Da li si postavke kompletno ručno unosio ili? Ja sam imao sličnih problema (doduše sa T-com mailom) i dok nisam točno pogodio portove, nije mi radilo kako spada..
hm..imam problem sa stock aplikacijom kad podesim exchange. prima mailove, ali ne mogu poslati. vjecno stoji u outbox-u...exchange je na sluzbenoj domeni. to sam rijesio na nacin da sam inastalirao mail droid, jer K9 ne podrzava exchange 2010, ali nisam zadovoljan. mail droid je vizualno los, a stock app mi je puno zgodniji. ima tko kakav savjet?
imam problem i sa slanjem i primanje mms poruka. vipnet je operater. dosao sam do infa (provjereno) da oni koji imaju apn za internet data.vip.hr nemaju problema sa mms-om, a sa drugim tarifama kojima je apn gprs0.vipnet.hr kao meni slanje i primanje mms-a ne radi. vipnet ne zna otkloniti ovaj problem. ne radi cak ni instaliranjem nekih drugih aplikacija.
nije da saljem nesto puno mms poruka, ali je iritantno kad ne radi
ako tko ima kakav pametan savjet, otvoren sam za sve![]()
maraschino - PTICICA
Da li si postavke kompletno ručno unosio ili? Ja sam imao sličnih problema (doduše sa T-com mailom) i dok nisam točno pogodio portove, nije mi radilo kako spada..
sve sam rucno i unio. ne ide automatsko jer je sluzbena domena pa je nema u predefiniranim...uzasno me iritira jer primam normalno mailove, samo ne mogu poslati. kalendar isto radi, obostrana sinkronizacija, kao i adresar na exchange-u...
maraschino - PTICICA
Ja koristim gprs0.vipnet.hr za internet, a mms.vipnet.hr za mms i primanje radi (slati nisam probao). Ostale postavke mms apn-a: username 38591, password: 38591, mmsc: http://mms.wipnet.hr/servlets/mms, mms proxy: 212.91.99.91, mms port: 8080, apn type: mms, apn protokol: IPv4
maraschino - PTICICA
Ugasi WiFi i uključi data promet te onda probaj skinuti MMS. Ako ne ide, napravi reboot, pa ponovno.
@inovator
sve sam te standardne cake isproba. jednostavno ne ide...mozda bude kakva promjena u 4.0.4 stock verziji obzirom da ovaj problem imaju i drugi van lijepe nase...
kako god, to mi je puno manji problem od slanja mailova na exchange-u![]()
maraschino - PTICICA
Bookmarks