Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 20 od 27 PrvaPrva ... 10 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 476 do 500 od 654
    Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Xperia X8
    Operater
    zar nije očito? :)
    Bodovi
    5.197
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.197, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zapravo, nemam ni na što odgovoriti jer ste odgovore dali sami

Mogu eto, Chiefu spomenut da nije u planu vraćanje dnevnog paketa koji je bio u početku bonbon ponude.

Ostale komentare, po običaju, pohranjujemo u svoju memoriju.

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    SGS4, SGN3
    Bodovi
    17.457
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.457, Nivo: 32
    Bodovi: 17.457, Nivo: 32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nadopuniti izbor paketa i proširiti izbor brojeva izvan 097 7......
    Tko laže, taj i krade,
    tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
    Sve je dobro dok ne tuku !

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    VeteranTagger Second Class5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    Android OS
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    6.453
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.453, Nivo: 19
    Bodovi: 6.453, Nivo: 19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Denis Pregledaj post
    Nadopuniti izbor paketa i proširiti izbor brojeva izvan 097 7......
    Za pakete se slažem... Nema već dulje nikakvih promjena, a ovo za brojeve nebu išlo. Naime treba kod HAKOM-a zakupiti druge brojeve osim 7, obzirom da imaju još sedmica, onda najvjerojatnije budu čekali dok se ne rasproda.
    Every man is a genius until he opens his mouth.

Super-forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bonbon, konkurencija vas je stigla. tomato brutalna tarifa, tele2 smart.. A da poduplate ili utrostručite sadržaje paketa? Ako se ova brutalna tarifa pokaže dobra, uzimam tomato a bonbon staviti u neki stari mob... Dakle, probudite se u bonbnu!

5. 'Hvala' kažu:

very old s-mod Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points
    Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Još jednom, posljednji puta:

Držite se teme!!!

Svi slijedeći koji odu u offtopic dobivaju sedam dana nagradnog hlađenja.
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne dižem sidro jer je ok bonbon za pričanje među bonbonama - ali treba i internet, razgovor s ostalim mrežama, sms - a ako je netko tu bolji, a dižem sidro i uplaćujem na još jedan mobitel...a bonbonu manji prihod...
    Nadam se da će bonbon pratiti konkurenciju - ipak su reklamirali se kao najkvalitetnija i najjeftinija mreža. To im je bio logo u startu! A brutalna tarifa je stvarno brutalna!

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Xperia X8
    Operater
    Bodovi
    5.197
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    55kn + naknade za uspostavu poziva..može se tu fina cifra skupiti. Ponuda je navlakuša jer itekako trebaš čitati sitna slova kojih na bonbonu nema. Npr. ako promašiš odnosno ako nemaš love nakon 30.4. ništa od te tarife i seliš se odmah na 0,99kn. Kod nas možeš preskočiti mjesec,dva, tri i onda kad ti opet treba imaš pravo na ponudu koju si koristio prije.

Brutalna tarifa ima svoje mane, ali naravno nek svatko odvaže što mu odgovara.

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sve da se skupi još 100kn na uspostavama i da je to 155kn ukupno, opet je povoljno!
    Naravno, treba paziti na caku da se ima uvijek na računu (kod bonbona treba paziti da ne protekne 90 dana jer se onda gubi broj - sestra i par poznanika su tako izgubiti broj i propalo im po stotinjak kn a bonbon je izgubio te korisnike za posve).

Možda da bonbon uvede neku ALL-IN-ONE opciju sa svojom brutalnom kontra ponudom!?
    Ili, da ne komplicirate - povećajte sadržaje paketa kako bi zadržali postojeće korisnike a i pridobili nove kraj ove brutalne tarife. Da si sada uzimam novi broj/operatera odabrao bih tomato brutalnu - uz sve mane, daleko je više prednosti (čitaj: puno muzike za malo para).

A i postojeći korisnici na bonbonu (kao ja) će možda smanjiti potrošnju na bonbonu i preseliti je na tomato...ako je bonbonu dosta da uplatim 40 kn svakih 2-3 mjeseca umjesto 80kn mjesečno onda ok - nemojte dati odgovor na tomato brutalnu...Meni nije teško nositi još jedan mobitel s tomato karticom. Mjesečno ću opet davati 100-tinjak kn, ali ću dobiti daleko više za tih 100kn.

Meni je svejedno hoću li dati 100kn bonbonu ili tomatu - a vama u bonbonu, jel vama svejedno!?
    Ali, vjerujem da nema baš potrebe predlagati vam išta u ovome trenutku - tomato brutalna tarifa vas je vjerujem već potakla na razmišljanje...uostalom ne očekujemo da sad vi date nešto spektakularno više tj. brutalnije...ali bilo bi dobro održati korak!

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    neki stari
    Operater
    BonBon
    Godina
    43
    Bodovi
    15.084
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.084, Nivo: 29
    Bodovi: 15.084, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bonbon Pregledaj post
    55kn + naknade za uspostavu poziva..može se tu fina cifra skupiti. Ponuda je navlakuša jer itekako trebaš čitati sitna slova kojih na bonbonu nema. Npr. ako promašiš odnosno ako nemaš love nakon 30.4. ništa od te tarife i seliš se odmah na 0,99kn. Kod nas možeš preskočiti mjesec,dva, tri i onda kad ti opet treba imaš pravo na ponudu koju si koristio prije.

Vise manje ocekivan odgovor od Bonbona. Vidi se da ne namjeravaju nista napravit. Trazenje negativnih tocaka kod konkurencije i isticanje svojih pozitivnih strana.
    Recimo novi si korisnik u bonbonu hoces kupit paktete da imas 1000sms, 1000min, 1000mb:
    1. Imas 1000 sms unutar mreze
    2. Da kupis 1000 minuta u paketima treba ti 120kn, ako racunamo popust na jedan paket ispadne 90kn
    3. 1000mb jos 60kn.
    To je 150kn i jos nemas sms prema svima i imas samo 400 min prema svima + 600kn prema bonbonu. Budimo iskreni Tomato Vas je blago receno sredio, a vi smišljate isprike

11. 'Hvala' kažu:

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @jdabic1: Budimo realni, koliko korisnika će iskoristiti barem 50% tih tomatovih paketa? Onih par promila će uspjeti potrošiti cijele pakete... Vrlo vrlo individualno i zbog toga teško usporedivo.

Zbog toga mogu samo dodati kako ću se osobno za 45kn mjesečno uvijek moći zadovoljiti kod bonbona i znam da tu imam sekundni obračun bez dodatnih troškova u vidu uspostava poziva. Uz to dodaj i ~20kn koje mjesečno potrošim na parking. Dakle jedan bon od 80kn mi pokrije pakete s popustom na najveći paket, nevidljive uspostave i parking. Ostane mi taman još 10kn i sitno ako mi zatreba jedan mali paket po izboru ili se zadržim na parkingu.

Za onih 55kn bi se mogao usrećiti i na Tomatu, ali bi me same uspostave došle ~30kn, parking još ~20kn. Znači moram tankati 100kn i to mi ispadne na knap ili nedovoljno.

Vidiš, vrlo individualno. Makar, i mene ful pale te tisućice i sloboda i štasve ne, ali realno, nemam potrebu za njima kao, siguran sam, ni većina ostalih korisnika te tarife. Kako uvijek glasam za niže cijene i mogu bonbonu predložiti makar malo povećanje paketa razgovora npr. na 30/100/250min (ako ćemo poštivati omjer uloženo/dobiveno treba korigirati sve tri veličine paketa).
    Keep calm and fastboot oem unlock.

13. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    iP6s, Lumia 930
    Operater
    BonBon
    Bodovi
    16.860
    Nivo
    31
    Bodovi: 16.860, Nivo: 31
    Bodovi: 16.860, Nivo: 31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BB tarife su OK ali ili moraju smanjiti cijene ili povecati tarife. Pogotovo su data tarife očajne kod BB, kud male tu još i 100kb cepaju. Ovo što tomato sada nudi je uistinu brutalno, Pogotovo korisnicima koji malo aktivnije koriste uređaje. Onima kojima je na bonbonu dosta bon od 40kn mjesečno je BB i dalje bolja opcija..
    - Opera user
    --- COD2 expert

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni tih 1000min u brutalnoj ne znači puno, jer bih vjerovatno potrošio do 100min - jer su uglavnom svi na bonbonu mi sada...Sms baš i ne šaljem, pošaljem možda 50 mjesečno, ako i toliko... Megabajti mi trenutno trebaju jer nemam wlan. Otprilike me izađe isto i u bonbonu i u tomatu - ali daleko je bolje kad ne moraš provjeravati koliko još imaš minuta... Za korisnike kojima nisu svi na bonbonu je brutalna odlična.
    Pošto me financijski dođe otprilike isto što se tiče interneta (55kn vs 60 kn) - zašto bih onda oklijevao uzeti i tomato kad ću dobiti još i 1000 min (ne moram aktivirati na bonbonu 80min za 30kn)...i naravno 1000sms nije za baciti. Zato, čisto za probu uzeti brutalnu i nadoplatiti 50kn a na bonbon 40kn (i to ne svaki mjesec-čisto da broj ostane aktivan).

Ali, ne treba samo pričati crno o bonbonu - činjenica da nema uspostave poziva je odlična. Uz ovu akciju 50% se dobije 200min za 30kn - pa to je više nego odlično, rijetko tko "napriča" više...obračunska je sekunda!!! Ali, čim ti uz to treba i internet ili sms - e onda je tu brutalna bolja...Kome treba jedna stavka bonbon je ok.

Ja bih volio da ne moram nositi dva mobitela, bilo bi lijepo da bonbon poprati konkurenciju adekvatnim odgovorom...Ali, ako se ne varam, i prije brutalne smo već nako vrijeme razglabali kako je vrijeme da bonbon ponudi nešto novo, poveća pakete ili snizi cijene (tele2 smart također nudi štošta pametno)...Obećavano nam je da će biti nešto od 15.2. - ali tu se ništa nije puno desilo...

P.S. Nadam se da naši postovi neće biti obrisani jer smo prijedloge i molbe bonbonu potkrijepili usporedbom s tomato brutalnom koja je trenutno aktualna...i brutalna!

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao xlr Pregledaj post
    @jdabic1: Budimo realni, koliko korisnika će iskoristiti barem 50% tih tomatovih paketa? Onih par promila će uspjeti potrošiti cijele pakete... Vrlo vrlo individualno i zbog toga teško usporedivo.
    Uopće nije bitno kolko % paketa iskoristiš ako je ponuda povoljnija od manjih paketa kod konkurencije. Ja na smart bon tarifi isto ne mogu potrošiti dobivene megabajte i minute, ali to ne znači da mi tarifa nije super isplativa. I jedna kritika za bonbon, ovih 1000 sms-ova do 2020. bi morali biti prema svim mrežama, jer je potpuno promašeno nuditi besplatni sms samo untar mreže kad konkurencija nudi besplatne sms-ove na sve strane, naravno, nije zgorega napomenuti da je sms usluga koja odlazi u povijest, jer za par godina kad bude većina ljudi imala smartphonove više se nitko neće ni sjećati sms-a. Totalni promašaj.

= Citat = Izvorno postao bonbon Pregledaj post

Gazi vas i brutalna tarifa i smart na bonove. Badava kaj vi imate sekundni obračun i nemate uspostavu kad je prevelika razlika u cijeni paketa. Kod vas 80 minuta, 200 sms-ova i 1gb prometa dođe 120kn, dok tomato nudi svega po 1000 za 55kn. Isto tako ako izbacimo sms-ove i usporedimo sa smartom, dođemo do jednako poraznog rezultata, bonbon 80 minuta, 1gb prometa je 90kn, a tele2 300 minuta i 1gb prometa za 30kn.

Da biste bili konkurentni, trebali bi obavezno povećati broj minuta, sms-ova i mb-a pogotovo u prva 2 paketa.
    Zadnji uredio ojpi : 04-03-2012 u 12:47

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    LG kf 510, Nokia N8
    Operater
    tele2, BONBON
    Bodovi
    7.660
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.660, Nivo: 20
    Bodovi: 7.660, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cinjenica je da brutalnu tarifu nitko neci iskoristiti do kraja, no bolje da ostane nego da doplacujemo...ne treba se zaboraviti da su njihove minute prema svim mrezama,pa i sa uspostvom poziva, ponuda je odlicna.
    bolja od bonbonove i u nijansama se kolje sa smart tarifom - bas u tome da li je netko spreman nadoplatiti +25kn mjesecno za dodatnih 700 minuta i 1000 sms poruka...sto je realno super,ali pitanje je koliko je nekome potrebno. meni nije... dovoljno mi je 300 minuta i 1GB prometa,za 30 kn i ne ocekujem vise.

on topic, besplatne minute unutar bonbona su mi super, za 40 kn imam dodatnih 50-ak minuta (ne da mi se cackati pakete) i to meni pokriva potrebe...no,svakako bi bilo fino kada bi bonbon povecao pakete, pogotovo prometa,jer tu vise nije konkurentan. posebno sa naglaskom na obracunsku jedinicu.
    ako su im cilj mladi,smartphone korisnici kako se reklamiraju....internet promet je MUST HAVE,a sve ostalo je sporedno.
    kako sada stvari stoje, ponuda i politika im se bas i ne podudaraju.

dakle, moj prijedlog bonbonu je: povecajte internet promet,smanjite obracunske jedinice....sve ostalo i da ostavite isto, bit ce zadovoljni oni na koje ciljate. naravno, vratite novim korisnicima i minute umjesto sms poruka unutar mreze

18. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Nokia N8
    Operater
    bonbon
    Bodovi
    10.840
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.840, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Moj prijedlog bonbonu je da paketi ostanu ovakvi kakvi jesu, al da maknu ogranicenje da se mora potrositi u jednom mjesecu, pa da ih mozemo trositi skroz dok ih ne potrosimo, bez vremenskog ogranicenja.

A eventualno da uz to uvedu jos neki "brutalni" paket, npr. za 80 kn gro razgovora, SMS-ova i GBova (nesto kao brutalna tarifa, a i cijena je tu negdje, kad tamo dodate uspostavu poziva), ali da se taj paket mora potrosit u jednom mjesecu

Dakle, dvije vrste paketa:
    1. Sve isto kao sadasnji paketi, ali se mogu trositi neograniceno
    2. Paket koji za 80ak kn daje puno svega, ali se mora potrositi u jednom mjesecu. Mozda cak da uvedete istu foru kao u tomatou, da taj paket mora stalno biti aktivan, cim ga jednom ne reaktiviras, izbace te i ne mozes ga vise aktivirat

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vidim da neki ljudi dižu sidro sa Bonbona i plove prema Tomatu, no za one koji ipak neće, evo mojih par prijedloga prema Bonbonu:
    1. uvesti ono što sam već rekao, ispis trajanja paketa pri provjeri istog.
    2. obavijest o potrošenih 1000 min unutar mreže (ne znam kako je sad za 1000 SMS-a jer sam u Bonbonu od prvog dana)
    3. promjena obračunske jedinice za podatkovni promet
    4. napraviti reviziju paketa:
    - produljiti trajanje sa 30 dana na npr. do isteka računa ili tako nešto*.
    - laički rečeno, povećati pakete, osobito one najmanje, npr. Mali s 50 na 150 MB, Srednji s 300 na 450 itd.
    - drugo rješenje prethodno navedenog, smanjiti cijene paketa, osobito najvećih, npr. Veliki s 60 na 45 KN.
    - paket 1000 minuta unutar mreže je malo precijenjeno

Gore navedeni prijedlozi su ujedno i moje jedine kritike spram Bonbon mreže.
    Iako potpuno razumijem ekonomsko-tehnički aspekt držim da bi mreža koja je valjda jedina dosad bila okrenuta samo i isključivo zadovoljstvu korisnika trebala nastaviti u tom smjeru.

*Općenito me u Bonbonu smeta vremenska ograničenost, trajanje računa donekle razumijem zbog ograničenog broja numeracija, ali trajanje paketa mi nema smisla jer jer korisnik na neki način primoran trošiti neovisno o svojim trenutnim procjenama koje se itekako mogu mijenjati tokom mjeseca. Ljudi po prirodi ne vole biti primorane na nešto, a ponajmanje na trošenje.

21. 'Hvala' kažu:

SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2009
    Operater
    BonBon
    Godina
    30
    Bodovi
    15.229
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.229, Nivo: 29
    Bodovi: 15.229, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    U vezi paketa 1000 minuta, nek cijena bude 15 kn (imam besplatne minute kad kupim bon, ali opet, po meni fer cijena).
    Ostalo mi paše, i slažem se sa Inovatorom u vezi prikaza trajanja paketa.
    One day, sky went blue...

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Nokia N8
    Operater
    bonbon
    Bodovi
    10.840
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imam par pitanja...

1. Dal moze osoba u Njemackoj nadoplatit bon? Ako da, dal ima neka naknada?
    2. Dal mogu ja iz Hrvatske nekom u Njemackoj prebacit novce na racun? Ako da, dal ima neka naknada?
    3. Kupio sam bon od 80 kn, al jos nisam kupio paket u pola cijene. Ako sad kupim bon od 40 kn, hocu svejedno moci nakon toga aktivirati neki paket za pola cijene ili ce se to ponistiti?

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Xperia X8
    Operater
    Bodovi
    5.197
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1. Da, trebalo bi proći. Ako neće, osoba se može javiti korisničkoj podršci preko maila ili se može nadoplatiti preko web stranice na: https://www.bonbon.com.hr/topup

2. Možeš, ako neće ići, javi se korisničkoj pa se to može "ručno" odraditi.

3. Poruka stigne u roku od 24h. Ako si nadoplatio tokom noći, stigne ujutro. Neće se poništiti popust ako nadoplatiš bon od 40kn.

Što se tiče naknada za koje si pitao, nema nikakvih naplata.

25. 'Hvala' kaže:

Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    4.909
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.909, Nivo: 16
    Bodovi: 4.909, Nivo: 16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Joj koje price..
    Ako mjesecno razgovaras 15min, posaljes 12 poruka a internet ti ne treba jer se kacis na free wlan od kojeg kafica onda se definitivno isplati bon bon. Ako ne zelis razmisljat koliko pricas, koliko saljes poruka i koliko surfas brutalna je najisplativija i tocka. 100kn mjesecno i ne trebas se tresti kad te netko pita imas li za poziv

Sent from my HTC Legend

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao 2happy2beu Pregledaj post
    Joj koje price..
    Ako mjesecno razgovaras 15min, posaljes 12 poruka a internet ti ne treba jer se kacis na free wlan od kojeg kafica onda se definitivno isplati bon bon. Ako ne zelis razmisljat koliko pricas, koliko saljes poruka i koliko surfas brutalna je najisplativija i tocka. 100kn mjesecno i ne trebas se tresti kad te netko pita imas li za poziv
    Takvima se definitivno isplati SVAKA mreža! Da mi nema više članova bonbon definitivno bih uzeo brutalnu bez ramišljanja, ovako sam sada svjedno uzeo i tomato uz bonbon...Moram to još poaktiviravat i podekodiravat...

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Xperia X8
    Operater
    Bodovi
    5.197
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo samo da javim da je otvoren topic vezan uz push. svaki input s vaše strane je dobrodošao

Too old for this Sh**!!! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdriveTagger First Class

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    38
    Bodovi
    91.794
    Nivo
    73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...jedno,možda već postavljeno pitanje - da li je moguć direktan prijelaz s pretplate, konkretno vip, na bonbon...
    ..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Moguć je.

31. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Oct 2008
    Mobitel
    Huawei P30 pro
    Operater
    Beeline, Bonbon
    Godina
    53
    Bodovi
    11.348
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.348, Nivo: 25
    Bodovi: 11.348, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    - Komunikacija s serverom nije uspjela
    - Neispravna lozinka.

Ovo su poruke koje jako cesto dobivam kad se pokusavam logirati na bonbonovu web stranicu.Imate li vi takvih problema?

pozdrav
    Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute

+ Odgovori na temu
Stranica 20 od 27 PrvaPrva ... 10 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Bonbon - kritike/pohvale korisnika
    By krokan in forum Bonbon
    Odgovora: 1093
    Posljednji post: 05-02-2022, 22:45
  2. [Tomato] Prijedlozi, Želje, Molbe korisnika
    By koccolino in forum Tomato
    Odgovora: 107
    Posljednji post: 01-07-2013, 22:40
  3. preusmjerenje sa bonbon broja na bonbon broj pitanje
    By velidar-hrkac in forum Bonbon
    Odgovora: 13