http://www.mobil.hr/najmob11/
Bira se najbolji mobitel u 2011. godini.
Ponuđeno je na glasovanje 40 najinteresantnijih modela mobitela iz prošle godine. Rekao bih da su favoriti Samsung Galaxy S II i Apple iPhone 4S.
Ima i neka nagradnjača za glasače
Izbor traje do 21.02.2012.
Osobno mislim da bi se naslov ankete mogao promjeniti sa najbolji mob u najpozeljniji mob, jer svatko ima svoj ukus a i nema svatko taj najbolji mob, ali bi ga mozda htio imati, tako da npr. sad da glasam za s2 ili 4s nema mi neke koristi, jer nisam imao priliku koristiti oba, mada bi oba htio imati. Ili da glasam za neki totalno drugi uredjaj koji mi se sa interneta svidio a nikad ga nisam imao priliku koristiti a ovako po tim nekim stvarima koje sam vidio on mi je najbolji, bubam n9. Nadam se da ste me shvatili šta sam htio reći.
Sjećam se kada je Sony SMD Z5 bio nedostižan san.
Glasao sam tada za njega i osvojio polugodišnju pretplatu na Mobil časopis.![]()
Every man is a genius until he opens his mouth.
Kao što uvjek biva, vjerojatno će svatko svog konja hvaliti i glasati za svoj mobitel, kao što sam ja prošle godine glasao za HTC Desire jer sam ga u to vrijeme imao, a kada sam kasnije kupio SGS požalio sam što sam dao glas Desireu.
Moj glas SGS2, (ne samo zato jer ga trenutno imam), nego mislim da zaslužuje tu titulu, ako je SGS I prošle godine bio mobitel godine, zašto S2 nebi bio sada?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
...hvala na obavijesti...
P.S. Molio bih prijevod riječi "nagradnjača". Hvala
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Moj glas ide N9, nije hardverski najjači ali MeeGo, dizajn, kvaliteta...
...hvala...uglavnom - užasna riječ koja mi jako ide na živce jer se pojavljuje skoro na svakom portalu koji nudi nagradnu igru (facebook da ne spominjem)...hrvatski jezik očito izumire zbog napada ovakvih i sličnih "izmišljenica"...
Oprostite na offtopic, ali više nisam mogao šutiti.
...i kako je ovo završilo? Koji model je odabran za najboljega?
HC4L
Samsung Galaxy S II
Apple iPhone
SE Xperia arc S
Nokia N9
HTC Sensation
http://www.mobil.hr/novosti/zanimlji...godini-je-4826
A dobitnici su: ??????
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Galaxy S II je pobijedio
Mislim da je Sljaka pitao "tko" (osoba) je dobitnik nagrade, a ne "što"(stvar) je pobjedilo u glasanju.
Koliko znam na kraju svih nagradnih igara po pravilima se objavljuju imena dobitnika, pa ono fotografije kod preuzimanja i tako to, a svima ostalima koji nisu dobili cure...
Ova nagradna igra je nekako završila u tišini kao da zapravo i nema nagrađenih.
Every man is a genius until he opens his mouth.
Netko se pravi blesav. Ne znam jeli to slučajno ili namjerno, ali jasno je što sam pitao! Ne tražim odgovor koji imam post prije.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
vidim da nitko ovdje nije prenio pa da ne ostane otvoreno
Nagrade su osvojili:
U suradnji s Tele2 osigurali smo vam mobitel godine - Samsung Galaxy S II (Biljana Barković)
Mobitel Sony Ericsson Xperia neo kojeg osigurava Tele2 (Elvis Papić)
Mobitel LG T510 kojeg osigurava Tele2 (Ina Džeba)
Mobitel Nokia C3-00 kojeg osigurava Tele2 (Danijel Merkaš)
Multimedijalni paket (komplet surround zvučnika) kojeg osigurava tvrtka Komteh (Nikolina Gostrec)
Plantronics bluetooth slušalica ML12 koju osigurava tvrtka Digitalizacija (Valerija Međimurec)
jupiiiiiiiiiiii
i u ovoj igri nisam ništa osvojio![]()
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
Čestitam dobitnicima, sebi želim vise sreće drugi puta![]()
One day, sky went blue...
...samo se nadam da ima dobitnika i van zagreba...
Bookmarks