Probaj restore opet al nemoj radit jb pa vidi dal ce se to i dalje dogadjat,ako da nosi na garanciju(ako ima jos)
Dal si vracao backup nakon restora?
Neki dan sam JB 5.0.1 i ubacio neke twekove i jučer kod updejta jednog twika smrznul se ekran. Nikako nisam uspio rješiti problem pa sam danas napravio restore mob i opet ubacio cydiu i skinuo neke dobre twekove koji su dobro radili do smrzavanja. I danas mi se opet isto desilo. Mobitel se samo gasi pa pali i kad se upali ekran tadi 5-6 sek i opet se smrzne. Što da radim a da ga opet ne restoram.
Probaj restore opet al nemoj radit jb pa vidi dal ce se to i dalje dogadjat,ako da nosi na garanciju(ako ima jos)
Dal si vracao backup nakon restora?
Napravio restore i radi normalno. I radi normalno. Ponovno ga JB i sad nisam ubacio neke tweakove zasad radi dobro! Hvala na trudu!
bit će da su ti tweak-ovi krivi..i ja sam imao problema,samo mi se nije zamrzavao ekran nego mi ga je "bacalo" u safe mod..pa sam izbrisao zadnje tweak-ove i radi k`o bebica..također mi ne radi budilica kad imam video na lockscreenu (vWallpaper2)..
Napravi restore...neke te tweikovi zaj..... probaj instalireat provjerene koje 100% rade na IOS 5.0.1
Evo lista sta radi, a sta ne na iOS5
http://cydiahelp.com/ios-5-compatibl...s-tweaks-list/
iPhone 5s 16 GB
ja sam svoga podesavao mjesec i pol i kada sam konacno sve sredio, odem na cydiu i odradim dnevni apdejt...sve ok...restart i idem malo na net...prvi skrol i smrzne se...apsolutno nista nije pomoglo i sav trud pao u vodu...sve iz pocetka(
sada sam sve ponovo digao i neke stvari jos uvijek ne rade normalno....
RoBee
POMOC!!! imam iphone, koristim ga tek par dana i jutros odem na youtube i on se zaledi.. tj ostane mi na toj stranici i nemogu nis ni da ga iskljucim... Pomoc sta da radim
Drži power + home gumb dok se ne resetira.
Bookmarks