Jesi li koji put pitao koji si na listi? I zanima me dal možda znaš dal su te količine koje su došle mizerne il je došao pristojan broj uređaja?
Danas sam bio u t-centru i rekli su mi da sam 37. na listi, polako gubim nadu da ću ikad doć na red.
Kad sam čekao ljudi su preuzimali SII i S+
Nisam dobio informaciju koji broj uredaja je dosao, ali mislim da ako si 37. trebao bi dobiti u prvoj turi ... Kako je vec navedeno jos ce uredaja doci ... Ja nezz koji sam na listi posto sam ja imao vezu da budem medu prvima na listi ..
Sto je zapravo ta provjera kreditne sposobnosti? Jel to povezano sa trajnim nalogom? Da ne mogu uzet mob dok ne prode provjera...ili?
Provjera platežne moći te da li si na crnoj listi kojeg operatera (neplatiša). Ne možeš ga uzeti dok ne prođe provjera, jer se na taj način preventivno štite od budućih problema sa neplaćanjem.
Hvala na odgovoru. - To definitivno nisam. Imam pretplatu u tmobileu 2god, koliko se sjecam mislim da 3-4mj nisam bas na vrijeme platio racun, inace sve uredno. No, to ne bi smio biti problem, zar ne?
Ne bi trebalo biti problema.
Upravo se vratio iz t-centra, nazalost nisam mogao uzeti mob.Htio sam produljiti uz extra total M tarifu, ali nije moglo proci bez da se salje zahtjev u Zg. Navodno traje 2-3 dana i rijetko kome od mladih odobre. Samo se nadam da ako nece proci M, da onda mogu barem na S uzeti, jer u suprotnom zaista razmisljam o slanju zalbe, jer to nema smisla nikakvog. Jer, extra total S imaju onu promotivnu ponudu UPRAVO za mlade (18-28god.): Strasno, sami sebi kontradiktiraju.
Jel ima tko iz Osijeka da je dobio mob u zadnje vrijeme ?
mene su zvali oko 3.1. da je mob stigao,ja sam htio prebacit broj iz bonbona pa se to oduljilo,tako da sam im skeniro i mailom poslao oib,presliku osobne i potpisani zahtjev za prijenos broja. prosli tjedan su prebacili broj a prije par dana je broj prebacen na pretplatu i receno mi je da ce mi mob doc doma u roku od 5-7 radnih dana(to bi znaci trebalo bit krajem ovog tjedna)...bas me zanima dali ce stic na vrijeme ili ce bit jos zaje*ancije. ono sto je najfascinantije da je broj prebacen na pretplatu, aktivirani je extra total s tarifa za mlade, a ja nikakav ugovor sa t-comom nisam potpisao, niti sam ikakve uvjete prihvatio preko neta. bitno da su mene oni vezali ugovorom vec, a mobitel jos nemam![]()
A cuj, donekle je razumljivo, ipak nemam stalna primanja, extra total su im najskuplje tarife pa hajd...ipak sam mislio da nece biti problema s obzirom da gore spomenutu situaciju sa promotivnom ponudom za S, a htio sam M, sto je 'samo' jedna vise. Istina, imao sam mrak tarifu, ali iz ispisa mjesecnih racuna jasno se vidi da u prosjeku trosim 150kn, pa zahtjev za M tarifom sigurno nije nerealan. I jos sam jasno naglasio da mi je prioritet internet, stoga druga tarifa jednostavno nije opcija. Morali bi mi omogucit uslugu koju zelim.
Sa, iako mi to nije od neke pretjerane vaznosti. Zasto, zar bez trajnog naloga poraste sanse da odobre? Inace, bez obzira na trajni nalog, nije im sistem dozvolio da mi odmah daju M. (za S nisam siguran, nisu probali vise). A upravo sam se sjetio da prije 10ak dana sam probao online produljiti ugovor, pa sam se zacudio sto nije bilo tarife koju zelim u ponudi. (pisalo je blabla nesto, ako je nema, javite se u t-centar). Ne preostaje mi nista drugo nego pricekat do petka/ponedjeljka, a onda vidjet dal mogu barem S uzeti ako nista drugo.
Kakva su Vasa iskustva?
Meni je odobrena tarifa jos u 11 mjesecu za extra total M tarifu uz trajni nalog bez nijega mi je nisu odobrili odmah, makar nema to ni veze jer uređaj još nisam dobio a rekli su mi još krajem 11. mjeseca da ću uređaj dobit u roku par dana.Tako da polako vec gubim nadu vec sam mjesec dana među prva 3 na listi cekanja za galaxy s plus a jos me nitko nije kontaktiro.Odlazio sam i svakih toliko u t-centre no nikakve koristi ni od toga.
Moja saga s kupovinom SGS+ je konačno gotova, mobitel je MRAKodobrena mi je extra total S tarifa bez TN i s 50% popusta za mlade, provjeru kreditne sposobnosti čekala sam točno dva dana, riječ je o Tmobile centru u West Gateu.
Mobitel sam rezervirala sredinom 11.mj u dva Tcentra u gradu, naravno od toga ništa. Srećom na vrijeme sam se predbilježila online, odmah kad su dali tu opciju i od tada je prošlo mjesec dana. Mobitel se stvarno isplatilo čekati i svi koji ga planiraju uzimati savjetujem da se obavezno online predbilježe kad opet otvore tu opciju o čemu se govorilo da će biti uskoro, jer ove predbilježbe u Tcentru se očito negdje "zagube"pošto iz ni jednog od ona dva centra od sredine 11.mj poziv nisam dobila
Eto ljudi sretno, budite strpljivi, mobitele svi vjerujem imate, pa ono mjesec dana čekanja neće nikoga ubiti da dobijete ovako povoljan i super mobitel
![]()
Kako provjeravaju tu "kreditnu sposobnost" ?
Sto se tocno gleda ?
On topic, rezervirao sam mobitel isto u 11.mj u Tcentru i online, prakticki cim se pojavila stranica,
no kod provjere rezervacije postoji samo ona iz 11. mjeseca.
Danas isao u Tcentar u Osijeku, reko mozda mi se posreci, pa kazu da je stiglo "cak" 5 komada prije tjedan dana,
i naravno to je razgrabljeno u roku odmah...
Provjeravaju ti da li imaš nepodmirena dugovanja u nekim drugim mrežama, također u obzir ti uzimaju i godine, primanja, a mislim da uz ovo prvo najvažnije je koliko je velika tarifa. Ako si stari korisnik mislim da onda isto u obzir uzmu da li si redovito plaćao račune. U principu svi dobivaju odobrenja, a ako ih se i blokira daju ti neki uvjet kao npr. potpisivanje trajnog naloga ili potpisivanje ugovora na neku nižu tarifu.
Ne sjećam da je bilo online rezervacija u 11.mj :/ kad sam provjeravala status svoje rezervacije prije par tjedana meni su na šalteru rekli točni datum rezervacije čak i vrijeme u koje sam rezervirala. I da vrlo je važno da rezerviraš putem Firefox web browsera jer na druge rezervacija nije prolazila pošto taj njihov program za rezervaciju nije prihvaćao OIB!
U 11.mj sam rezervirao u Tcentru sa osobnom iskaznicom, online sam kasnije.
Kad sam trazio potvrdu rezervacije prije nekih 10ak dana, rekli su mi da nije bitno odakle je, samo da je vidljiva jer se ionako samo prva racuna...
i bila je vidljiva sa datumom i podacima.
Iz iskustva sam ti napisala da i sama tako nisam dobila mobitel, već tek putem online rezervacije, dakle mobitel koji sam danas podigla došao je tim kanalom, a čak dvije rezervacije koje sam isto tako ostavila u dva druga Tcentra u isto vrijeme kao i ti NIŠTA, iako bi bilo logično da sam prije tamo došla na red. Njima je nastala totalna zbrka i mislim da su im ove online rezervacije bile jedini način da sve sumiraju na jedno mjesto i u svim centrima i na službenoj HT stranici na FB u zadnjih mjesec dana su govorili da će baš te online rezervacije biti ispunjene, za ostalo se ne zna.
Ima li neko informaciju kada stiže nova pošiljka u T-centre?
evo meni je stigo nakon 2 i pol mjeseca cekanja..bio sam rezerviro u 2 centra i online, jedino je ovo online upalilo, poslali su ga doma postom
14:17 ja još nisam dobio poziv
16:44 24 poredu u rezervaciji - pomak od 16 prema napred.
ide polako.
tko čeka dočeka ali se načeka.
Zadnji uredio mrcina : 23-01-2012 u 17:44
Bookmarks