al ako iskljucim data onda nemogu ni mms dobiti? ili mogu?
3g se isključi automatski dok isključiš data promet preko mobilne mreže i to je to... dok ti treba uključiš i sve šljaka kak se spada
al ako iskljucim data onda nemogu ni mms dobiti? ili mogu?
Poanta je da ubiti radite dramu od ničeg...
Najbitnija činjenica je da je 4S i dalje kao što je bila 4, bolji u životnom vijeku trajanja baterije od 90% konkurencije...
Meni je isto 3G uvijek upaljen pa mi baterija uz mučenje i non stop prčanje izdrži više od svih poznanika...tako da...treba bit realan nekad...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
prije 4s sam imao galaxy s2,i4s ima nedvojbenu jacu bateriju...rekao bih za 20% najmanje..
nemam problema sa time
Mail, face, twitter,... itd.su vec odavno zamijenili mms.Kuda god dodem imam wi-fi a sad na putu do doma ukljucim 3g normalno ne radi jer je low signal a na EDGE radi koda ga ni nema.
Jucer mi je stigao 4s i prezadovoljan sam s njim.
i bio bi jos zadovoljniji da mozes 3g ukljuciti i iskljuciti po potrebi netreba ih nista pravdati tam di nisu zasluzili
Mozda sam se zapravo i prevario sto se tice baterije.. ili sada se usage "mjeri" na drugi nacin. Sa iphonom 4 sam imao max usage nekih 8 sati, a jucer sa 4S 12:30h. I da, prije bi ga (iphone 4) oko 9 navecer mora punit a sad je do 2-3 ujutro izdrza (4s).. Vidit cu kroz par ciklusa punjenja praznjenja koliko je usage al mi se cini da je dosta bolja baterija.
pozz svima
imam iphone 4s...prije njega imala sam "običnu četvorku", htc sensation, desire hd... al baterija je daleko najgora na iphoneu 4s :/
zanima me da li ga je ko updatea na ios5.0.1.? kakva se pokazala baterija?
koliko sam pratio forum i ostLe str...nekom bolje nekom ne al se s 5.1 ocekuju velika poboljsanja!bar tako kazu ovi sto testiraju betu...jako su zeznuli s tim 3g i location servisima...
Second place is the first loser!!
da, baš sam i ja gledala po netu...tako da sam i dalje u stanju čekanja po tom pitanju
čak neki kažu da im je baterija još i gora nako update-a :/
ja sam zadovoljan s baterijom... treje mi daleko duže nego na 4...![]()
a čuješ, svakom očito drugačije
drago mi je da si ti zadovoljan s baterijom, ja se navikavam da moran nosit punjač sa sobom hhh
usage odprilike oko 7% baterije mi ode na 1h.
a ovak na standby 2 i pol 3 dana.
maksimalno kaj mi je izdržal je bilo 18h na usage i standby 3d i 17h
Sad bi trebao 5.1 uskoro i kazu da su uklonili sve "probleme" s baterijom, pa cemo vidjet. Meni je prosjek oko 10h usagea, minumum 8h, maksimum 13h.
http://www.iphonehacks.com/2012/01/a...evelopers.html
uuuu ipak netko slusa sto ljudi govore**** 3g!!
![]()
Second place is the first loser!!
Super, ako stvarno ostave u 5.1 opciju za gašenje 3Ga, razmisliti ću o kupnji 4Sa.
Jel postoji mogućnost otključavanja na sve mreže?
Nisam nikad do sada se susretao sa iPhone-om pošto sam Android fan, no sestra ga kupila pa me zanima...
Jok..
- Opera user
--- COD2 expert
od kud to da operater besplatno dekodira?
http://cafe.mobil.hr/threads/73341-HAKOM-Nova-pravila![]()
Ovo je malo offtopic![]()
Jasno, no čovjek je rekao da je sestra kupila 4s i pita može li ga dekodirati. NE MOŽE. A ovo pametovanje da će ga operator otključati besplatno neću komentirati jer sumnjam da Black_hawk.a zadovoljava odgovor s rješenjem kojeg mora čekati 2 godine..
- Opera user
--- COD2 expert
Dobila ga rodica za Božić, odmah nije radila kamera, posli malo radi malo ne radi, sad je i krepao onaj glavni botun, u sredini...
Bookmarks