probaj staviti novi sw
Od nedavno mi je N E72 počela, kod spajanja sa PC-jem na app Nokia Suite, zamrzavati se. Jednostavno ekran bude crn bez obzira što stiskao po mobitelu. Dakle nema osvijetljenja ekrana, ali se nazire meni na ekranu i mob je upaljen. Nema komunikacije između njega i kompjutera (eventualno uspijem sinhronizirati kontakte i to je to...) Kada ga odspojim sa kompjutera još neko vrijeme ostane u toj "hibernaciji" i uspije se vratiti u normalan rad, ali za to je potrebno i 5 ili više minuta, tako da najčešće to rješavam skidanjem baterije.
Još sam nešto primjetio, kada odem u postavke tonova na mobitelu i kada trebam promjeniti, npr.melodiju poruka, otvori se prozorčić sa porukom "otvaranje" (u normalnim okolnostima taj prozorčić bude otvoren sekundu, dvije i otvori se popis melodija) a meni stalno tako stoji i stoji i stoji taj prozorčić, a melodije se ne otvore.
IMA LI KO NEKAKVU IDEJU???
P.S. hard reset sam radio više puta i ništa se pametno u pogledu toga nije dogodilo/promjenilo.
probaj staviti novi sw
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
probaj izvaditi memorijsku karticu... ako to pomogne, onda formatiraj karticu pa onda jos jednom mob...
Na njemu je najnoviji software koji sam nekoliko puta reinstalirao, formatirao karticu, stavljao drugu karticu.....ali....uvijek isto. Evo i sada sam ga spojio na pc i poslije pola minute ili minutu na PC Suiteu..jednostavno zaledi. Interesantno, kada ga spojim kao vanjski uređaj, tj.da imam pristup samo kartici, radi bez problema.
a na drugom kompu?
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Meni ovo izgleda kao hardverski problem, (problem sa internom memorijom telefona, tj samo sa jednim blokom u njoj) najvjerojatnije su na tome bloku neke od melodija kojema inače sam mob rijetko pristupa (zapravo samo on demand), a kada ga spojiš sa kompjuterom onda PC Suite želi sve "prelistati" i tu valjda zapne.
Every man is a genius until he opens his mouth.
Bookmarks