O danas se može rezervirati i online!
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-00...n=&sort=&sve=1
evo jučer dobio S+, bio sedmi na listi rezervacija u t-korneru u Garden mallu, kaže lik da je došao samo jedan ali su ostali uzeli iphone 3gs, prvi dojmovi odlični!
O danas se može rezervirati i online!
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-00...n=&sort=&sve=1
:)
Jel samo ja ne kuzim, ili se ne prihvaca oib kao unesen pri rezervaciji
Meni isto nece prihvatit oib.Sad pošto piše da se smije rezervirat samo jednom na jedan oib, da mi nisu mozda vec rezervirali mobilni uređaj u t-comu posto sam se tamo predbiježio, no nisam im u t-mobilu dao nikakve podatke (oib) samo ime i prezime.
ako tko sazna u cemu je stvar neka napise
Probaj browser promijeniti, možda neka skripta zeza
:)
Uspio
Meni dolje kad kliknem pošalji napiše molimo, popunite obvezna polja a sve sam popunio i dalje od toga ne ide......
U firefoxu radi![]()
ja bez problema narucio, koristim firefox....
poslao sam im i jos jedan mail i ovo me malo razveselilo...
"promotivna pogodnost 50% popusta na iznos mjesečne naknade prilikom prijenosa broja iz druge mreže se produžuje do 31.03.2012. godine"
dakle,navalite![]()
Zadnji uredio Vepar : 14-12-2011 u 15:04
lol? za SVE korisnike sigurno nece doci, potraznja je ogromna. Samo se nadam da dode barem za sve one koji su online rezervirali (nadam se da nisu svi i da lista cekanja nije prevelika). Uglavnom, tko ce sutra ici po t-centrima, javite update pls. Dal je netko uspio dobiti, kolko ih doslo u svaki centar i sl. =D
ja sam zvala jutros i nakon 25 min sam dobila vezu i ženska mi je rekla da je došlo par komada i da je sve to otišlo.............ak' imaš vezu dobiješ ga, ak' ne zna se................žalosno!!!!!!!!!!i opet sam ostala bez moba....čekam ga već 1,5 mjesec...........i tko zna da li ću ga uspjeti uhvatiti..........
Komotno za dat u novine...
ja sam svoj rezervirao u 2 centra prije 10 dana. iz prvog me zvali u prošli ponedjeljak i tamo sve dogovorio, iz drugog danas. znači, dolaze, samo se zapišite i nema problema. u srijedu će biti završeno prebacivanje i onda ga kupim
Stvarno mi onda nije jasna ta lista čekanja, kako netko tko je puno kasnije naručio mobitel može ga dobiti prije od nekoga tko čeka već skoro 2 mjeseca?
Zadnji uredio modus15 : 20-12-2011 u 14:55
Pa mislim da je covjek upravo odgovorio. Ovisi od centra do centra, tj. mislim da ne postoji neka univerzalna t-mobile lista. Ja sam ga bio rezervirao u svakom t-mobile centru u ZG (Iblerov, Cvjetni, Savska, Vukovarska, ne nznam kolko ih jos ima), i na kraju kupio preko moj.t-mobile.hr na produzenje.
Doduse, jos me nitko nije zvao ni iz jednog centra, a u svima sam bio prije vise od 10 dana.
]ja sam svoj rezervirao u 2 centra prije 10 dana. iz prvog me zvali u prošli ponedjeljak i tamo sve dogovorio, iz drugog danas. znači, dolaze, samo se zapišite i nema problema. u srijedu će biti završeno prebacivanje i onda ga kupim
gdje to? ja sam zapisana već mjesec i pol i nitko me nije zvao?
Na koju foru si rezervirao u dva centra, kad u online predbiljezbi jasno pise da je ce samo prva prijava istim imenom i oibom biti valjana. Ne moze se vise puta, u razlicitim centrima
Možeš ako odeš osobno u t-centar i kažeš da želiš rezervirati...
ja sam išla u isti T-centar ujutro i naveće.Ujutro su mi rekli da mob nije dolazio,a naveće mi je rečeno da su došla par komada i da su već otišla...............ljudi o čemu mi pričamo.......ili su totalno neinformirani ili rade budale od nas......ja to više ne kontam......
pa vjerovatno ih ne dostavljaju ujutro, u toku dana im je doslo par komada i to je odmah otislo onima koji su rezervirali
pa vjerovatno ih ne dostavljaju ujutro, u toku dana im je doslo par komada i to je odmah otislo onima koji su rezervirali
Mislila sam u jutarnjoj smjeni. To je bilo oko 11, a kasnije sam išla oko 4......
evo još jednom: osobno sam došao u prvi T centar, rezervirao. u međuvremenu otišao u drugi, pitao, kaže nema, možete rezervirati. sutra me zove ženska i kaže da ih više nema i da najvjerojatnije neće dolaziti. nudi iphone3. sjetim se da mi susjed tamo radi i njega aktiviram. čovjek kaže da nitko nema uvid u središnje skladište, ali će pitati šefa da vidi što može učiniti. nakon 2 dana se javlja da ima informaciju da će doći i da rješim pretplatu u tele2. nakon još 2 dana mob stiže, ja prebacivam pretplatu i sutra idem po njega. jučer me zovu iz drugog centra i kažu da je stigao, ja se zahvaljujem i kažem da je sve rješeno u prvom centru.
ljudi koji rade u t centrima nemaju informacije i najbolje bi bilo da ih uopće ne daju jer to što kažu nije mjerodavno. nisu oni krivi. kojim ključem ih šalju u koji centar i po kojom shemi ih daju ljudima na listi, neznam. vjerojatno prvo igra veza ako nekog znaš, drugo: šarm, treće: ozbiljan nastup,... veća je prednost manji grad, nego zagreb. tamo uvijek nekog znaš ili tebe znaju. sretno u čekanju!
Da, svi koji ga zele, u prvom mjesecu bude ga bilo. Takvu politiku vode vec par godina, pred kraj za bozic/novu se rjesavaju starih uredaja koje nisu prodali, a ove godine je takvih puno. Barem trecina onih koji zele s+ sad ce kupiti nesto drugo, pa ce nakon nove biti za sve.
Kažu da ipak od mobitela ništa, nove zalihe su već unaprijed rasprodane putem rezervacija![]()
Bookmarks