Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 77 od 138 PrvaPrva ... 27 67 73 74 75 76 77 78 79 80 81 87 127 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1.901 do 1.925 od 3443
    CFC Postignuća:
    VeteranOverdrive31 days registered50000 Experience PointsTagger First Class
    Nagrade:
    Posting Award

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    160.434
    Nivo
    95
    Bodovi: 160.434, Nivo: 95
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tadeii Pregledaj post
    Koja je najbolja aplikacija za sinkronizaciju u oblak...
    A di u oblak? Sinkronizaciju čega?
    Dropbox
    Box

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao GT-R Pregledaj post
    Ja ću vama preporučiti igru Mortal Combat 3, igrate Multiplayer, tko je igrao COD na kompu zna o čemu pričam
    Meni se čini da ti ne znaš o čemu pričaš Da nije možda Modern Combat 3? Drugi put ne budi lijen i lijepo daj link na market appbrain kao što je dao kolega yager.

EMP moderator Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    32.026
    Nivo
    43
    Bodovi: 32.026, Nivo: 43
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koja je najbolja aplikacija za sinkronizaciju u oblak...
    DropBox + Titanium Media Sync za fileove i foldere, a Evernote za bilješke. Opera također koristi sync za bookmarke.

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni se osobno boljim pokazala kombinacija dropbox + dropsync zbog 2-way sinkronizacije.
    Keep calm and fastboot oem unlock.

EMP moderator Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    32.026
    Nivo
    43
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To svakako, Titanium je samo opcija, ne koristim ga ni ja baš pretjerano.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2010
    Bodovi
    9.462
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.462, Nivo: 23
    Bodovi: 9.462, Nivo: 23
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao GT-R Pregledaj post
    Trebam preporuku aplikacije za uređivanje slika, koja je po vama najbolja? Znam da nemogu očekivati čuda kao na kompjuteru, ali da ima neke efekte.
    Ja ću vama preporučiti igru Mortal Combat 3, igrate Multiplayer, tko je igrao COD na kompu zna o čemu pričam
    Po meni najjaci alat za uredjivanje je Pixlr o Matic. Imas ga na Marketu. I ovi drugi su dobri. Kazem sve je stvar ukusa.

1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Sep 2009
    Mobitel
    u8650 sonc
    Operater
    t-sranje
    Bodovi
    4.746
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.746, Nivo: 16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao yager Pregledaj post
    A di u oblak? Sinkronizaciju čega?
    Dropbox
    Box
    Za sinkronizaciju svega, kontakti, poruke, slike, dokumenti...

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2004
    Bodovi
    34.126
    Nivo
    45
    Bodovi: 34.126, Nivo: 45
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kontakti - Android
    Poruke - SMS Backup+
    Slike - Google+, SugarSync
    Ostalo - Dropbox, Box

Datum registracije
    Sep 2009
    Mobitel
    u8650 sonc
    Operater
    t-sranje
    Bodovi
    4.746
    Nivo
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Dark Pregledaj post
    Kontakti - Android
    Poruke - SMS Backup+
    Slike - Google+, SugarSync
    Ostalo - Dropbox, Box
    Nesto tipa icloud?

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2004
    Bodovi
    34.126
    Nivo
    45
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iTunes - Google Music (službeno samo u SAD-u, ali provjerava se samo kod registracije, a onda ga je lako prevariti)
    Slike - Google+
    Dokumenti - Google Docs
    Kalendar, mail, kontakti - Android
    Find My Friends - Google Latitude
    Find My Phone - Lookout

Datum registracije
    Sep 2009
    Mobitel
    u8650 sonc
    Operater
    t-sranje
    Bodovi
    4.746
    Nivo
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Dark Pregledaj post
    iTunes - Google Music (službeno samo u SAD-u, ali provjerava se samo kod registracije, a onda ga je lako prevariti)
    Slike - Google+
    Dokumenti - Google Docs
    Kalendar, mail, kontakti - Android
    Find My Friends - Google Latitude
    Find My Phone - Lookout
    Hahaha, ti si uporan, da li postoji jedna aplikacija ( kao icloud) ili ne postoji, ne znam sto je tu tesko za shvatiti?

CFC Postignuća:
    VeteranOverdrive31 days registered50000 Experience PointsTagger First Class
    Nagrade:
    Posting Award

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    160.434
    Nivo
    95
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hahaha, ti si uporan, da li postoji jedna aplikacija ( kao icloud) ili ne postoji, ne znam sto je tu tesko za shvatiti?
    Da postoji dobio bi odgovor već. Nema
    Objašnjeno je kako dobiti slično
    CloudMe još ima

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kontakti ti se sejvaju na google account. Sms mozes podesiti da se bekapira na dnevnoj bazi automatski sa sms backup and restore appom. Sa titanium media syncom ili dropsyncom podesi da ti se sinkroniziraju zeljeni folderi s kartice na dropbox - imas sinkroniziranu muziku, slike, sms backup... Ovako je podeseno i kod mene...

Ovo se zove alternativa ili 'snadji se druze', ali radi svoj posao rekao bih savrseno. Ali nije icloud.
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2011
    Operater
    bonbon
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dobro jutro svima. imam jedno pitanje vezano bas za sinhronizacija kontakta izmedu imenika i facebooka. naime,neki kontakti u imeniku mi prikazuju facebook stranicu od toga kontakta i automatski mi dodaju npr. sliku od toga kontakta a drugi ne. znaci isto ime i isti e-mail sam stavio u imenik kao sto je na facebooku ali on ga jednostavno ne prepoznaje. dok neke ipak prepozna. ne kuzim. da li netko zna kako to podesiti,da li je to do mobitela ili do facebooka? mob je lg p500 ako to sto pomaze,ali mislim da je to isto na svim mobitelima.

Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points

Datum registracije
    May 2011
    Mobitel
    iPhone 5
    Operater
    Eronet
    Bodovi
    8.254
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.254, Nivo: 21
    Bodovi: 8.254, Nivo: 21
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Probaj SyncMyPics ili Friencaster aplikacija možda ti dobro odrade posao.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trebam neku aplikaciju za sonic da mi mob vibrira kad se uspostavi poziv, callvibrate ne radi....
    Na x10 mini mislim da je meni ovaj radio to, nisam ni znao zašto mob zavribrira dok nisam otkrio da je to do ovog programčića: TouchPal Dialer
    https://market.android.com/details?i...cnRkaWFsZXIiXQ..

E sad, isprobavao sam i ja razne ali uglavnom ne rade - kao i ovaj nešto može štekat na 3g ali meni je radio ok...

= Citat = Izvorno postao The unforgiven Pregledaj post
    dobro jutro svima. imam jedno pitanje vezano bas za sinhronizacija kontakta izmedu imenika i facebooka. naime,neki kontakti u imeniku mi prikazuju facebook stranicu od toga kontakta i automatski mi dodaju npr. sliku od toga kontakta a drugi ne. znaci isto ime i isti e-mail sam stavio u imenik kao sto je na facebooku ali on ga jednostavno ne prepoznaje. dok neke ipak prepozna. ne kuzim. da li netko zna kako to podesiti,da li je to do mobitela ili do facebooka? mob je lg p500 ako to sto pomaze,ali mislim da je to isto na svim mobitelima.
    Mislim da je to zato jer ipak NISI dao isti naziv kontaktima na telefonu...i meni se tako dešavalo dok nisam napisao ime u telefonu jednako kao na fejsu tj. pravo prezime je Babić, ja sam probao staviti Babić, Babic i to nije prepoznavao - dok nisam u nekoj aplikaciji (neznam kojoj) vidio pravi naziv kako telefon vidi, a to je "Babi?"...čim sam tako upisao odmah je povezalo...Samo što mi onda malo glupo to sa upitnikom da bude u imeniku...ali zato postoje aplikacije za ručno povezivanje imena i fejs accounta, mislim da to može napraviti i FriendCaster for Facebook, nisam siguran ali mislim da ima opciju ručnog povezivanje kontakata, a osim toga i slike su veće kvalitete HQ sa fejsa - tako da je to bolja opcija za povezivanje, slike nisu zrnate.

*ako nije u friendcasteru, onda to ručno povezivanje je u friend caller id, ili big caller id,...znam da sam negdje to vidio a to su aplikacije koje sam koristio...

Ako želiš sliku preko cijelog ekrana pozivatelja dobra opcija je BIG caller id, stabilan pouzdan. Osobno mi je malo glupo povezivati fejs kontakte sa mobitelom, jer mi nabaca stotine kontakata koje netrebam u telefonu...Radije odem na gmail i tamo uredim kontakte, slika, ime, prezime, mail, dodatni tel brojevi...i naravno, to mi služi kao backup kontakata!

= Citat = Izvorno postao Sniper Pregledaj post
    Rade li kome pozivi/videopozivi iz Google Talka? Imam Desire HD koji nema prednju kameru, međutim mislio sam da ću moći koristiti barem audio pozive prema svojim gtalk frendovima, ali nigdje ne nalazim tu opciju. Budući da mi na kompu sve uredno radi ne vjerujem da je ovo US only, ali mi nije jasno u čemu je problem?
    ROM je CM 7.1 (Android 2.3.7), verzija Talka je 1.3.
    Probaj vtok - meni na x10 mini funkcionira koliko toliko, malo ponekad bugovito ali daju se izbjeći bugovi tako da ti zoveš sa moba na komp i sl. Isto nemam prednju kameru nego stražnjom, malo upaliti više svjetla, približiti i eto - da se iskombinirati za nuždu...OK za mob koji to ne bi trebao uopće moći raditi...ni hardverski, ni softverski, ni nema kameru za to zaboga miloga...

Inače koliko sam shvatio za taj cloud općenito to nije baš pouzdano, bez obzira na to koji je cloud, bio dropbox, sugarsync ili neki drugi. Na dropboxu se moglo pristupiti bez šifre par sati svim acountovima, ljudima se obrišu fajlovi pa ih traže u smeću da ih vrate, a dropsync mi je obrisao 400MB podataka sa telefona jer je dropbox nešto mijenjao u kodu...znači, nepouzdano. Sugarsyc vidim ljudi su imali problema da im sugarsync obriše sve fajlove sa externog diska i sa acounta i kao sinkronizirao je - da bi onda muku mučili sa službom za korisnike da vrate podatke jer ih nema ni na acountu...

Ukratko, OK je koristiti te servise ali uvijek imati neki drugi backup za svaki slučaj, tipa koristiti jednosmjernu sinkronizaciju tako da ne pobriše sve na mobitelu, tj. original slike.
    Ja koristim dropbox i sve što je na accountu je i na kompjuteru, kao i na mobitelu - uglavnom manje bitne stvari, aplikacije.
    Sugarsync je odličan jer daje puno prostora i daleko se više može konfigurirati, postoji opcija zajedničkog rada na folderima "share" gdje sam npr povezao nekoliko računa i sada moj račun ima 8GB, i još imam pristup par računa po 5 GB - znači ne računa se obojici šerani prostor neko vlasniku (za razliku od dropboxa). Čini mi se i da je sugarsync sigurniji...moj dojam. Ali zato je dropbox brži (brži transfer podataka).

Box net ima sada 50 GB gratis opciju - može se znači lako uhvatiti puno prostora za recimo pjesme koje se mogu stremati onda na mob i sl...(ograničenje 100mb po fajlu)

Inače, već sam rekao, za backup kontakata gmail je odlična stvar! Preporodio sam se koliko je jednostavno i lagano!

Ključ je u kombinaciji nekoliko raznih servisa ovisno o tome koji su najbolji za određenu stvar:
    dropbox - brz, jednostavan, praktičan, univerzalan, razne dodatne aplikacije (titanium backup, dropsync)
    box.net - brdo prostora, dijeljenje datoteka među korisnicima (share)
    gmail - kontakti
    sugarsync - još malo prostora ako je dropbox nedovoljan, možda čak i bolji od dropboxa...

Za sms neznam, nisam koristio...Postoji i aplikacija My backup gdje se može staviti da radi sheduled backup određenih stvari (sms, kontakti...) i onda se taj folder stavi u dropsync (ili neki sličan) da ga sinkronizira sa dropbox-om. Znači podesi se jednom i može se zaboraviti na to - poprilično zgodno!
    Zadnji uredio mlesic : 07-01-2012 u 20:32

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2011
    Operater
    bonbon
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo,isprobao sam sve sto ste preporucili i nisam nasao sto sam trebao.
    Friendcaster je isto sto i obicni Facebook manje vise,a Big coller ID i onaj drugi sluze samo za postavljanje slike sa facea za sliku kontakta.
    Mene je interesiralo kako u imeniku od telefona staviti pod kontakt i facebook stranicu od te osobe. Znam da bi trebao to automatski syncat (namjestio sam u postavkama) ali mi on synca samo neke kontakte. A sve sam identicno unio i mail i ime kontakta. I bas recimo imam dosta kontakata cak i bez kvacica i ostalih stvari u imenu koje bi ga mogle zbuniti.
    Ili sam ja zbunjen(ovo prije) pa nekaj nisam dobro podesio,ali ne znam sto.

Datum registracije
    Sep 2009
    Mobitel
    u8650 sonc
    Operater
    t-sranje
    Bodovi
    4.746
    Nivo
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mlesic Pregledaj post
    Na x10 mini mislim da je meni ovaj radio to, nisam ni znao zašto mob zavribrira dok nisam otkrio da je to do ovog programčića: TouchPal Dialer
    https://market.android.com/details?i...cnRkaWFsZXIiXQ..

E sad, isprobavao sam i ja razne ali uglavnom ne rade - kao i ovaj nešto može štekat na 3g ali meni je radio ok...

Inače koliko sam shvatio za taj cloud općenito to nije baš pouzdano, bez obzira na to koji je cloud, bio dropbox, sugarsync ili neki drugi. Na dropboxu se moglo pristupiti bez šifre par sati svim acountovima, ljudima se obrišu fajlovi pa ih traže u smeću da ih vrate, a dropsync mi je obrisao 400MB podataka sa telefona jer je dropbox nešto mijenjao u kodu...znači, nepouzdano. Sugarsyc vidim ljudi su imali problema da im sugarsync obriše sve fajlove sa externog diska i sa acounta i kao sinkronizirao je - da bi onda muku mučili sa službom za korisnike da vrate podatke jer ih nema ni na acountu...

Ukratko, OK je koristiti te servise ali uvijek imati neki drugi backup za svaki slučaj, tipa koristiti jednosmjernu sinkronizaciju tako da ne pobriše sve na mobitelu, tj. original slike.
    Ja koristim dropbox i sve što je na accountu je i na kompjuteru, kao i na mobitelu - uglavnom manje bitne stvari, aplikacije.
    Sugarsync je odličan jer daje puno prostora i daleko se više može konfigurirati, postoji opcija zajedničkog rada na folderima "share" gdje sam npr povezao nekoliko računa i sada moj račun ima 8GB, i još imam pristup par računa po 5 GB - znači ne računa se obojici šerani prostor neko vlasniku (za razliku od dropboxa). Čini mi se i da je sugarsync sigurniji...moj dojam. Ali zato je dropbox brži (brži transfer podataka).

Box net ima sada 50 GB gratis opciju - može se znači lako uhvatiti puno prostora za recimo pjesme koje se mogu stremati onda na mob i sl...(ograničenje 100mb po fajlu)

Inače, već sam rekao, za backup kontakata gmail je odlična stvar! Preporodio sam se koliko je jednostavno i lagano!

Ključ je u kombinaciji nekoliko raznih servisa ovisno o tome koji su najbolji za određenu stvar:
    dropbox - brz, jednostavan, praktičan, univerzalan, razne dodatne aplikacije (titanium backup, dropsync)
    box.net - brdo prostora, dijeljenje datoteka među korisnicima (share)
    gmail - kontakti
    sugarsync - još malo prostora ako je dropbox nedovoljan, možda čak i bolji od dropboxa...

Za sms neznam, nisam koristio...Postoji i aplikacija My backup gdje se može staviti da radi sheduled backup određenih stvari (sms, kontakti...) i onda se taj folder stavi u dropsync (ili neki sličan) da ga sinkronizira sa dropbox-om. Znači podesi se jednom i može se zaboraviti na to - poprilično zgodno!
    stvarno ti hvala, baš si iscrpan i vrlo dobar... ovaj diler ne radi, ne radi mi niti jedan program koji ima takvu funkciju, ali niti jedan baš, ne znam zašto.. a ovo za sinkronizaciju mi se najviše sviđa zadnja opcija....

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A tako je to s tim aplikacijama, neke rade na nekim mobitelima a neke ne rade...pokušajima i pogreškama do cilja...

Meni nisu radili ni jedan ovaj call vibrate i tako to te namjene, a ovaj sam dialer uzeo radi dialera, i mob počeo vibrirati pri uspostavi, slučajno dakle...e sad treba naći koji radi na kojem mobu...probaj po postavkama prošvrljati, uključivati-isključivati opcije...tako npr. Totall recall - kod mene snima razgovore mislim na B opciji(A,B,C), sve ovisi od hardwera dal će upoće nešto moći...

Meni je prikazivalo pod kontakt koji je sa fejsom sinkroniziran i friendcaster fejs profil i fejs-fejs profil, tj. od Facebook aplikacije i od Friendcaster aplikacije...ali to samo onda otvaralo mi browser pa na stranicu korisnika...ništa posebno. Slike ko slike, ili zrnate ili prekvalitetne pa samo ćošak prikaže, i ljudi meću pizdarije od slika i stalno mijenjaju...
    Ako neće probati možda ručno sinkronizirati u postavkama računa, i fejs i friendcaster, možda restartirati mob, ali ako ne povezuje onda je do imena i prezimena - razmak, veliko slovo, neznam...ako neke sinkronizira a neke ne onda nema biti do ničega drugog...Kada ti sinkroniziraš fejs, on ubaci u mob sve podatke i kontakte s fejsa (možeš otići u imenik i vidjeti tamo gdje se selektira šta da prikazuje)...znači oni su u mobu! E sad ih treba pod istim imenom "združiti"...Iako, još jednom spominjem to je gluparija, i meni se činilo zgodno i praktično, ali zapravo je bezveze, čak možda uspori učitavanje imenika i sl (stotine kontakata i njihovi podaci)...Tako da mi je idealno kada je uredim imenik (na kompu, preko gmaila) i to je to, nema pizdarija.

Big caller id - + connect with facebook, and download full-screen photos automatically(and browse albums!),
    znao sam da sam negdje na to naletio...a možda ima neka aplikacija za "ručno" povezivanje kontakata na androidu s fejsom (koji imaju različita imena).

Pravi forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jan 2011
    Mobitel
    HUAWEI Mate S
    Operater
    mtel
    Bodovi
    4.475
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.475, Nivo: 15
    Ukupna aktivnost: 26,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zanima me launcher spb shell 3D ,vasa iskustva I ima li neki da radi a da ne moram platit 15dolara??? Nasa sam 1.52 verziju instaliram I neki launcher uz unju I malo radi ,a zatim se srusi kao trazi kupovinu...

Sent from my Milestone using Tapatalk

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2011
    Operater
    bonbon
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao epeco Pregledaj post
    Zanima me launcher spb shell 3D ,vasa iskustva I ima li neki da radi a da ne moram platit 15dolara??? Nasa sam 1.52 verziju instaliram I neki launcher uz unju I malo radi ,a zatim se srusi kao trazi kupovinu...

Ja sam ga imao isto se rusio. Fora je da moras rootat mob i instalirat neku aplikaciju koja sprecava da se on spaja valjda na market. Onda ti se nece rusit. Budem ti napisao kako se zove kad nadem,negdje sam citao o tome.

Ja sam odustao od facebooka. Imas pravo,uredio sam si na kompu kontakte, i tak nek stoje. Ali da je glupo sto nema telefon automatski mogucnost samostalnog dodavanja facea u kontakt kao sto ima mogucnost dodavanja maila i ostalih stvari, to stoji.
    Hvala svima na pomoci jos jednom.

EDIT: nasao sam jednu: Lucky patcher v0.2
    Ali vrijedi samo za rootane mobitele
    Zadnji uredio The unforgiven : 08-01-2012 u 13:42

Pravi forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jan 2011
    Mobitel
    HUAWEI Mate S
    Operater
    mtel
    Bodovi
    4.475
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Znaci da odustanem od spb-a ??? A dajte neku preporuku 3d launchera,a da nije Regina?,hvala

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2011
    Operater
    bonbon
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pricekaj, mozda netko ima rijesenja,ja ga nisam nasao osim ovoga sto sam napisao.

Ja mislim tako i tako napraviti root samo dok cu imati malo vise vremena da to proucim. Ne cini mi se nista prekomplicirano,samo se treba drzati tocno postupka. A dobiva se jako puno, meni npr. stalno javlja da nemam mjesta a imam svega par aplikacija.
    Imam App2sd ali mi ne pomaze zato sto neke aplikacije ne mogu prebaciti a one koje mogu moram prvo skinuti na telefon a to mi ne dopusta jer nema mjesta. Sad rjesavam to tako da deinstaliram facebook(najveca aplikacija na memoriji telefona),prebacim aplikaciju na memoriju kartice i opet skinem facebook sa marketa. Komplicirano do boli a pretpostavljam da je tako sa svakim mobom dok se ne roota.
    Znaci rootaj mob i rijesio si mnogo problema ukljucujuci i vrlo vjerojatno problem launchera jer sumnjam da postoji ista bolje od ovoga

24. 'Hvala' kaže:

Svježe registriran Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2009
    Bodovi
    2.515
    Nivo
    11
    Bodovi: 2.515, Nivo: 11
    Bodovi: 2.515, Nivo: 11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ima netko link na cracknuti Mybackup?

Istekao trial period a ne da mi ga kupiti na marketu.

Datum registracije
    Sep 2009
    Mobitel
    u8650 sonc
    Operater
    t-sranje
    Bodovi
    4.746
    Nivo
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne radi mi jaxtrsms, tj. primatelj ne dobije poruku, jel zna netko u čemu je problem jer na netu nema baš previše informacija ili da netko preporuči neku aplikaciju, ako postoji, koja može slati sms preko interneta a da primatelj nema takvu aplikaciju na svom mobu...

+ Odgovori na temu
Stranica 77 od 138 PrvaPrva ... 27 67 73 74 75 76 77 78 79 80 81 87 127 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Samsung-Zahtjevi Za Java Igre/Aplikacije
    By Alienware in forum Samsung
    Odgovora: 122
    Posljednji post: 17-01-2013, 15:21
  2. Molbe/zahtjevi za fileove/aplikacije
    By dmi in forum Windows Mobile
    Odgovora: 150
    Posljednji post: 22-04-2011, 10:18
  3. Molbe/zahtjevi za fileove/aplikacije
    By Skyward in forum Windows Mobile
    Odgovora: 113
    Posljednji post: 26-07-2007, 09:50
  4. Zahtjevi za aplikacije
    By B@re in forum Symbian aplikacije (software)
    Odgovora: 30
    Posljednji post: 18-09-2006, 08:40

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove