Kakav se odgovor sprema na Tomato brutalnu tarifu?![]()
Kakav se odgovor sprema na Tomato brutalnu tarifu?![]()
http://isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti i tutorijali za Apple uređaje !
Ukoiko se slijedecih deset dana nista ne promjeni kod Bonbona, emigriram na brutalku![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Svoje planove za ponude u budućnosti ne objavljujemo![]()
Kakve god da planove imate, prespori ste, konkuracija radi na veliko! Tek ste sad izmisli tarifu koja kak ti konkurira Tele2 Smiley-u koja je na sceni već 2 godine i to polovično! Milsim da još nite dostojni konkorenciji kao Tomtato i Tele2! Nadam se da će to Todorić popravit sa Jingom! Gorivo na K-benzinskama je već jeftiije!
Pretpostavljam da cemo 31.5. vidit nesto novo jer do onda traje akcija 50% off (a i 1000 besplatnih SMS, ako se ne varam), a obicno kad zavrsi jedna akcija pocne druga
Nije valjda da ce cekat do 31.5. ??
evo bonbon, da imate za usporedbu:
Evo da napišem malu reviziju BRUTALNE tarife...
Koristim tarifu već dvadesetak dana.
Potrošeno je:
- 285 minuta
- 145 poruka
- 595 MB
Na uspostave poziva sam potrošio oko 24 kune. Dakle ukupni trošak trenutno je 79 kuna. Kako bih pojednostavnio račun radim sljedeće: 1 min=1 SMS=1 MB=1 jedinica.
Ukupno sam potrošio 285+145+595=1025 jedinica.
Jedna jedinica košta me trenutno: 79/1025=7,7 lipa. Mislim da se trenutno JAKO isplati![]()
Moja kartica s PUK-om je već neko vrijeme u novčaniku i samo čekam kada ću potrošiti pakete i idem ća. Ni 1000 minuta ni nesiguran push me više ne mogu zadržati jer konkurencija za to već ima rješenje. Vjerojatno ću konkurenciji plaćati 10-20 kn više, ali bože moj... To je valjda cijena slobode. Samo da još vidimo Teletovu ponudu pa će pasti i odluka![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
i ja cu vjerovatno na tele 2 bonbon je za ostao u paketu jer nema cjelokupni palet a kad se sve stavi u jedno prelazi daleko vise nego sto daje konkurencija npr. tele 2 smart tarife...
Da sumiramo nakon Brutalke i Revolucije ono što bi korisnike zadržalo/privuklo:
- minimalno 1GB prometa
- minimalno 500 minuta prema svim mrežama(bez naknade)
- minimalno 500 poruka
- cijena paketa od 50kn(+/-)
- bez ograničenja paket(odnosno, ako se ne nadoplati da se paket ukida na tom broju)
- možda i limit na paket u trajanju od 6mj, a tko je aktivirao 12-18mj, ali za prijenos broja dulje trajanje paketa
Meni bi najbitnije bilo da paket nije vremenski ogranicen (ili ako vec je, da je to ogranicenje recimo godinu dana ili tako nesto, a ne jedan mjesec)
A u čemu bi im onda bila zarada? Svaki operater želi redoviti priljev novca.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Za takav paket bi dao i 65 kn, ali naravno ne smije biti sitnih slova tj. uspostave poziva.
Zasad me na BonBonu drzi samo iPhone koji je zakljucan na Tmobile.
...ah......hjoj, to nema ni u Europi...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ma glupo mi je da izgovor bude nedostatak profita u bonbonu. Pa kako ce ostvariti profit kad svoje korisnike poticu na mjesecnu potrosnju od par kuna. Vjerujem da im se promet povecao vec ovom akcijom 50% za nadoplatu bonom od 80kn ali to je premalo u idnosu na konkurenciju..
Sadasnja politika dokazuje da su i osnovani samo sa svrhom sprecavanja odljeva korisnika u druge mreze, nista drugo.. U protivnom bi imali akcije drugog tipa i pokusali potaknuti svoje korisnike na vecu potrosnju. Glupo mi je sto su orjentirani samo na klincadiju koja ima budzet od par desetaka kn mjesecno. Nije to lose ali pobogu ima i korisnika koji mogu (i zele) potrositi vise ali za uzvrat zele i adekvatnu uslugu za svoj novac..
Moj prijedlog je da se pokusaju orjentirati i na tu skupinu korisnika i osmisle neki paket kojim bi i nas zadrzali u bonbon mrezi..
- Opera user
--- COD2 expert
Za veće potrošače već postoje mreže kao što su Tmobile, Vip ili Tele 2.
Još jedna bitna stavka je da BonBon nema pretplatu, a onome koji troši preko 100 kuna mjesecno je povoljnije uzet pretplatu.
Bookmarks