Imas u prvom postu Navigon za skinuti. Velik je 30 mb, najnovija je verzija i u navigonu skidas kartu koju hoces
prije nekoliko dana skinuo sam sa installousa navigon kartu samo hrvatske uredno postavio svoju adresu za kuću i još ukucao nekoliko gradova i sve je radilo ok. danas otvorim app da ukucam adresu i tipkovnicu ne mogu pokrenuti smrznuta. Deinstaliram navigon i ponovo isto skinem ali sada kao i danas prije tipkovnica ne radi...u čemu bi mogla biti kvaka?? tipkovnica na porukama i ostalim app radi normalno....za poludit
Imas u prvom postu Navigon za skinuti. Velik je 30 mb, najnovija je verzija i u navigonu skidas kartu koju hoces
iPhone 5s 16 GB
stavio igo primo 2.3 na iphone 3gs, sve radi ok, ali ne prihvaća niti jedan hrvatski glas. skinuo sam ih bar 10 različitih verzija, na nekima čak i piše da je za primo, ali pri pokretanju dobijam pop-up koji kaže "unsupported file found". nakon toga navigacija radi normalno ( na engleskom ). pokušao sam i preimenovati file, ko onaj od ukraine,neće. svi su ostali u zip-u, ali jednostavno ih ne prihvaća. ove koje sam skinuo su svi oko 750kB, glas nataša je, mislim.
evo rješenja ( preneseno sa drugog foruma ) :
dakle, u sys.txt ubaciti ovo:
[sound]
csv_voice_enabled=1
Moram napisati da sam na nedavnom putu (Beč) koristio gotovo isključivo TomTom i bio jako zadovoljan s njim.
Istovremeno sam skinuo tri navigacije (Sygic, Navigon i TomTom) i izbor je pao na posljednji jer se nekako najbrze pokrenuo. Uglavnom, nije bilo bas niti jednog problema, ili nekakvog feature-a za koji bih rekao da me živcira. Stvar je odlično radila.
Čak funkcionira i "Navigate to... a photo". Ne znam da li je to već stara i isprobana opcija, ali meni je bila novost. Radi se o tome da sam nekoliko puta slikao gdje sam parkirao auto, nakon toga se pješice izgubio po gradu i TomTom bi mi kasnije našao auto. Jako zgodno.
Napokon sam našao posljednju 1.9 TomTom navigaciju (uglavnom se radilo o modificiranim starim verzijama u koje su ubacene novije mape). Ovo je official verzija.
Apdejtan 1. post..
- Opera user
--- COD2 expert
moze neka preporuka za navigaciju u BiH! navigon, tomtom i igo...su sve jako lose za bih, nema ni cijela karta sarajeva tako da mi bas i nisu od neke koristi...naravno ne mislim nista placat
fala
Second place is the first loser!!
Da li ima negdje tutorijal za instalaciju iGo ili TomTom na iPhone? Nasao sam na internetu iGo primo Europa ali kako se to intalira?
Jeli ti mobitel JBan?
Nije JBan ali ce biti. Trazim nacin i da ga otkljucam pa sam nasao ultrasnow (ili tako nesto) mada je mozda najbolje uciniti to kod nekog profesionalca?
Sve se to može napraviti i doma, samo je pitanje imaš li podoban BB na unlock.
Najbolje ti je pročitati starije teme, tamo imaš odgovor na svoja pitanja.
Sad je JBan! Kako ide iGo na takav iPhone 4?
E otkrio sam kako se radi ali karta koju sam skinuo je bila pogresna i dobio sam ikonicu na ekranu ali se nije dala pokrenuti. Samo trepne na tren i nista se ne otvori do kraja. Gdje se ima skinuti iGo primo europa ipa?
Zadnji uredio zlatan01 : 01-06-2012 u 07:06
Bilo je rijeci da se mogu birati karte od razlicitih proizvodjaca za iGo? kako to ide?
AppSync ti treba za instlaciju programa.
Evo ovako, nasao sam iGo Balkan i tamo dodao neke mape i sve izgleda OK, ali ne i na Navigon Europa i Turska, gdje obadvije rade kako treba ali bi bilo zgodno imati sve u jednom appu. Pokusao sam kao i na iGo ubaciti samo mape u odgovarajuci folder ali ih tamo ne prepoznaje program. Ima li lijeka?
A sta je s Navigonom iz prvog posta ove teme?
iPhone 5s 16 GB
Navigon je zakon samo drag&drop preko itunesa,izaberes karte koje zelis i downloadas direktno na iphone pricam o crakanoj verziji 2.00 na gore
LG G3, HTC Droid Incredible 2 Android 4.0.4 Deceased :(
Navigon je bila moja prva navigacija i da su tada karte Balkana bile bolje, vjerujem da je ne bih nikad ni mijenjao za Garmin a danas za iGo. Karte su se popravile za Hrvatsku i Srbiju su sada OK ali BiH, C. Gora pa mozda i Makedonije su jos uvijek lose. Ja testiram na iPhone Navigon i imam dva appa, Europa i turska, te sam pokusao i sastaviti ova dva appa, ali nije islo. Mozda ima netko iskustvo?
Sygic
Ima li neko link za mapu cele bivse jugoslavije.
ja sam duugo vremena trazio neki normalan posteni app za navigaciju, mislio sam da je to navigon-stvarno su karte za hr, slo, i jos tak neke europske zemlje JAKO dobre, bolje nego recimo nasa domaca dont panic navigacija! ali kada je trebalo ic u bih i crnu goru postala je nekoristiva....onda sam napokon iskopo neku novu verziju igo i stvarno me odusevila!!
starije verzije koje se lako da nabavit po netu su ZESCE SMECE ali novije ver. 9.6. su super!!! naravno to je samo app, potraga za kartom je malo dulje potrajala...ali uspio sam negdje iskopati neki torrent od 5gb u kojem ima za vecinu eu karte od 2,3 vendora! stavio bi tu ali ne znam koje su politike sa linkovima....
u app samo presnimis sto ti treba od karata preko ifunbox i to je to!!
sad sam svasta i nista napiso![]()
ako netko treba neko bolje objasnjenje ili link na torrent- PM
edit: evo link: http://ca.isohunt.com/download/37355...7334f9.torrent
http://isohunt.com/torrent_details/3...7/?tab=summary
edit2: link na app
http://apptrackr.cd/s/?url=2RxEPS2hh...iziPwTff7MFB6g
ili bilo koju dr verziju tipa:
http://isohunt.com/torrent_details/3...9/?tab=summary
jel vama treba samo aplikacija, mape idu iz torrenta gore...kad dodzem doma cu stavit svoj link na app!
da se svasta ubacit u taj igo, cita svasta malisamo me zeza sa hr jezikom-ne izbornik vec glasovne upute!
kod ubacivanja karti, samo treba pazit kako idu po folderima, znaci kako je u app tako to treba brista i kopirat nove! pogotovo pazit na one base maps il tak nes...
Zadnji uredio hakiaj : 06-06-2012 u 13:59
Second place is the first loser!!
ima ko kakav link za skinut igo primo europe zadnju verziju?
Imam problem. Instalirao sam navigon europe 2.0.2 na ipod touch 2 generacije 4.2.1. Pošto navigon 2 podržava ios 4.3, promjenio sam SystemVersion.plist na verziju 4.3.3 i instalirao bez problema aplikaciju. aplikacija radi mogu skinut sve mape... skinuo sam hrvatsku i jos sve radi... ali problem je da mi ne prikazuje mapu u navigaciji...
On izračuna sve, "pokaže" rutu i počinje mi davati glasovne upute app savrseno radi, samo se ne vidi karta...
dali zna tko zašto?
Možda baš zato, što nisi na 4.3.3 ti ne radi (drugim rječima, iPod touch 2g nije podržan).
Ista stvar je bila sa Video playerima, kada sam ja imao iPod touch 2g. Ćak i kad bi instalirao app, pokrenuo video, on ne bi mogao prikazati video, ali zvuk i dalje ide (ne može procesirati).
Jedino kaj ti predlažem je da kupiš uređaj novije generacije, ako možeš.![]()
One day, sky went blue...
Bookmarks