Slijedeći korak će, u svakom slučaju, naići na neku reakciju.![]()
Lako je nama s vama. Možda zvuči patetično ali super je što od vas dobivamo feedback za zbilja sve moguće situacije koje smo napravili. Naravno da nam je u interesu da svi skupa budemo happy. Vidimo da je znatni dio ekipe razočaran kako je to krenulo, razgovarali smo i prvi je korak da ukidamo igre sa skupljanjem glasova. Nadam se da će i sljedeći koraci u bonbon budućnosti naići na vaše odobravanje.
Slijedeći korak će, u svakom slučaju, naići na neku reakciju.![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Kakav zaj*eb ta registracija, nisam jos nista dobio, mogli su poslat bar 10 kn.![]()
http://isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti i tutorijali za Apple uređaje !
ni ja kakvi pe....
Još uvijek čekam iznenađenje? Jel se tko iznenadio za registraciju broja?
Ja se jesam..
Očekivao sam kako je EdgeD600 naveo barem 10 kn. Nije nešto i nije da će bilo koga spasiti, ali je stvar principa.
Iznenadio sam se koliko zapravo muljaju. Yuk!!
Every man is a genius until he opens his mouth.
Ja sam dobio 40kn na fejsu ali se nisam iznenadio. Znao sam kad ce bit igra, pripremio mail i namjerno "osvojio" 40kn. To nije bilo nikakvo iznenađenje, ali je svakako igra - bolje recčeno poigravanje s korisnicima...
Nope:
https://www.facebook.com/mojbonbon/p...41020172626699
https://www.bonbon.com.hr/registriraj_bonbon_brojSada možeš registrirati svoj bonbon broj i ozakoniti našu vezu pred svijetom!
Rega je jednostavna, brza i lagana i možeš birati želiš li broj registrirati SMSom, MMSom, mailom ili putem weba. Možemo ti samo reći da ćemo mi pripremati mnoga iznenađenja za registrirane korisnike, pogotovo u 12.mjesecu![]()
Kao što smo zaključili, iznenadili su nas lutrijomŽeliš registrirati svoj bonbon broj? Cool - načina je nekoliko, a registracija se može višestruko isplatiti jer će bonbon pripremati mnoštvo iznenađenja svojim registriranim korisnicima.
Ali ogrebao sam se za 40kn, ha!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
To vam se zove marketing.
Nigdje nisu naveli da će registrirani korisnici zapravo i dobiti nešto(iznos neki, minute i slično). Iznenađenja su bile te brze nagradne igre gdje je uvjet bio registriran broj i to je to.
Ali i ja sam svoje nofce dobilpa šta, iznenađenje, dobro
@ostali trolovi: A kaj bi vi, kak da vas iznenade? Pozvone na vrata, da pjevaju Zeku i Potočića, i poklone ti mobitel?
Neki nikada nisu zadovoljni...
Kad si od t-mobilea, ili ikoga drugoga dobio 50 kn na račun jer si odgovorio na neko pitanje?
One day, sky went blue...
Op, prikoči malo...
Nekoga nazivati da je trol zato jer raspravlja u temi radi registracije, iznenađenjima i pogodnostima u vezi iste je malo neukusno jer to nikako nije trolanje već zdrava rasprava. A zeku i potočića ostavi za neka druga vremena i neke druge teme..
To što si ti dobio svojih 40 kn na nagradnoj igri je ok, ali tu je stalo.To nisu pogodnosti kako su oni naveli već je bila pogodnost. Jedna jedina.. onda i tada. I nikada poslije.
Ja u vremenu kada su te nagradne igre trajale nisam bio u mogućnosti igrati ih, (kao i mnogi drugi registrirani korisnici) te se kao takav osjećam prevarenim od strane bonbona jer ne vidim nikakvu pogodnost u odnosu na neregistrirane članove.
Na stranu sad da mi treba milostinja od 10 kn, kao što sa ranije naveo, stvar je principa. Ako ti obećam da ćeš ukoliko učiniš to i to imati radi toga pogodnosti, onda očekuješ da i bude nekakva pogodnost u odnosu na neregistrirane članove.
Citiram post #12 od bonbona:
Međutim ja 4 mjeseca nakon registracije nisam osjetio ni p od pogodnosti.
Koliko vidim ni drugi nisu vidjeli te pogodnosti, i tko je sad tu namagarčen?!? (puno puta sam koristio riječ "pogodnost", ali nemogu si pomoći... jednostavno mi se usjekla)
Kad već pitaš:
Od T-mobilea sam dobio na nekoliko simpa kartica po 50 kn kada sam ih registrirao na Ivu Ivića. Nisam ni morao odgovarati na pitanja. I nije trebalo otisak malog nožnog lijevog prsta za registraciju kao ovdje. Tu sam na nju potrošio podosta vremena jer u nekoliko navrata nije prošla. Pa sam sve ispočetka morao popunjavati, i opet, i opet...
Zadnji uredio 84737 : 23-03-2012 u 00:19
Ispričavam se za ovo sa trollanjem.
Dalje, ne kažem da NE bude pogodnosti, ali opet svi očekujete da nam svima daju nekaj spešlsvakome malo minuta, poruka i mb? To bi i mene razveselilo, ali mislim da nas je bonbon malo razmazio
Nego, registracija bi kakti trebala biti obavezna, i ne znam čemu panika o davanju imena i prezimena, i OIB-a.(nešto su mi prije rekli da pomoću registracije njima treba manje informacija kad ih npr nazoveš, kad im sve tamo piše).
Al kad se zakačite za nekaj, pravo se zakačite![]()
One day, sky went blue...
Kako ti to znaš?!?
Odgovaraš kao da radiš u njihovoj SZK... u ime njih.
O obavezi registracije se pričalo, pa je sve stalo. Trenutno nije obavezna, a kada će ako će biti onda je to ipak nešto drugo. Sada su nas doslovno navukli obećanjem "jednog kiki" bo(n)bona kao malu djecu. Sramim se kako sam naivan.
To kada ja njih zovem i da trebaju sve podatke je bedastoća. Oni trebaju PUK kartice kada ih zovem radi nekog problema sa dotičnom, a ne moje ime i ostale tada sasvim nevažne stvari kao datum rođenja itd.
No nema veze, mi smo ih malo pošpotali, ti si ih malo obranio.. njima je ionako svejedno.![]()
Stvar je principa. Nije bilo potrebno mamiti nas praznim obećanjima a onda truć-buć pa ništa. 40kn me uopće nije iznenadilo, jer sam odlučio namjerno biti najbrži - nikakva igra ni slučajnost a ponajmanje iznenađenje!
Stvar je u tome da se vol veže za rogove a čovjek za riječ. Bonbon nije trebao obećavati iznenađenja i štošta tajnovitoga.. Kad mi netko obeća iznenađenje onda nakon par mjeseci ja pitam a dije ono moje "kinder suprise"?
@BonBon
Jel moguce izbrisat registraciju, sjecam se da ste negdje to spominjali.
Pošalji izjavu na registracija@bonbon.com.hr kojom tražiš brisanje registracije. I to je to...
Bookmarks