sve je to super...nije mi problem kupiti novu bateriju ili nešto slično..
A što ako se utvrdi da je problem u mobitelu???
šta onda?? A kreteni u mobisu su reklji da je sve ok--znači garancija mi otpada...i šta onda da ga prodam ne pada mi na pamet jer je mob savršenstvo(ima sve što tražim od mobitela) a star je 3mjeseca..
budem probao nabaviti bateriju...
a što ako je stvar u mobitelu?
neki vrag mi se događa sa mobitelom..ugl., neki dan kad sam ga spojio na Nokia Suite ponudio mi je 2 updatea, Nokia Store i Symbian Anna 2/2 (?!?) iako sam Annu stavio kad je izašla..sada mi je ponudio update Ažuriranje vremenske zone (?), jel zna netko što je to..usto jučer mi se ugasio i ispostavilo se da je baterija prazna iako je bila puna kad sam ga zadnji put koristio, danas sam ga jako malo koristio i baterija mi je već prazna..znači jedva je izdržao 24 sata sa malo korištenja..inače oko 2 dana izdrži
@sumnjivi--koji mob imaš??
EDIT:vidim sad u opisu da imaš n8...
-ovi update koji su ti se pojavili su samo nadopuna...teba bar drži baterija 24 sata...a meni bez korištenja na izvanmrežnom drži 16.5h....![]()
Zadnji uredio penezic : 26-02-2012 u 14:28
ma sve mi to nešto sumnjivo..kao update mi se nudi nešto što već imam i store mi se updatirao al kad ga pokrenem na mobitelu pokazuje da ga trebam updateirati..ma sve mi se čini da će biti neki resetsa brisanjem svega
napravi onda hard reset *#7370#
i onda se spoji na pc suite i pogledaj što ima za ažurirati to ažuriraj pa češ vidjeti kako če biti kasnije....
ma to i planiram..ali jel nije hard reset ono sa 3 tipke
http://mynokiablog.com/2010/10/12/ho...your-nokia-n8/
i to se baš ne preporuča koliko znam
ali samo da dođe belle za vip i radim reset kakav god bio
ma to ti je isti reset...
-Ja sam uspio nabaviti novu bateriju za svoju n8..--stanje se nije promjenilo!
ali u mojem slučaju je stvar do uređaja jer kada sam stavio svoju bateriju u drugu nokiu n8 sve je bilo ok!!
tako da danas idem opet u t-com...
Pogledajte odmah na navifirm
Belle za HR (sad imam i printscreen)
Neka provjere preko Nokia suita jer na Nokijinij stranici pokazuje da je update dostupan za sve kodove.
ja sam updateirao..i već se satima igram sa mobom..i zadovoljan sam..jedino me preglednik zajebava..jer kad natipkam do kraja ekrana ekran ne prati dalje pisnje nego ostane kao zaglavljen
pitanje jedno mozda glupavo, al zanima me sto je s JAVOM???? nema je vise otkad mi se C7 nadogradio na Belle?!
imam program od banke koji mi treba a radi na javi al vise ga nemogu instalirati jer belle izgleda nema jave vise! Dal neko ima isto takvih problema i ak je to rijesio molio bi da mi kaze kako, hvala unaprijed.
P.S.
uzput jel je moguce da se vratim na staru dobru annu?!![]()
jel ima netko data counter?
ne mogu nigdje na netu naći
Imam je od prije snimljenu lokalno.
Probaj ju skinuti odavde: http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=16882.0 (potrebna registracija na forum), a ako ne radi javi mi se privatnom porukom pa ti pošaljem svoju verziju...
Molim vas za pomoc...imam problem sa svojom Nokiom c7,nakon updatea na Annu neradi mi ni wi-fi,bluethooth a ni radio,mislio sam da ce update na Belle pomoci ali nista stvar je ista,cak i poslije reinstalacije,nekoliko puta sam odradio i SOFT i HARD RESET ali nista ne pomaze...sta se dogadja???
Kolegu odnosno mene zanima jeli sluzbeno izasla belle za C7
pokusao sam izravno preko njegovog telefona update,ali mob kaze nece moci bez CPU,pretpostavljam da je o belle rijec!?
ako je...onda mu mogu zapljeniti telefon na kratko(inace je totalni laik po tom pitanju)
Zadnji uredio drazen991 : 03-03-2012 u 13:31
Da, izašla je i za C7 tako da mu možeš slobodno zapljeniti mobitel.
Imam jedno pitanje Instalirao sam bellu na E7 i posle instalacije mi trazi siftu zastite. Probao sam da ukucam 00000 ali mi izbacuje da je greska u kodu. Zna li neko koja je sifra zastita za ovaj tel i operativni sistem?
Hvala unapred![]()
Inace je taj kod za Nokiu 12345.
Bookmarks