriji, moguce je da korisnik niti minutu ne iskoristi na pozive unutar iste mreze,pa je operater na cistoj nuli
    U teoriji je moguće, ali Vipnet ima oko 40% tržišta, pa će statistički taj postotak poziva biti unutar mreže.

a nisam napomenio ni cinjenicu da s se te kune skupljene primljenim pozivima masovno koristile za 060 brojeve.
    dakle evo ideje poduzetnicima koji se nisu sami sjetili...uzmete revoluciju na pretplatu, zovete tomato i skupljate novac,a onda sa tomata zovete na svoj, iznajmljeni broj 060XXXXX i pokupite gotovinu.
    Kune su se mogle koristiti za zvanje 060 brojeva samo kratko vrijeme kad je tarifa uvedena prije 3 godine, sad se više ne mogu koristiti za to.
    Zadnji uredio Mephisto : 07-04-2012 u 22:13

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    OK ako ce netko puniti sa Revolucije racune od svojih rodjaka (sinova, kceri, zene,...) ali koliko se sjecam najvise zloupotreba je bilo kod poziva na 060 brojeve (vise nije moguce) i punjenja kartica za kasniju prodaju te placanje parkinga.
    Danas te mogucnosti vise ne postoje i mislim da je smanjena mogucnost zloupotrebe.
    A i samim ogranicenjima koje je uveo Tele2, da poziv ne moze trajati duze od 30 min. i slicno je ograniceno da mozes mjeseno maksimalno 1000 min./kn napuniti pojedini "Na tudji racun" broj.
    A opet i kad skuze da se svaki dan zove par brojeva (koji su jos 092) po 30min. sigurno ce doci do iskljucenja tarife.

Najforumaš 2013. Postignuća:
    OverdriveVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Bodovi: 31.659, Nivo: 43
    Bodovi: 31.659, Nivo: 43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i slicno je ograniceno da mozes mjeseno maksimalno 1000 min./kn napuniti pojedini "Na tudji racun" broj.
    odakle ti to?
    Ja punim znatno vise od 1000 min>kn mjesecno već gotovo godinu dan

Moze li meni neko objasniti logiku punjenja "Na tudji racun" sa "Revolucije"? I zasto bi netko pretakao kune sa Revolucije na Tudji racun?!?!?
    Na revoluciji nemate, ali na tudjem racunu ja imam neograničene besplatne razgovore prema inozemstvu. Ok, nije posve besplatno jer moram nadoplatiti bonom od 50kn svakih 75 dana. No, tih 50 kn potrošim na plaćanje parkinga koje bih ionako morao potrošiti ili s kovanicama iz novcanika ili s kunama s prepaid (tomato) računa.
    Zadnji uredio ispravljach : 08-04-2012 u 09:07

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ispravljach
    Uzeo sam 1000 kn/min. mjesecno kao prosjek ako dnevno napravis jedan poziv sa Revolucije na "Tudji racun", a kako razgovor ne bi smio trajati duze od 30min. dobije se 900 min./kn.

Ja sam htio dobiti neku univerzalnu shemu koju bi ljudi koristili za zloupotrebu Revolucije punjenjem "Na tudji racun".
    Ovo zvanje inozemstva ili punjenje sinovljevog racuna mislim da nije bas toliko cesta pojava, pogotovo to nije ono sto bi neki sverceri (da na brzinu okrenu neke novce) htjeli dobiti.

Datum registracije
    Feb 2011
    Bodovi
    7.986
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja mislim da će najveći broj ljudi raditi onako kako sam napisao: uzet će Revoluciju, puniti tomato mjesec, dva ili koliko im već treba da imaju dosta za nekoliko godina bezbrižnog telefoniranja i zatim će deaktivirati Revoluciju.

Pravi forumaš Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Jan 2012
    Operater
    Tele2 / T-Mobile
    Bodovi
    4.575
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.575, Nivo: 16
    Bodovi: 4.575, Nivo: 16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    stvar se vrlo elegantno moze rjesiti da pozive prema tomato mrezi ne budu besplatni nakon 5min npr. To doduse onda vise nije unlimited prema svim mrezama, ali nakon multiplusa ionako ih imamo 6 pa taj jedan eto ne bi radio ne znam kakvu razliku

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk

Datum registracije
    Feb 2011
    Bodovi
    7.986
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problem je što tele2 ne može razlikovati tomato od Vipa.

Banned Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2011
    Bodovi
    1.645
    Nivo
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    He, he, ovi iz Vipa premazani svim mastima.

Kada iz Tele2 nazoveš broj prebačen u Tomato, javlja ti da je broj u Vipovoj mreži!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    LG kf 510, Nokia N8
    Operater
    tele2, BONBON
    Bodovi
    7.660
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa ne razlikuje ih niti Hrvatska agencija za telekomunikacije, jednako kao t-mobile i bonbon(a sada vjerovatno i kmobile), svi se vode pod istim imenom.
    s obzirom da sam imao priliku pratiti prijenos brojeva iz jedne mreze u drugu, mogu to potvrditi.
    jednostavno, tomato je samo jedna od tarifa VIP-a, koja se reklamira kao zaseban brand.
    nema niti zasebna prodajna mjesta, drugu SZK, finansije idu u istu kasu, obracunavaju se u godisnji obracun VIP-a, dakle to je u potpunosti isto. jedino sto se vip s tomatom ogradio od "jeftinog operatera" i korisnicima i dalje prodaje skupi V.I.P. brand,a samim tim i vece cijene.
    tomato je tu da zadrzi one koji su shvatili lopovluk vipa, pa da se zadrze unutar mreze, tj bolje da daju 5o kn mjeseco vipu, nego nekom drugom,ali i da bi nastetili drugima...prvo dumpinskim cijenama,a zatim i ovakvim tarifama.

a to im sve omogucava HAKOM i zakoni RH.

kratkorocno, svi korisnici od toga imaju koristi,ali ukoliko bi doslo do propasti konkurenta sto je krajnji cilj, za cas bi i vip ukinio tomato.

uglavnom, lopovcine.

mislim,ako je nama obicnim korisnicima, koji nikakve koristi nemamo od toga da "prozivamo" tomato, tj cak nam ide u prilog ova mogucnost skupljanja kuna, jasna politika VIPa, kao i njihove muljaze, pitam se kako nije jasno onima u drzavi koji su odgovorni za to trzste!?
    sta oni rade, za sta su se skolovali i za sta primaju placu???

no, da vas nesto pitam,ako znate odgovor, jer ne da mi se traziti i citati "sitna slova":
    postoji li mogucnost aktivirati ovu tarifu na tomatu, skupiti nesto novca, pa preci na Brutalnu tarifu???
    ili su i tu korisnike ogranicili, da mogu samo jednu tarifu zauvijek koristiti???

edit: ipak sam si dao truda i procitao uvjete koristenja ove tarife, i ocekivano, pise da se bonus skupljen u ovoj tarifi automatski gubi prelaskom na neku drugu tarifu.
    steta...

ajmo, genijalci...ima li jos koji pametan nacin iskoristiti ovaj bonus, s obzirom da si bonus ne moze koristiti za pozive prema uslugama s posebnom tarifom, za slanje SMS poruka prema uslugama s posebnom tarifom???

ispravljac, pretpostavljam da ti imas kakvu ideju?
    ako ne zelis javno, mozes mi poslati i pm
    Zadnji uredio raky_b : 09-04-2012 u 11:22 Razlog: dodatak

Datum registracije
    Feb 2011
    Bodovi
    7.986
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ispravljach je napisao da koristi za pozive prema inozemstvu. Također, može se koristiti i za odlazne pozive u roamingu. To su dvije stavke na kojima se može najviše uštedjeti.

22. 'Hvala' kaže:

Banned Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2011
    Bodovi
    1.645
    Nivo
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa ne razlikuje ih niti Hrvatska agencija za telekomunikacije, jednako kao t-mobile i bonbon(a sada vjerovatno i kmobile), svi se vode pod istim imenom.
    s obzirom da sam imao priliku pratiti prijenos brojeva iz jedne mreze u drugu, mogu to potvrditi.
    jednostavno, tomato je samo jedna od tarifa VIP-a, koja se reklamira kao zaseban brand.
    nema niti zasebna prodajna mjesta, drugu SZK, finansije idu u istu kasu, obracunavaju se u godisnji obracun VIP-a, dakle to je u potpunosti isto. jedino sto se vip s tomatom ogradio od "jeftinog operatera" i korisnicima i dalje prodaje skupi V.I.P. brand,a samim tim i vece cijene.
    tomato je tu da zadrzi one koji su shvatili lopovluk vipa, pa da se zadrze unutar mreze, tj bolje da daju 5o kn mjeseco vipu, nego nekom drugom,ali i da bi nastetili drugima...prvo dumpinskim cijenama,a zatim i ovakvim tarifama.

a to im sve omogucava HAKOM i zakoni RH.

kratkorocno, svi korisnici od toga imaju koristi,ali ukoliko bi doslo do propasti konkurenta sto je krajnji cilj, za cas bi i vip ukinio tomato.

uglavnom, lopovcine.

mislim,ako je nama obicnim korisnicima, koji nikakve koristi nemamo od toga da "prozivamo" tomato, tj cak nam ide u prilog ova mogucnost skupljanja kuna, jasna politika VIPa, kao i njihove muljaze, pitam se kako nije jasno onima u drzavi koji su odgovorni za to trzste!?
    sta oni rade, za sta su se skolovali i za sta primaju placu???

no, da vas nesto pitam,ako znate odgovor, jer ne da mi se traziti i citati "sitna slova":
    postoji li mogucnost aktivirati ovu tarifu na tomatu, skupiti nesto novca, pa preci na Brutalnu tarifu???
    ili su i tu korisnike ogranicili, da mogu samo jednu tarifu zauvijek koristiti???

edit: ipak sam si dao truda i procitao uvjete koristenja ove tarife, i ocekivano, pise da se bonus skupljen u ovoj tarifi automatski gubi prelaskom na neku drugu tarifu.
    steta...

ajmo, genijalci...ima li jos koji pametan nacin iskoristiti ovaj bonus, s obzirom da si bonus ne moze koristiti za pozive prema uslugama s posebnom tarifom, za slanje SMS poruka prema uslugama s posebnom tarifom???

ispravljac, pretpostavljam da ti imas kakvu ideju?
    ako ne zelis javno, mozes mi poslati i pm
    Nema potrebe miksati s tarifama. Zadrži obje tarife!

1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    May 2011
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-mobile/Vip/Tomato
    Bodovi
    4.126
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.126, Nivo: 15
    Bodovi: 4.126, Nivo: 15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ova tarifa "Na tudi racun" se moze normalno aktivirati ukoliko sada kupim novu tomato karticu te ju na njoj zelim koristiti?

Datum registracije
    Feb 2011
    Bodovi
    7.986
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da.

26. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Dec 2010
    Bodovi
    20.517
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aktivirala mi je supruga tarifu na tuđi raćun i ja sam je zvao s tele2 ravolucuje par puta po 10 minuta u razmaku 3 sat i provjerila je dodatni bonus na *108*01# i ništa nije dobila kuna .Varalice vip-tomato.

+ Odgovori na temu
Stranica 5 od 9 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 7 8 9 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Tomato plus tarifa
    By 10aLEX in forum Tomato
    Odgovora: 201
    Posljednji post: 23-03-2010, 18:19
  2. Nova tarifa: 45 lp/min
    By kezimir in forum Tomato
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 27-05-2009, 07:15
  3. TELE2 vruća tarifa VS. tomato