Potpuno novo, Tmobile
Ja jako rijetko cujem za iPhone koji se pokvario a da nije hardverski ostecen, a kamoli da ima dva tako velika kvara. Je li taj 4S potpuno nov ili je polovan? Po simptomima zvuci kao da je bio u vodi.
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Potpuno novo, Tmobile
Pa onda nema nikakvih problema, garancija i dobit ce drugi.
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Dali je netko primjetio da nakon jailbrejka više ne radi push notifications? Tj. malo radi, malo ne... Kad udjem u aplikaciju (mail, facebook, whatsapp...), notificationi su tu... Ima li netko sličan problem i zna li kako ga riješiti?
Ma ne radi normalno ni na nejailbrekanom mobitelu. Celi se nekaj zblesira pogotovo u viberu i skypeu. Nekad ne prikazuje notifikacije...
Ako ste na Bonbon-u, to vam je do mreže onda.inače bi trebalo biti sve ok
![]()
One day, sky went blue...
Postoji untethered JB za 4s ?
Pod 'mail' sam si postavio 2 različita maila (privatni i poslovni), oba puta sam kod postavke išao na 'other' pošto nisu gmail niti ostali navedeni provideri. Postavio sam si ručno postavke i sve radi. Ali, kako da postavim različite potpise za svaki mail? Opciju potpisa mi nudi, ali je potpis isti za oba maila.. Jel se to uopce može?
Da, firmin server je. Znači moram izbrisat ovaj account i napravit novi? Nisam skuzio taj 'description'..
EDIT: ok vidim di je description, tamo mi piše naziv firme, tak sam očito unio kod postavljanja...
Za firmin mail imaš opciju microsoft exchange. To je napravljeno za takve mailove sa vlastitim serverom.
aha.. ok, onda ću taj mail postavit preko exchange-a. Koja je razlika? baš zbog tih potpisa ili ima još nešto dodatno, da znam iskoristit? thnx unaprijed!
A jel se može onda na tim privatnim mejlovima (ti ih recimo imaš još 3) stavit tri različita potpisa?
Evo, po defaultu se ne može. vidi ovo
Jedino po postupku koji sam tu linkao možeš.![]()
One day, sky went blue...
Kao prvo, ne znam ime svog servera pa nemrem podesit do kraja; ALI vidim da je opet ista stvar, čak i kad imam jedan 'Mail for exchange' i jedan 'Other' račun, opet mi nudi samo jednan potpis za oba, točno?
Ne moze se to namjestiti, ali probaj ovo http://itunes.apple.com/us/app/email...317243351?mt=8 i malo preleti ovo Google pretrazivanje, mozda ima koje rjesenje
iPhone 5s 16 GB
Thnx.. Cijena je ok a ima i onaj jeftiniji za 0,99 iSignature; svakak ću uzet jedan od njih.Šteta da to nema po defaultu jedan mob koji reklamiraju kao pokretni business. thnx!
pozdrav
uzeo sam 4s danas i odmah naletio na problem
prilikom spajanja na router siemens sx763 nakon sto upisem wep pass koji mi normalno radi za računalo i laptop ovdje mi se pojavi "unable to join the network"
kako da to riješim,
instalirao sam max tv aplikaciju
registrirao se na moj t com
ali kada se zelim ulogirat preko i phonea ne mogu radi invalid user/pass
preko neta se ulogiram normalno
zna netko riješenje?
a kak ce ti neko ovak napamet znat probaj zvat tmobile neke informacije za to
da li je netko imao problema da mu neće jailbrekat mobitel. imam 4s sa 5.01 skinuo sam apsinthe sa greenpoison-a i krene mi napredak i stane nakon samo 1cm one trake i ne miče se
Izašla je nova Gevey Ultra S kartica koja je u mogucnosti otkljucati iPhone 4S na iOS 5.0 i 5.0.1 software-u, kartica se moze nabaviti sa sluzbenih ApplenBerry stranica po cijeni od 54,99$ .![]()
Zadnji uredio imaticx : 23-02-2012 u 08:27
http://isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti i tutorijali za Apple uređaje !
JB problem
pokrenem absinth v 0.4 i priključim mob ali ništa se ne događa, ne mogu stisnuti tipku jailbreak, ostane mi siva kao da nije ništa priključeno a komp mi javlja da je pronašao iphone
radi se o 4s 5.0.1
zna netko u čemu je problem?
Jel, što će ti sloboda kad nemaš čast...
Bookmarks