U t-centru u karlovcu nisu dosli galaxy s+ ima mozda netko informaciju gdje su dosli?
sretno svima![]()
U t-centru u karlovcu nisu dosli galaxy s+ ima mozda netko informaciju gdje su dosli?
samo bog zna
ja danas zvao kutinu a oni nemaju još nikakvu informaciju kada stiže??? Samo kažu: kada dodju zvačemo vas!!!![]()
Upravo dobila poziv za SG+(TC Dubrava Zg), popodne iden po njega.
Nadam se da one informacije o dolasku tih mobitela na Ht Facebook-u vrijede i za druge gradove.
(bio predbilježen 17.12.2011 online za TC Dubrava Zg)
Sretno ostalima![]()
Zadnji uredio sami1 : 19-02-2012 u 11:46
u studenome putem moj.t-mobile kupio S+
u prosincu putem moj.t-mobile kupio dva S+ i jedan u t-centru
u veljači (danas) kupio u t-centru S+
danas djelatnici imaju pune ruke posla zbog stalnog dolaska kupaca i pozivanja ostalih da dođu po uređaje: ima mnogo S+ i S.E.live, ali nema S2 i Arc/Arc S
upravo sam zvao szk i rekli mi da velika pošiljka galaxy s plusa stiže ili danas ili najkasnije početkom sljedećeg tjedna i da mogu očekivati poziv u tih narednih par dana, sretno svima koji čekaju![]()
jučer dobih mobitel, napokon
zvali su me u 16.00h
rezervirah u AM u ZG, 20.12
ja sam dobio jučer poziv od t-mobile u vukovarskoj ali nisam otišao jer sam bio na poslu. dogovorio sa čovjekom da mi ga stavi sastrane da ču doči danas a on dodao da mi to vrijedi do ponedeljka tj. zaključno sa ponedjeljkom.
ošo danas i sve obavio SGS+ doma. odmah sam ga sredio da mi radi kao LG. mogu reči mrcina je brza.
sretno svima,vrijeme je da ga dobe svi koji su dugo cekali
Jel se može još rezervirat Samsung Galaxy S+ nekak?
Isti problem imam i ja, preko web stranice nije moguce napraviti rezervaciju, tamo se moze samo I-Phone rezervirati.
Moje savjet ti je da probas otici u T-Centar i da probas njih zamoliti da te stave na listu cekanja, to cu ja danas probati.
Naravno da je i od koristi ako imas nekoga u T-Centru da ti to omiguci ili mozda cak ubrza.
Druga stvar je dali, i ako dodje tako pozeljni SGS+, on biti po istoj cijeni kada si ga rezervirao ili ce mu u medjuvremenu dignuti cijenu.
Jabuka daje zdravlje , zdravlje daje uspjeh , uspjeh daje novac , novac daje žene , žene daju sex , sex daje sidu…. Hoćeš jabuku?
Gledo sam i ja, nema nigdje da se može rezervirat, što se tiče na netu. Probat ću negdje u T-centru pa ćemo vidjet šta će bit. Men inače ističe ugovor u 4.mjesecu pa se nadam da će do tad bit mobitel za kupit :/
sgs+ više nedolazi na tržište, što se prodalo prodalo se sada rješavaju rezervacije a umjesto njega tko zna ali ne više po ovakvim cijenama.
Uzeo ja jos jedan danas, zvali su me u pon, rezervacija 4.1. Zvali su me zapravo iz vise tih centara, jer sam online poklikao sve, al sam isao na Cvjetni.
Neka zena je vidjela da ga uzimam pa je pitala oce tog jos bit, rekla je prodavacica da nisu ni blizu sve rezervacije ispuili, tako da jos neko vrijeme nista, a i da kad dodju ce cijene bit one koje su se nakratko pojavile online prije par tjedana, cca 2x vece.
pa dok rješavaju rezervacije nađe se i po vezi taj mobitel za kupiti
Poslo sam poruku HT-u za Samsung Galaxy S+, naime pitao sam ih kako bih mogao rezervirati spomenuti mobitel, jer znam da je velika navala, a nemogu pronać nigdje pa su mi ovo odgovorili:
"Poštovani,
slijedom Vašeg dopisa, prije svega koristimo priliku kako bismo Vas upoznali da je potražnja za uređajem Samsung Galaxy S+ iznimno velika. Iako smo, na osnovu prodajnih rezultata prethodnih godina, pripremili velike količine uređaja, potražnja za spomenutim modelom uređaja nadmašila je naša očekivanja te ga trenutno nismo u mogućnosti ponuditi svojim korisnicima.
Nove su pošiljke najavljene, a obzirom da je riječ o jednom od najpoželjnijih uređaja današnjice, Hrvatski Telekom d.d. ulaže dodatne napore kako bi svojim korisnicima smanjili vrijeme čekanja te očekujemo da će u razumnom roku navedeni uređaj biti dostupan u T-Mobile ponudi u količinama kojima bi zadovoljili sve zainteresirane korisnike.
Svjesni Vašeg mišljenja i viđenja situacije, iskreno žalimo zbog prethodno opisane situacije u vezi dostupnosti spomenutog modela mobilnog uređaja u T-Mobile ponudi te Vas najsrdačnije pozdravljamo.
S poštovanjem"
Hrvatski Telekom d.d.
Bio sam sad uzeti SII sa starom u T-Mobile Vukovarska, i cujem zenu na salteru do kak liku govori da je rijesila sve S+ rezervacije i da ima par komada za bilokoga. Pa tko pozuri, moze valjda dobit
SII inace dobijaju 2 tjedno![]()
Čekam S+ tri mjeseca, imao sam rezervaciju u Avenue Mallu i danas mi je konačno stigao. Došao sam sa ocem, potpisao sam ugovor, platio, te dobio smartphone i otišao se sjesti negdje u Mall da ga isprobam. Stavio sam SIM unutra, uključio mob i rekao gle super krasan. No on se vrlo brzo sam od sebe smrznuo, te sam ga zgasio.
Kad sam ga ponovno upalio, on je pokazao bijelu sliku sa nekim vodoravnim crticama. Nije se htio zgasit. Odmah sam ga takvog odnio natrag u T-Mobile centar i pokazao šefu. On ga je uzeo u ruke, rekao joj, i primjetio da je vrlo vruč te mi rekao da izvadim bateriju. Odmah sam izvadio bateriju te primjetio da se to grije sam uredžaj, ne baterija. Šef je rekao da ga dam kolegi i da će mi ga uzeti, te vjerojatno da ću dobiti novi u roku deset dana. Dao sam mob, te mi je ženska rekla da bih za dan do dva to trebalo biti rješeno.
Pišem ovo jer se osječam sigurnije kad napišem što se točno dogodilo, te ću vas obavjestiti kako će se stvar razvijati. Ja vjerujem da će sve biti u redu.
EDIT: bilo bi fer napisati da je uredžaj zamjenjen za novi u kratkom roku i da je sve u redu.![]()
Zadnji uredio Block : 07-03-2012 u 14:43
trebal si dobiti odmah novi jer se mob moze vratiti (zamijeniti) ako u 3 radna dana nades kvar... vjerojatno su ga odnesli na servis, jesi dobil kakve papire da su ga primili nazad? steta da nisi trazil odma novi... na moj.hrvatskitelekom.hr ako si registriran mozes u izborniku pomoc i podrska provjeriti prijavljene smetnje pa znas kaj se dogada s mobom...
Bok svima! Registrirao sam se na forum samo da zahvalim lukarak-u. Jucer sam vidio njegov post, danas ujutro otisao u T-Mobile Vukovarska i kupio S+ :-) Prvo mi je prodavac krenuo govoriti da treba rezervacija, no onda mu je kolegica rekla da su gotovi sa rezervacijama te da ode provjeriti da misli da ima "slobodnih". Uglavnom, koga zanima nek ode vidjeti, mozda se jos koji nade, a tebi likarak HVALA :-)
Da, neki su znali za to, neki ne. Martina je bila cura koja je to rekla covjeku na kasi. Tak da ak ima nekih problema trazite nju. Inace ona i Alan su najbolji u vukovarskoj, znaju sto pricaju i nemaju onaj klasican salesman gard, nego ti stvarno objasne.
Sve smetnje su MMS. Mi smo prijavili neki kvar na mrezi, pa isto pise MMS. I zelenim rijeseno.
Ocito im kodovi gresaka ne stimaju jos.
Zadnji uredio Inovator : 20-03-2012 u 13:41
AHRGOVI2 objavio 25.1.2012.:
Nove cijene od 5.3.2012., iste kao i 25.1.2012., ali puno vise nego 7.11.2011., prije nego su pojeftinili S+ i S2
Sada je Galaxy Nexus samo 100 kn skuplji od S2.
Novi best buy u T-Mobile ponudi top smartphoea je HTC Sensation, 598 kn u Total XXL = 254* kn x 6 mj, a potom 0 kn idućih 18 mj ako se broj prebaci kao člana u grupnu tarifu (obitelj i ostale). Dakako uza sve to valja računati i radijsku frekvenciju od 10 kn mj.
* - do 31.3.2012. u slučaju prijenosa broja iz VIPneta ili Tele2, potom od 1.4.2012. XXL poskupljuje na 508 kn
Zadnji uredio ispravljach : 05-03-2012 u 23:38
Bookmarks