Pogledaj www.dealextreme.com. Imam s njima samo pozitivna iskustva, a cijene su više nego prihvatljive.
Pozz.. evo radim jednu malu anketu, pa sam na svakom glasu zahvalan..
Zanimaju me vaša iskustva, gdje ste vi, il znate nekog prijatelja, di je kupio zamjensku bateriju za laptop?
Pogledaj www.dealextreme.com. Imam s njima samo pozitivna iskustva, a cijene su više nego prihvatljive.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Hmm, znam za taj shop.. trazil nest za mobitel tamo...
Jesi narucivao bas baterije ili nesto drugo?
Naručivao sam baterije, između ostalog, ali za mobitele. Koliko sam vidio iste su kao one koje sam imao kao orginalne. Radi se uglavnom o HTC mobitelima. Spremam se naručiti za ThinkPad R60 i vjerujem da neće biti problema.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
U posljednjih mjesec (i nešto malo više) se nešto čudno događa sa DX-om.
Njihov forum je pun tema nezadovoljnih kupaca. Svaka druga tema je naslova "Where my order?"
Plaćena roba nikako da krene iz skladišta, zapravo samo su zaprimljene narudžbe, niti se ne pakira. Ne odgovaraju na tickete, na forumu su također odgovori šturi, i pretežno glase da se radi na na tome, međutim...
Neko vrijeme su se izvlačili na kinesku Novu Godinu. Focalprice, buyincoins, priceangels... nisu imali zastoje koji traju mjesecima, čak se uopće nije dalo naslutiti da su imalo praznike.
Ja bih malo ipak pričekao sa narudžbom od njih.
No, neznam da li postoji još koja druga stranica sa tako bogatom ponudom kao DX?!?
Every man is a genius until he opens his mouth.
Bookmarks