Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 186

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Dec 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Slazem se, svi bi se bolje osjecali kad bi dobivali jednake informacije po svim t-centrima. Upravo je cekanje ono sto najvise smeta korisnike. Nije problem cekati do kraja mjeseca ako mi se sa sigurnoscu moze reci da cu uredaj tada dobiti. Inace, ukratko sam proucio ponudaju uredaja u VIPu i tele 2, kao i njihove tarifne pakete i dosao do zakljucka da i nisu bas povoljni. Tako da necu zuriti sa prelaskom u drugu mrezu, samo da 'posaljem poruku'. Btw. teorija o nezainteresiranosti iz vrha tmobilea.de prema nasemu je zaista realna, i moguce je da ovi kod nas ni sami ne znaju kad ce doci. Vjerojatno su uredaji naruceni vec, i dobiven je rok isporuke recimo 1mj, 2mj ili kako vec... Isto tako javno govore da u 12.mj samsung nije isporucio dogovorenu kolicinu uredaja, a sad, mozda su oni sami premalo narucili...
    Zadnji uredio rivenator : 16-01-2012 u 22:14

Svježe registriran Postignuća:
    3 months registered250 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2012
    Bodovi
    435
    Nivo
    4
    Bodovi: 435, Nivo: 4
    Bodovi: 435, Nivo: 4
    Ukupna aktivnost: 1,0%
    Ukupna aktivnost: 1,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rivenator Pregledaj post
    Slazem se, svi bi se bolje osjecali kad bi dobivali jednake informacije po svim t-centrima. Upravo je cekanje ono sto najvise smeta korisnike. Nije problem cekati do kraja mjeseca ako mi se sa sigurnoscu moze reci da cu uredaj tada dobiti. Inace, ukratko sam proucio ponudaju uredaja u VIPu i tele 2, kao i njihove tarifne pakete i dosao do zakljucka da i nisu bas povoljni. Tako da necu zuriti sa prelaskom u drugu mrezu, samo da 'posaljem poruku'. Btw. teorija o nezainteresiranosti iz vrha tmobilea.de prema nasemu je zaista realna, i moguce je da ovi kod nas ni sami ne znaju kad ce doci. Vjerojatno su uredaji naruceni vec, i dobiven je rok isporuke recimo 1mj, 2mj ili kako vec... Isto tako javno govore da u 12.mj samsung nije isporucio dogovorenu kolicinu uredaja, a sad, mozda su oni sami premalo narucili...
    Slažem se. Izgleda da se tu radi isključivo o dobroj staroj hrvatskoj, balkanskoj, nesposobnosti. Nisu oni sposobni za teorije zavjere, tipa ona da namjerno odugovlače kako bi prodali stare uređaje na zalihi. Nisu oni dovoljno pametni za tako nešto. Oni su samo jadni nesposobni, ili samo jako pohlepni. Pa pobogu, valjda imaju sustav koji im prognozira koliko ugovora istječe u kojem mjesecu. Također, ovi rokovi od mjesec, dva. To su stvari za budale. Prave tvrtke s sposobni menadžemntom neće dopustiti da im netko kaže stiže za dva mjeseca, ili da im netko isporuči manje od očekivanog.

Jadni su, ogavno nesposobni, pohlepni... gade mi se. Moraju šutjeti jer ako švabama nešto prigovore, lete van.

Ja sam se odlučio preći na VIP, makar morao i više platiti. Vraćam im karticu odmah sljedeći radni dan nakon dana isteka. Kad me nazovu da je uređaj stigao, poslati ću ih u PM. J. njih i njihov srednjerazredni uređaj koji čekam već mjesec i pol dana.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Samsung i7500 Galaxy vs. T-mobile Pulse?
    By Manijak in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 09-09-2011, 21:41
  2. Odgovora: 0
    Posljednji post: 14-06-2011, 09:38
  3. Odgovora: 2
    Posljednji post: 29-01-2011, 16:46
  4. Odgovora: 1
    Posljednji post: 23-01-2011, 23:07

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme