Ma svugdje ih ima..ja recimo jucer u ipercopu u Arena centru vidio,odmah do cipseva,lol
naruči iz UK od tamo dolazi za manje od nedilju dana![]()
Ma svugdje ih ima..ja recimo jucer u ipercopu u Arena centru vidio,odmah do cipseva,lol
Misliš sa ebay.co.uk ili? GT-R ako vidiš neku dobru masku, javi. Želim isto stavit neku masku ili nešto da mi štiti staklo od kamere da se ne ogrebe. Namjeravam si možda kasnije uzet dodatnu bateriju i neki eksterni punjač za nju, ali mi je malo problem svaki dan skidat stražnji poklopac, i ovako sam ga jedva skinuo kad sam stavljao SIM karticu.
pa izdrži li ti baterija jedan dan? ...
kad si doma napuniš ga i to je to...
da sa ebay.co.uk
15h jos 30%. Sad malo wifi hotspot koristim pa je pocelo brze padati, al to je ocekivano. Uglavnom, od 7 ujutro se nije ispraznio mojim malo jacim koristenjem, sasvim sam zadovoljan baterijom.
9h ostalo jos 43%display 52%, WiFi 11, standby 10, phone idle 8, facebook 6, go locker 4, maybe system info/trade town/dolphin/android/BT 2...
eto, nista ne trosi pretjerano bateriju, nego display, i jos sam smanjila jer je prije bilo oko 80%, sad sam stavila osvjetljenje na cca 50%, pa je zato i manja potrosnja, ali kada je veliko sunce nis ne vidim pa ono...
al dobro, sta je tu je, svaki prijelaz je tezak, dok se naviknem sigurno mi bude super
nema drugog, narucit externu bateriju i punjac, cini mi se to kao jedino rijesenje![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
http://www.ebay.co.uk/itm/2708196311...84.m1423.l2649 za 2.35gbp sa poštarinom za 4-5 dana je u hr iz engleske 20-ak kunica![]()
LG G3, HTC Droid Incredible 2 Android 4.0.4 Deceased :(
Upalio ga sinoć i upali se dugo neviđeni HTC Sense. Moram priznati da mi je falio, ali smeta me još uvjek jedna stvar - dock na home screenu. To mi je tako bezveze što se nemogu staviti prečaci aplikacija. Ako stavim GO Launcher (ili neki drugi) onda pak se nemože stavit HTC Sense sat s prognozom, ali koliko se sjećam lockscreen bi trebao raditi s prognozom.
Vidio sam par ROM-ova na xda sa Senseom i imaju na docku ikone. Jel itko već rootao i stavljao custom ROM?
Na mobu mi je 2.3.4, vidim još uvjek se nezna kada će ICS.. Načekat ćemo se.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
@tutlek: skini better battery stats app, koristi mob jedan dan na uobičajen način i na kraju dana ili baterije pogledaj u toj aplikaciji partial wakelocks stavku, tj koji proces najviše budi mob iz sleepa pa javi.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
gt-r, ja imam go launchermeni je super, a imas i go weather s kojim mozes staviti slican sat kao i na senseu, tema je htc style, malo je drukciji ali ono
![]()
Go Weather
HTC Style
xlr, budem, hvala![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Znam da postoje "kopije" Sense sata ali nije to baš to, nema one efekte, ali nema veze. Složit ću minimalistic text widgete na home screenu a lockscreen od Sensea sa prognozom.
Nakon 24h korištenja, napravio samo jedno punjenje (htio sam jutros ga isprazniti do kraja pa opet napuniti ali morao sam na vikendicu pa sam išao s 40% baterije).
Na suncu nije baš bajna vidljivost, ali iako mi je na automatski po mraku je svjetlost dosta jaka. Kamera je baš kakva sam i očekivao, tipična za HTC. Slike su neke tamne, boje čudne, nesviđa mi se nikako. 3D slike neizgledaju uopće loše, ali nemam niti 3D monitor niti TV. Morat ću se poigrati sa postavkama kamere ili nekom drugom aplikacijom da probam barem malo popraviti stanje.
Evo baterija 22h, display 4h 11min, ostalo još 5% baterije. Igrao malo Spidermena 3D i NFS Shift radi probe, instalirao samo ES File Explorer i MX Video Player.
Kada bi baterija ovako držala kad ga malo "natrpam" to bi bilo ok.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Nema na hrvatskom nigdje, bar se nisam susreo(možda je netko od korisnika voljan napisati?). Do tada imaš ovaj tutorial, kratki je jako i jednostavan
[Tutorial] [UNLOCK/ROOT] EVO 3D GSM Hboot 1.49.0011> + S-On (normalno, sve radiš na svoju odgovornost pa dobro prouči prije)
Zadnji uredio yager : 25-03-2012 u 12:30
ok..sad sam u fazi proučavanja i čitanja svega vezanog za evo3D
a zar upustvo nije "isto" ka ovo http://cafe.mobil.hr/threads/73003-S...covery-unroot-...
ovo je za senzation...no u naslovu nepiše ništa pa zato pitam![]()
ok...probaću još pročitat kolko uspijem...(sa google translatorom![]()
![]()
...evo i ja sam iskoristia priliku niske cijene 3D-a :-) , nakon dan koristenja mogu rec da je tel odlican ali ja sam prije imao iphone pa za sada mi je android malo nepoznat
...imam par pitanja za one koji malo duze koriste 3D ili opcenito android;
-poruke primljene preko whatsapp-a mi kasne ili ih dobijem tek kad pocnem koristi mob (sinkronizacija mi je namjestena na automatski)
-vrijeme na screenu i ispod sata mi je razlicito premda je lokacija namjestena na split kod jednog i drugog
meni na tomatu whatsup poruke dolaze odmah...
za sad ne znam jer sam si namjestila temu pa mi vise nije default i nemrem pogledat... a ne sjecam se od prije...
R.I.P.-16.10.2007.
Instalirao smart keyboard ali nemogu ju nigdje uključiti, još uvjek mi je HTC-ova. Odem na Language & Keyboard i nemam opciju da odaberem tipkovnicu koju da koristim.
Stavio sam kvačicu na smart keyboard, sve podesim ali nigdje da odaberem da se primjenjuje ta tipkovnica.
nekima je evo 3d iz tele2 zakljucan nekima ne?!
Imam evo 3d kupljen u Tele2 i nije kodiran. Sve je super odličan mob jedino me živcira tipka za paljenje i gašenje. Jel ima još netko problema sa tom tipkom jer ja svoju moram baš jako pritisnuti da bi se upalio ili ugasio ekran. Imao sam prije Desire i kod njega je to išlo puno lakše.
Bookmarks