Koji točno file s koje lokacije si kopirao na novo računalo i koji OS-ovi su bili na njima?
Prvo bih pozdravio sve prisutne i one koji su željni pomoći.
Naime prije 10 dana sam na bratičevom iPhone-u napravio backup preko iTunes-a i mob. je išao na servis pod garancijom. U međuvremenu sam ja prodao laptop na kojem je rađen backup i prekopirao backup file na USB stick.Sad na drugom laptopu sam vratio taj file na mjesto gdje treba biti i htio napraviti restor podataka no na žalost uopče mi ne nudi opciju tog restora od prije 10 dana. Nisam baš početnik pa znam neke stvari ali ovo mi se još nije dogodilo pa vas tražim za pomoč.
Unaprijed se zahvaljujem svim dobrim ljudima.
Koji točno file s koje lokacije si kopirao na novo računalo i koji OS-ovi su bili na njima?
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
C Documents and Settings\username\Application Data\Apple Computer\MobileSync\Backup. Kopiral sam onu kobasicu unutra.
Čini mi se da je bio gore 4.2.1 a sad je 5.0.1
Pa ja mislim da si trebao spremiti jednu cijelu mapu, koja se nalazi pod My Music, unutra su sva podešenja i svi podaci od tvog iPhone-a, a ako nemaš to, a Oces sinkronizirati sa novim pc-em, trebal bus ga vjerojatno restoreat.![]()
One day, sky went blue...
Pa i hoču restor ali ne nudi opciju na taj backup koji je napravljen
OK a dal postoji način da iz backupa na kompu pokupim podatke (najbitiniji su brojevi) sa nekim programom ili da ih importiram na neki način u iTunse i tak prebacim na mob?
Te filove koji su u beckapu mogu otvoriti sa preglednikom slika ali samo one za koje predpostavim da su slike po velicini filea. Jel postoji kakav prog da to opet spoji u nekaj normalno?
Cek, koje fileove iz backupa hoces izvuci? Ono najbitnije. Imenik, poruke, slike...?
iPhone 5s 16 GB
Imaš iPhone Backup Extractor, probaj s tim.
Bookmarks