To ti nije WinMo uređaj, već WindowsPhone. (velika razlika iako je isti "proizvođač" operativnog sustava)
Imaš ovdje tutorijale, afaik, koliko se ja razumijem u WP uređaje, mislim da nema offline navigiranja ako ne otključaš/jailbreakaš telefon.
Moze li mi neko objasniti kako da instaliram navigaciju na ovu komplikaciju od telefona, nabavio sam tel prije par dana (prije nje imao nokiu n86) inace prvi HTC i prvi win mobile, iz cega se moze zakljucit da sam totalni biser za taj telefon
Inace tel je extra i sve to, zapravo sve je u navici, malo me previse nervira onaj Zune al
I jel se ta navigacija moze normalno instalirat ili treba tamo kuhat neki custom rom(sto mi se bas i ne radi, nekako mi se svidja ovako kako je i ne bih bas puno cackao oko toga)
Koristio sam pretragu ali kucanjem HTC HD7 nema nista, pregledao sam garmin, igo instaliranje al stvarno nista ne kontam...
Potrebne su mi mape za Slo, Hr i Austrija, ok moze komplet balkani po mogucnosti glasovno navodjenje na slo ili hr jeziku
I da ne bih otvarao novu temu, kako da postavim mp3 pjesmu koju ja hocu kad me neko zove?
Zadnji uredio igortehno : 27-01-2012 u 16:47
To ti nije WinMo uređaj, već WindowsPhone. (velika razlika iako je isti "proizvođač" operativnog sustava)
Imaš ovdje tutorijale, afaik, koliko se ja razumijem u WP uređaje, mislim da nema offline navigiranja ako ne otključaš/jailbreakaš telefon.
Every man is a genius until he opens his mouth.
to ti je multimedia!
Znaci nista od navigacije, neda mi se otkljucavat telefon samo zbog navigacije a i nekako mi je sve previse komplikovano, tako da mi pase kad je sve orginal, inace imam GPS speed metar i radi ofline preko gps-a i za 2 do 3 sekunde pronadje gps kad sam na otvorenom (iskljucen mi je i gprs) za razliku od prijasnje nokije n86 kojoj je trebalo oko 1 minute za istu stvar... Zato mi se stavljala navigacija, ali ako ne moze onda nista... mada sam nekad negdje procitao da moze al vise ne mogu to da nadjem ni na engleskim forumima ni na domacim!
Bookmarks