Ovdje ti je sva originalna oprema.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
zašto mob mora biti na punjaču ako mi je navigacija upaljena?
Evo ga napokon, kupio ga
Samo što je moj bijeli, a ja sam htio crni
Al nema veze, bitno je što se nalazi unutra
2.3.5 je zadnji, jelda? Mislim na službeni.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
čestitam, siguran sam da ćeš biti zadovoljan
da, 2.3.5 je zadnji, premda su u zadnjih par dana počeli za neke regije puštati 2.3.6 tako da bi mogao i kod nas ubrzo doći update..
Okej, zasad sam na službenom dok nevidim kako će se mob ponašati.
Nadam se da hoću, već sam isprobao spojiti USB stick preko OTG kabela i miš, i radi perfektno. Sad ću si nabavit jedan stick posebno samo za filmove i gledat na mobu, uživancija
Prepao sam se kada sam otvorio kutiju i vidio mobitel veličine cijele kutije (vjerojatno jer tjedan dana nisam vidio SGS I, "zamjenski" mi je bio SE T610).
Sve u svemu jedan od najljepših poklona za Božić (a kupio sam ga sam sebi)
Ima li netko ideju kako na 2.3.5 verziji SWa u Camera aplikaciji složiti da mi radi Preview fotke? Do ove verzije sve je bilo OK, Preview je bio uključen i nakon okidanja fotke ona je ostala na ekranu dok nisam stisnuo Back tipku. Sad fotka odmah ode u galeriju, odnosno nema mogućnosti Previewa.
Galaxy S2 je valjda najbolji mobitel s kojim baratam.
Nakon i7500 ovo je faking preporod. Držim ga nerootanog i na stock ROM-u (radi određenih razloga) no bez obzira na to mob jednostavno leti
E sad, mala pomoć bi dobrodošla - kako vama snima FullHD video? Meni izgleda kao na croppa sliku te sve izgleda pomalo uvećano. Da li je to i kod vas slučaj ili?
Sve u svemu, mobitel je pregenijalan. Na stock ROM-u dobivam preko 4000 bodova na Quadrantu što je točno 10 (da, deset) puta više nego sa modanim overclockiranim i7500![]()
To je normalno.
Kada prebaciš na komp sve će izgledati kako treba. Mislim da je to zbog različite rezolucije snimanja i rezolucije ekrana.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
A so
Super onda, čini mi se da uzaludno trošenje memorije može početi![]()
E to sam i ja baš večeras primjetio i htio sam pitati, kad snimam u FullHD rezoluciji slika kao da je malo zoomirana, a zapravo se uopće nemože zoomirati tijekom FullHD snimanja.
Našao sam još jedan nedostatak ovom mobu, a to je tipka za slikanje. Definitivno mu fali, ako mob ima dobru kameru mislim da je potrebna ta tipka.
Zadnji mob na kojem sam imao tipku za autofocus i slikanje je I7500 Galaxy. Poslije toga ni Legend, ni Desire, ni SGS nisu imali te tipke, tako da sam se malo navikao.
Znam da neki custom ROM-ovi imaju mogućnost da se namjesti da se slika sa power tipkom (imao sam to na SGS), ali opet to nije to..
Mario skini si GTA 3, vjeruj mi nećeš mob ispuštat iz ruke![]()
Slika vam ne valja dok snimate ili kasnije kad pregledavate? Na default playeru se može namjestiti omjer slike.
Kad se snima. Nije da nevalja, nego samo kada prebaciš način snimanja na 1080p izgleda kao da si malo zoomirao sliku. To je sve.
Da, sada sam prebacio video na komp i na kompu je sve u redu. Slika je predivna
@GT-R - a ne, ako još to napravim mogu se oprostiti sa real lifeom![]()
Bok, da li je netko primijetio prilikom nagiba lijevo desno, naprijed nazad, da ekran prelazi iz bijele u zelenkasto-plavu boju? onako sa strane izgleda kao da je zelenkast film presvučen preko ekrana, mob je kupljen u t- comu pa sad ne znam jel to greška do ekrana ili je to normalno? ima li tko sličan problem?
Misliš kada mijenjaš kut gledanja? Na mojem to postoji ali je jedva primjetno.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Također, mjenjanje boja postoji tek dok gledam na ekran skoro okomito na oči.
pokušaj u mraku otipkati *#0*# i dobit ćeš LCD TEST. Nakon toga stisni opciju vibration(Black). Mobitel će početi vibrirati a ekran će postati crn (ne u potpunosti crn). Jatad na ekranu primjetim točke i mrlje koje se inače golim u normalnim uvjetima ne vide. Mislim da je to ipak ljepilo o kojem svi govore, a koje se koristi za ljepljenje LCD-a s Touch panelom. Nisam stručnjak ali mislim da je to to. E sad, nekome je to ljepilo bolje složeno nekome ne, opet pretpostavljam. Uglavnom, te mrlje ne vidim prilikom normalnog korištenja telefona. Neka me netko ispravi ako griješim. U protivnom, da je greška display-a mislim da bi se uočile nepravilnosti u korištenju istog. Nadam se da sam ti malo pomogao...
Hvala, već sam mislio da je nešto s ekranom pa da ne postane sve gore i gore, da vidi se lagani prijelaz kad se promijeni kut gledanja, ali jedva primjetno. Napravio sam LCD test i ok je nisam primjetio nikakve mrlje.
Evo da se javim sa odgovorom koji sam pitao prije par postova,smetale su mi samsungove in ear slusalice tak da sam pitao dali rade ove sto se dobiju sa Iphone.
Rade odlicno a mikrofon za razgovor također,pa ako se netko pita eto odgovora.
Bok ima ko Max tv to go?
Uspio sam gledati samo preko wifija na sgs2 dok preko 3ga il h+ opce nece otvoriti... iPhone 4 vrti bez problema preko 3g...
U cem je fora?
Sretna nova svima![]()
Možda u mreži, jer Iskon.TV je radio preko 3G samo na T-Mob, dok preko wifija radi na svim mrežama.
Neki dan slučajno preko 3G-a pokrenuo TV i radi(Tele2)
u čemu bi mogla biti stvar da kad snimam s kamerom kad je mračniji ambijent slika mi bude zrnata? i tu i tamo mi šteka?
Pozdrav sa Ice Cream Sandwicha!![]()
Bookmarks