Evo počela je i online rezervacija uređaja
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-00...n=&sort=&sve=1
:)
Na žalost, to ne znači da će odmah svima sve biti isporučeno, nego kako budu stizali, pitala...
:)
ako si ranije u t-centru zatrazio korisnicko ime i lozinku te se registrirao na moj t-mobile vec danas mozes kupiti S2. ako nisi, onda bi trebao to uciniti i potom cekati postara 7-10 dana da ti donese korisnicko ime i lozinku. tako je za moj t-mobile za poslovne korisnike. ne znam kako je za moj t-business jer nisam probao.
za privatne korisnike je mnogo jednostavnije.
puno je nepoznanica u tvom pitanju.
ako zelis da preplata glasi na fizicku osobu prebaci broj na sebe i racun za kupnju moba ce glasiti na tebe. mozes preplatu i kupnju moba ugovoriti na firmu pa prebaciti ugovor na sebe i platiti firmi kupnju.
ako zelis da preplata glasi na tvrtku, a racun za kupnju moba na tebe onda prilikom produzenja ugovora navedi sredstvio plaćanja koje neće teretiti firmu, npr: tvoj tekući račun ili kreditnu karticu ili plaćanje po preuzimanju
inace, od danas je ponovno dostupan galaxy S+ putem moj t-mobile.
Zadnji uredio ispravljach : 15-12-2011 u 15:24
Ovo zadnje, dakle pretplata da glasi na tvrtku, a račun za kupnju uređaja na mene.
Dakle, odem na Moj ugovor, Posebna ponuda, odaberem Extra Total S i 24 mjeseca, zatim na idućoj strani Samsung Galaxy S II, i onda dobijem idući ekran:
http://oi44.tinypic.com/118hm36.jpg
Gore gdje je blurano stoje podaci o firmi, ispod načini plaćanja - kreditnom karticom i pouzećem. I što sad da napravim? Ako npr. odaberem kreditnu karticu, onda će mi ponuditi da negdje upišem svoje osobnoe podatke kako bi na meme stajao taj račun za uređaj?
kreditnu karticu, onu koju navedes, teretit će za 2.798 kn i na racunu kartice pisat će "T-MOBILE HRVATSKA - ZAGREB - ULICA GRADA VUKOVARA 23". dakle, HT tereti tebe kao fizičku osobu, a ne firmu.
ja nikad ne bih kupio novi S2 za 2.798 kn i plaćao 24 mj pretplatu. u oglasima imas nove i nekoristene S2 za 2.900 kn, a ne trebaš plaćati preplatu. osim, ako ti preplatu plaća firma, kao što vjerojatno plaća tebi, pa je ova kupnja isplativa.
kratko je trajalo. danas (16.12.2011.) ga ponovno nema.
u međuvremenu je t-mobile, navodno, danas zabranio t-centrima prodaju iPhonea (ne znam kojih modela). glupe li odluke kad se svi iPhoneovi i dalje mogu kupiti putem Moj T Mobile. jos je glupnja odluka o listama rezervacija za Galaxy S2 i iPhone kad ih ima na Moj T Mobile
Kakve su im to fore da u centrima nedaju mob.? Prekjučer frend išao kupiti 3GS, rekli isto da nemaju niti da znaju kada i dali će imati, pa je na kraju uzeo galaxy mini.
(osijek, portanova)
sad ako nebude i ostalih top mobitela, pa šta misle prodavat?
Hvala vrijednom savjetu ispravljacha, od jučer SGS2 kod mene.![]()
Nova tarifa bi se, pretpostavljam, trebala aktivirati od 1. idućeg mjeseca?
Prelazak u drugu tarifu će ti biti obavljen na početku novog obračunskog razdoblja, znači od 1. siječnja si na Extra Total S.
Zanima me da li je tko od vas kupovao mobitel preko njihove opcije "kupi online"?
Ja sam jučer tako "kupio" mobitel,i tamo piše da ću biti kontaktiran od strane njihovih agenata i da je ovo samo interesni upit,ali nije mi nitko zvao,niti sam dobio ikakav email. :S
Ono što želim pitati je,jel itko bio u ovoj situaciji i koliko je dugo cekao na poziv od strane tmobile-a?
Hvala![]()
U online predbilježbi koji kod telefon odabrali u padajućem izborniku nude samo iPhone....divno.
kome uopće treba online predbilježba kad se putem moj t mobile može kupiti bilo koji mob.
iznimka su: iPhone 4s 16 gb white i Samsung Galaxy S+.
od prije neki dan više nema iPhone 3Gs, a od danas ni Samsung Galaxy S2 b/w putem moj t mobile.
njih je najbolje rezervirati u najbližem t-centru.
inače, ovo je ponuda uređaja dostupnih putem moj t mobile:
Samsung E2230
Huawei G5500
Samsung GT S5360
BlackBerry 8520 Curve
Nokia 2220 slide silver
Sony Ericsson X10 MiniPro
Samsung E2550
Emporia Elegance
T-Mobile Vairy Text II
Samsung GT-B2710
Sony Ericsson X8 black