Što se tiče Sleep as Androida tiče, evo kako radi: https://sites.google.com/site/sleepa...d/how-it-works![]()
Po preporuci sam skinula Sleap as an Android i Camera 360.Za camera 360 jel sve sto se moze raditi sa slikama je da se dodaju nijanse recimo malo vbljedja,crnobijala negativ ili ima jos nekih opcija?
Sleap as an Android prati spavanje-ne razumijem bas kako to da prati spavanje.Laik sam u ovim stvarima
Što se tiče Sleep as Androida tiče, evo kako radi: https://sites.google.com/site/sleepa...d/how-it-works![]()
Hvala ali ne znam engleski mozes li mi reci na nas)
Jel zna netko zasto mi Go SMS Pro vise ne prikazuje slike kontakata? Prestao je prikazivat kad sam napravio update na ICS (Htc Sensation). Stock aplikacija za poruke najnormalnije prikazuje slike, napravio sam reinstal GO SMS-a, ali nista, opet isto?
EDIT: stavio sam sad Handcent SMS ista stvar, ne zeli prikazivat avatare kontakata.
Jel mi zna neko reci ovo za Sleap An As Android?
I zanima me ima li neka aplikacija s kojom mozes praviti klipove,recimo da ubacis pjesmu koju zelis i slike koje zelis i dok traje pjesma da se mjenjaju slike nesto poput klipova sa You tuba?Nokia e7 i samsung S2 u sebi imaju to instalirano.Ja imam Se xperia neo?
Bila jedna 2D igra ..platforma.. trebas izbaciti neke loptice (tacnije, prstenove) sa ekrana a da neke druge ostanu.. tako nesto. Radnja je kao svemir.. podloga plavkasta i imaju crne rupe koje uvuku loptice. Igra se preko senzora. Bio bih mnogo zahvalan kada bi neko nasao kako se zove. Igrao je prije 2 godine kada sam uzeo telefon ali zaboravio ime.
koja je po vama najbolja vremenska prognoza ,koristim BeWeather zbog animacija ali čini mi se da promaši prognozu!, hvala?
Koju aplikaciju koristite za screenshot?
Otkako je ShootMe ugašen ne mogu nać ništa što valja, a nemam volje preko ADBa uvijek.
Mislim da je pitanje postavljeno onima koji koriste takve aplikacije. Ne trebaš biti Vulkanac da to shvatiš
@yager, što je bilo sa ShootMe? Trebaš apk ili? link
Zadnji uredio xlr : 02-04-2012 u 14:27 Razlog: link
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Meni AndroSS zadovoljava sve (doduse vrlo rijetke) potrebe. Jedino sto zahtijeva root.
skinuo go tipkovnicu kako da ju aktiviram posto nema ikonice?
Settings-lang & keyboard-tu odaberi i zatim otidji u SMS aplikaciju, drzi dulje na polju za unos teksta, pojavit ce se Touch input i tu odaberi
Ako si siguran da je "telefonska" tipkovnica podrzana (koja se inace zove numericka tipkovnica), odes u postavke GO tipkovnice i podesis je. A to valjda znas napravit i sam...
(GO tipkovnica nije aplikacija, ne znam zasto ocekujes da se pojavi kao ikonica.)
Ima li netko SPB Shell 3D https://play.google.com/store/search...hell+3d&c=apps
koji moze ici na ne rootan mobitel (ove verzije sa mobilisma traze root) i da radi nakon sto se ugasi mobitel.
Kod mene super sve radi dok se ne ugasi mobitel, nakon toga ga nikako ne mogu vise pokrenuti, uvijek se orginalni SE Xperia shell pokrece.
Koje je inace ime tog orginalnog SE Xperia mini pro shella?
Zadnji uredio 10aLEX : 03-04-2012 u 12:50
Da, mislio sam na launcher!
Nasao sam nesto sto radi i na nerootanim (ali nisam probao na najnovijoj verziji SPB Shell 3D ver. 1.5.3):
1. Get a terminal emulator
2. Put phone in airplane mode
3.Install spb3d shell and DO NOT OPEN IT!!! Very important.
4. Open terminal emulator and run this command
PHP Code:
su
pm disable com.spb.shell3d/com.softspb.shell.service.LicenseService
5. exit terminal emulator and launch the shell.Wait a few seconds untill it loads
EDIT:
Ne radi, tj odradi ovu komandu (ali bez su) i ubije taj task ali poslije kad se spojim na internet nakon nekog vremena opet javi da se spojio na market i da bi trebao kupiti tu aplikaciju.![]()
Zadnji uredio 10aLEX : 04-04-2012 u 11:26
To je za rootane mobove, su komanda(Start a shell with root privileges.)
Jedina opcija ti je da kupiš aplikaciju, ili da rootaš mob.
Jedno vrijeme sam koristio Foundation Profile phoneME i radilo je dosta dobro s tim da moraš skinuti aplikaciju koja bi bila za WM jer ti u protivnom vrlo vjerojatno neće raditi touch screen.
http://davy.preuveneers.be/phoneme/?q=node/28
postoji li mogucnost da se maknu notifikacije na evo 3d, one kaj moram skrolat?
totalno mi je neprakticno, dok to otvorim pa zatvorim i blabla...
ja bih da to maknem da se tako ne pojavljuju, nego samo kao i kod iphonea, da mi izade popup i kaze da sam dobila poruku na whatsappu/skypeu/fejsu/... i da mi se pojavi ikonica u status baru...
jel to uopce moguce?
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Instaliraj drugu SMS aplikaciju, npr. Go SMS Pro.
kakve veze to ima s notifikacijama?
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Cini se da je doslo do malog nesporazuma ovdje, domy_os je shvatio da te smetaju notifikacije za SMS. Takodjer, notifikacije su stvar iskljucivo konkretne aplikacije, tako da trebas u svakoj pojedinoj aplikaciji (facebook, skype, whatsapp, sms...) odrediti sto se i kako dogadja. Medjutim, mislim da ovdje bas i nema neke pomoci, tako funkcioniraju notifikacije na Androidu i gotovo. Mozes u pojedinoj aplikaciji jedino iskljuciti notifikacije, ali onda neces dobivati nikakve obavijesti. Neke aplikacije imaju ugradjen popup o kojem govoris (npr. Handcent SMS, spomenuti GO SMS), ali to je uglavnom velika rijetkost.
Bookmarks