još ga čekaš da se javi,i još ti to čekanje naplaćuje(i ja bi volio da me ljudi cijeli dan zovu i da tako zarađujem dok čekaju da im se javim...)
A na kraju ti može reći zovite na drugi broj
Užas
Jucer sam prebačen sa Vip-a na tomato i registrirao sam se kako bi koristio top tarifu.
Procitao sam da se nakon registracije dobije 20 kn na racunu,dobijem poruku da sam uspješno registriran ali 20 kn naravno nisam dobio.
Nazovem službu za korisnike 092 99 11 - Tomato služba za korisnike i kažu mi da ne daju odgovore na ta pitanja neka pitam na broj 092 99 33 - Informacije o Tomato uslugama koji se naplačuje 1kn po min + uspostava 0.29 lp.
Pošto ni danas nisam dobio tih 20 kn ajd idem nazvati tu sluzbu koja se naplacuje i naravno kao što sam i mislio automat kaže molim pricekajte,nakon pola min prekinem poziv da mi ne skida novce.
Pogledam na računu uzeli su mi 1.29 kn samo za to čekanje,da sam pricekao dok se javi plus razgovor s njima oslo bi mi i preko tih 20 kn koje sam trebao dobiti,da je fer nebi nista naplacivali kao i ostali ili makar uspostava i naplacivanje po minuti kada se agent javi,cista pljacka i zavlacenje da se što više potroši.
još ga čekaš da se javi,i još ti to čekanje naplaćuje(i ja bi volio da me ljudi cijeli dan zovu i da tako zarađujem dok čekaju da im se javim...)
A na kraju ti može reći zovite na drugi broj
Užas
...čemu žurba, ja sam čekao 10 dana nakon registracije da bi dobio 20kn na račun...ako želiš, samo zovi, ali preporučujem strpljenje...danas očito više nitko ne može čekati, svi bi iste sekunde...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ja sam se registrirao na tomatu u njihovoj poslovnici i nije mi prošlo minut već mi je stigla poruka da mi zahvaljuju za registraciju i da su mi pridodane kune raćunu. ibile su pridodane kune raćunu za registraciju za minut. Provjeri u njihovoj poslovnici jeli sve uredu napravljeno ,da nije došlo do greške.
Ja sam presao sa Vipa na Tomato prije nekih mjesec i pol dana i nisam dobio tih 20 kn.,
Evo vec sam bio i zaboravio na to potpuno...
Jel se mozda treba popuniti neka posebna pristupnica ili je dovoljno ono sto se napravi u poslovnici
prilikom zahtjeva za prijenos broja?
Evo javljam se sa dobrim vijestima,poslao sam im mail prije par dana na info@tomato.com.hr i javili su mi da sam dobio 20 kn,tak da ako niste dobili samo mail posaljite.
Evo da i pohvalim tomato prvo sa top tarifom u kojoj se dobije za 90 kn: 500 min prema svima,500 sms i 500 MB,jedino se naplacuje uspostava 0.29lp,a drugo to sto se moze provjeriti racun kada se zeli i primjera kada se obavi poziv ili posalje sms odmah obracuna i moze se provjeriti stanje a ne kao na tele 2 sto se moze samo 1 provjeriti racun i kasne sa obracunom.
Pozdrav
Zadnji uredio chingy-os : 14-01-2012 u 20:07
mail je najbolji za žaljenje ne samo bobitela nego i gilo ćega . Jer pismeni mail niko nemože pobit
Bookmarks