Mora biti baš CM7 ili može i neki MIUI? I na Samsungu Galaxy S i na Motoroly Defy kaže da nije kompatibilno. Na oba imam MIUI ROM.
Može mi netko sa CM7 ROM-om i Theme chooserom skinuti i uploadati ovu temu:
https://market.android.com/details?i...adtheme&rdot=1
Moj mob nije kompatibilan jer koristim drugi ROM... Trebaju mi resource fajlovi te teme (framework, systemui itd).
Zahvaljujem![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Mora biti baš CM7 ili može i neki MIUI? I na Samsungu Galaxy S i na Motoroly Defy kaže da nije kompatibilno. Na oba imam MIUI ROM.
Početnik sam na androidu pa me uputite.
Kako da skinem s marketa instalaciju na komp.
Nemam data paket na mobu, a vec sam prije stavio Astro da imam pregled datoteka.
....
@lika091- s marketa na komp nikako. Jedino sa ranih stranica(prvi post teme), a za besplatne aplikacije morat ćeš guglat, ima ih po netu, ali slabo. Sve u svemu, uzmi data paket, ili wi-fi složi
@xlr- ako nitko ne stavi, stavim ti ja sutra-preksutra kad flasham CM9 ak ti se ne žuri
Na Lapu surfam preko vip sticka,
Može li se lap povezati s SE Live walkman preko Wi fija pa da kako skidam direkt na mob?
....
Zadnji uredio xlr : 22-01-2012 u 18:52
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ima, ali očito prima drugi tip tema.
Jel zna netko kako syncati kalendar sa exchange accounta sa google kalendarom ali na mobu, jer nemam ovlasti za instalaciju na kompu, možda neka aplikacija???
Jel ima neki program da mogu strimat filmove sa kompa na mob...
Iphone 4 to odradi sa nekim svojim programom bez problema al android nikako...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Zadnji uredio ravilov : 27-01-2012 u 10:25 Razlog: maknut beskoristan quote
@popic,
Cemu quote onog posta? Tvoj post nema veze s tim quoteom...
Takodjer, drugi put postaj u pravoj temi, u naslovu one teme jasno stoji "preporuke", dakle ne zahtijevi.
Može neka preporuka aplikacija za praćenje potrošnje data prometa,da ne moram svaki puta ukucavat u simpi *200*4#?
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk
3G Watchdog. Postavi koliki ti je paket i gotovo, sam javi kad si pri kraju.
Za mjerenje prometa i svega ostaloga: Call meter 3g
https://market.android.com/details?i...YWxsbWV0ZXIiXQ..
Da se prilagoditi u sve detalje!
Pošto sam novi i tek kupio telefon, da li je bitno imati instaliran antivirus, koliko uopšte vreba opasnost ako skidam sa marketa i ovih još par oficijelnih stranica ?
Ja sam imao antivirus, ali nikada mi ništa nije našao - u biti ako nemaš root sigurno ti ne treba antivirus. Ako imaš root, samo malo više pripaziti i to je sve. Pripaziti tako da kada skidaš s marketa to su aplikacije koje su već skinute desecima ili stotinama tisuća puta, rate im je dalo isto tako tisuće i tisuće ljudi (ne 2 čovjeka - iako to ne znači da je automatski virus)
Za skidanje sa alternativnih izvora ja koristim mobilism, i to od provjerenih uploadera koji imaju tisuće postova i već ih znam da su dobri "posteri", a izbjegavam ljude sa 2 posta...iako to neznači da je automatski virus.
Hvala i na mom odgovoru.
Još jedno novo pitanje, pojavi mi se:
"system update is available" gdje piše "Would you like to download the following system software update ? Update: System enhacement 3.54 MB. This new software contains an important update. HTC strongly urges you to immediately download and install the update. -You can now download the latest software update for new features and improved performance. It won't delete any your content and we'd recommend usind Wi-Fi connection as this is a large update. If not, standard data connetions charges may applay. Any questions ?
Da li da skinem ovo ?
Ovo je sad vec prilicno off-topic. Ova tema je predvidjena za raspravu o aplikacijama a ne o firmwareu i azuriranju istog.
Molim prebaciti diskusiju u prikladniju temu.
Da li postoji aplikacija koja ce mi sama povuci sve backpu-ovane aplikacije koje su na SD (samo je njihova lista na SD a instalacija ide sa marketa) kao sto to radi App List Backup ali da mi sam instalira sve aplikacije a ne da idem rucno jednu po jednu ?
To je onaj backup ste se odradi sa gmail acc samo meni vise nece da povlaci sam aplikacije pa je mozda do roma (ili ja ne podesim kako treba da se backup-ije) ali mi jeste prije radilo na 1.5 ili 2.2 androidu. Malo je smor rucno ici za svaku aplikaciju, ulaziti u market, potvrditi download itd..
To mozes da odradis sa appbrain aplikacijom, ja bar tako radim, napravim listu na appbrain stranici, svih app koje zelim, instaliram appbrain na mob i fast web install addon za appbrain i odaberem tu listu naob i 1 klik na install je dovoljan, on ih sam sve skida. I instalira.
Sent from my Nexus S using Tapatalk
Da li postoji neka aplikacija koja snima ono sto se prikazuje na ekranu? Npr. kad se igra igrica...
Sent from my Desire HD using Tapatalk
Bookmarks