Da li usluga 1000SMS free prema bonbon vrijedi i za one koje promijene mrežu sada na bonbon a ne samo one koji aktiviraju 097 broj?
Tnx
EDIT: vidio sam na fejsu da je svejedno novi broj ili prebačeni, tnx![]()
Pojavile su se nove opcije:
- 1000 SMS (prema 097 mrezi) za nove korisnike uz uplatu od 40kn
- prebacivanje kuna na drugi racun
Zadnji uredio Inovator : 16-02-2012 u 00:12 Razlog: dodani linkovi
Da li usluga 1000SMS free prema bonbon vrijedi i za one koje promijene mrežu sada na bonbon a ne samo one koji aktiviraju 097 broj?
Tnx
EDIT: vidio sam na fejsu da je svejedno novi broj ili prebačeni, tnx![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Da, novim bonbon korisnicima se smatraju i oni koji kupe novi broj i oni koji ga prebace u bonbon mrežu![]()
Da, sad vidio na fejsu, tnx![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
A oni koji su prebacili broj izmedju 1.2. i 15.2. nece dobiti ni minute ni SMSove?
tako je, u tom razdoblju nije bilo tih promo ponuda za nove brojeve.
Dojmovi
Prebacivanje novca možda koji put iskoristim.
1000 SMS meni besmisleno.
Politka "za nove korisnike" već viđena kod nekih drugih operatera koji sada tonu.
Ukupan dojam - ništa spektakularno i inovaivno čak za mene pomalo razočaravajuće.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Ima još jedna nova opcija, 1000 minuta prema bonbonu za 40 kn (skida se s računa), za nove korisnike koji ne sudjeluju u promociji "pričaj for free do 2020.".
ok...1000 sms poruka unutar mreze...bas i ne vidim nekog smisla!?
pogotovo u tome ne vidim nesto sto ce privuci nove korisnike...u usporedbi sa pricom, je ono....
ajde da je prema svim mrezama, jos nekako,ali ovako je bzvz, bar meni.
iskreno, ocekivao sam nove pakete,tj povecanje starih, pa sam pomalo razocaran,ali ponuda uredjaja je popravljena i sada je sasvim ok(s obzirom na ciljanu klijentelu),a i prebacivanje novca na drugi racun je korisna opcija
Ne. Samo sms-ovi. Free minute tko je ulovio, ulovio je![]()
Prijenos broja u bonbon dobijes 1000 minuta unutar bonbona za 1 kn mjesecno i tako sve do kraja 2014
Odgovara mi ova opcija samo bih zelio provjeriti da li to uvjetovano recimo kupovinom 40 kn mjesecno ili je nezavisno. Planiram kupiti bon od 160 kn i biti miran godinu dana.
Hvala
Bilo je logično da će to prije ili poslije ponuditi.
T-mobile uveo je to za pretplatnike, a sada slijede Bonbon i Multiplusmobile.
Svi rade usklađeno jer se sve dirigira iz jednoga centra.
Tajne sobice koju osobno nadzire veliki meštar Ivica Mudrinić.
A za one koji žele i minute prema drugim mrežama, T-mobile uveo je stalnu Prejaku opciju koju daje za pišljivih 50 kuna.
Vipnet je na koljenima, zato je brže-bolje ukinuo tarifu na Tuđi račun.
Stoga im je jedina konkurencija tarifa Smart30, ali nije se lako nositi s ovom teškom artiljerijom Hrvatskoga telekoma.
Od kad bonbon ima webSMS?
Ili je to meni prije promaknulo???
--
. [Lejzermaster]
Prije 2 dana je vratija web sms ,20 smsova
Zbog nove web stranice.
pozdrav,
zanima me ona fora sa 1kn mjesecno i 1000min unutar mreze?! jel ima tu neke cake?
znaci kupim bon i koliko mi moze najduze vrijediti bon? mislio sam kupiti taj bon i moja cura pa zajedno za kunu telefoniramo 1000kn free?! vjerojatno se mora cesto nadoplatiti bon da kartica vrijedi?! pa se onda i ne isplati...
bon 160kn cijela godina
svaki mjesec te to košta 40kn.
bon ti traje 40 dana, kunu te dođe razgovori i 39 za ostalo.![]()
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Bookmarks