Evo mog upita na facebook-u:
Postovani,
imam upit u svezi produljenja pretplatnickog odnosa za tarifu Extra total i Extra mix M.
Proslog sam tjedna napravio zahtjev za rasformiranje Flex obitelji 200 za gore navedene brojeve, i rezervaciju tj. predbiljezbu za mobitele SGS+.
Do jucer je cijena uredjaja SGS+ u tarifi Extra total L bila 8kn sada je 998kn, a za tarifu Extra mix M 898kn a sada 1698kn.
Moje pitanje, dali sada kada dodju uredjaji koje sadm rezervirao, za mene vrijedi jos stara cijena koja je bila kada sam iste rezervirao ili se primjenjuje nova cijena?
Jer ako je sada i za mene koji sam prosli tjedan napravio rezervaciju primjenjuje nova cijena , onda je to povecanje od sve ukupno 1800kn, gdje smatram da cu prije raskunuti pretplatnicki odnos navedenih brojeva nego ga produziti na sljedeca 24 mjeseca.
Odgovor
HT Aleksandre, vrijede nove cijene uređaja. Cijene mobilnih uređaja formiraju se u skladu s cijenama dobavljača i potrebama tržišta. Obzirom na trenutnu ekonomsku situaciju, sami proizvođači mobilnih uređaja povećali su cijene te je slijedom toga i T-Mobile bio primoran korigirati cijene uređaja u svojoj ponudi.

Odgovori uz citat

Bookmarks