Budem probao ovih dana i 6.5 verziju
Budem probao ovih dana i 6.5 verziju
Sto je to s Marketom i aplikacijama? Pa to je sad toliko komplicirano za poludit....mogao sam prije normalno provjerit jel mi koja aplikacija ima update a sad moram zumirat, trazit, odredit koji telefon imam i onda instalirat? Jel ima jednostavniji korak ili je to sad nesto novo?
Evo sad je proradio ali nije radilo. Prvo kad sam kliknuo na market mi je bila neka izjava za google play i kad sam kliknuo iznad nje otvorila mi se ovakva identicna stranica :
https://play.google.com/store/apps#u..._medium=cm-10b
I sad pogledam i ono sve normalno kako je i bilo....
Tebi se ocigledno otvorio browser a ne market. Desi se ponekad, npr. nakon upgradea marketa.
No zar je moguce da ne prepoznajes kako izgleda android browser?
Naravno da prepoznajem....nego mi je dosao novi sensation xe i otvarao sam ikonu Market bar jedno 20 x i nije mi htio otvorit aplikaciju nego browser. A kako sam vidjeo da je izasao taj google play malo me to sve zbunilo no sve je sad ok.
kako isključit ono sranje što samo "ispravlja" riječi kad pišem sms, ja napišem jedno i on to pretvori u neš treće
brat je vlasnik Sensationa.
Jučer mu je navodno zaštekao android i nije mogao ništa, nego skinuti poklopac i izvaditi bateriju. Nakon ponovnog pokretanja intenzitet svjetla mu je puno puno slabiji, mada je stavljen na max.
Gore je tvornički sw
EDIT:
rješeno. Izvadio bateriju na minutu i sad je ok.
Zadnji uredio ravilov : 25-03-2012 u 15:43
stigao sluzbeni ics i do nas napokon. upravo se skida na mom sensationu
8210,8850,7210,t630,d500,6600,e61i,5800xm,htc sensation
i ja ga skidam napokon
nadam se da će nešto biti blaži s baterijom
da li se nakon update-a ICS-a gube podaci na telefonu (slike...)?
Ne.
dali se moze iskljuciti Sense?
Može
ali moraš instalirati ROM bez Sense UI-a
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Može eventualno probati instalirati drugi launcher čime gubi dock i widgete (estetski se djelomično riješio Sensea), ali Sense uvijek čuči u pozadini.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
updetao bratu Sensation na ICS. Nigdje nemogu naći u WIFI postavkama kako složiti statičku ip adresu. Ima netko rješenje?
Uđeš u postavke, "klikneš" i držiš na router na koji si spojen. Imaš opcije Forget network i Modify network. Uđi u Modify i "skrolaj" dolje. Stavi kvačicu na Show advanced options. Niže imaš sve što ti treba.
Kako se radi update htc sensation, ili kako napraviti reinstalaciju softwera? Jel postoji nešto kao sony ericsson pc companion gdje uštekam xperiju i skine mi sa neta zadnju verziju androida i to je to. Mobitel bude tek kao kupljen! Kako to funkcionira na htc-u?
Trebaš malo sticky teme pročitati!
http://cafe.mobil.hr/threads/73003-S...covery-unroot-...
http://cafe.mobil.hr/threads/73003-S...=1#post1003978
Sve piše u uputama..
a ako imaš stock ROM, onda samo napraviš OTA Update
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Imam problem...ne dolaze mi notifikacije za email u statusnu traku iako je u postavkama sve namješteno i trebalo bi mi dolaziti...
Jel postoji neka dana za koju ne znam? To mi se događa samo na gmailu originalnoj aplikaciju a na yahoo ne.
Tamo mi dolaze normalno notifikacije sa zvukom.
Bell!
Odi na početnom ekranu u Postavke, Računi i sinhronizacija i provjeri da li ti je kod uključena automatska sinhronizacija. Nekad se to zna isključiti. Ili ako nemaš taj račun dodan u sinhronizaciji dodaj.
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Bookmarks