pozz..zanima me kako spremiti sliku koju sam dobio preko mms-a?
vjerojatno je stvarno jadno pitanje al ne mogu nikak nać način za to..![]()
Pozdrav momci/djevojke. Imam pitanje, jel kome od vas radi Live Wallpaper? Ja sam pokušao preko jednog tutorijala da aktiviran, ali neće.
Ako mi ko može pomoći bio bi mu zahvalan....pozzz
pozz..zanima me kako spremiti sliku koju sam dobio preko mms-a?
vjerojatno je stvarno jadno pitanje al ne mogu nikak nać način za to..![]()
Raspakiraj priloženi file na SD karticu te pokreni terminal i ukucaj:
su
mount -o remount,rw,codepage=utf8,vfat,xattr,check=no /dev/stl5 /system
cat /sdcard/LiveWallpapersPicker.apk > /system/app/LiveWallpapersPicker.apk
cat /sdcard/libRS.so > /system/lib/libRS.so
cat /sdcard/librs_jni.so > /system/lib/librs_jni.so
reboot
Jasno, telefon mora biti rootan!
File:
sdcard.rar
Hvala na odgovoru, ali javlja mi se problem da terminal emulator javlja da ne može pronaci podatke, a sve sam uradio kako piše. Našao sam jedan tutorijal na kojem piše da prije toga svega moram rutat telefon preko nekog programa, pa tek nakon toga da unesem to što si mi ti napisao. Evo link ako možeš pogledati pa mi javiti imali potreba prvo ovo uraditi.
http://www.youtube.com/watch?v=kml-F..._order&list=UL
Pitam se da li će nakon svega ovoga biti i dalje isti softver samo sa tim dodatkom pokretnih slika ili će biti i kakvih drugih izmjena
pozzz
Jel ti rootan telefon? Što dobiješ kad upišeš SU u Terminal?
Skini ovo i pokreni start.bat te slijedi upute
Opet ja, uradio sam onako po instrukcijama kako pokazuje, kada se roota telefon uopće mi ne pokazuje ikonicu superuser, a kada pokrenem Terminal emulator opet mi se isto javlja, kada ukucam SU prikaže mi not found.
Da li ima kakve veze što je kod mene froyo v2.2 verzija androida? Stvarno nzm više kako pokušati da to uradim..pozz
Zadnji uredio benkyo : 28-11-2011 u 14:35
Ljudii pomagajte..!!!
E ovako ja sam ovaj root zadnji htjela skinut.. (start.bat) itd... i uglavnom okej. sve okej proslo.. i sad onaj dio home button.. to je onaj u sredini zar ne?
Jer mislim da sam slucajno stitsla ovaj lijevi pored njega tako da mi sad ide sam onaj trokut i mali android na ekranu.
E sad jel to brick ili? :O
Ili se to updejta tako. ??
Brzooo pomoc.
Ugl. sam sam stisla nest i uglavnom vratilo me na onaj Android system recovery
Stisnem apply sdcard:update.zip (evo sto pise)
"..
Finding update package..
.
E : Can't mount /dev/block/mmcblk0 (or NULL)
(No such file or directory)
E : Can't mount SDCARD : update.zip
Installation aborted.""
WTF?
Razumijem se u engleski i sve sto pise. Al opet ne kuziim. :S
I onda brzo se nest pojavi i odma makne i vrati me na na ovaj : Android system recovery.
I da kao sto kod benkyo-a meni je verzija 2.2...
Benkyo : Pomagaj
Al moze i netko drugi!!
Nemaš update.zip na kartici, to ti je to. Nije nikakav brick u pitanju, morat ćeš staviti ROM preko ODIN-a, uz pretpostavku da si rootala telefon u prvom pokušaju. Da, home je ona u sredini.
Probaj sad telefon jednostavno rebootati, možda izađe iz recovery-a.
Hehe. Sad sam uspjela nekako rootati a sad bi htjela taj ROM od http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957123
Cak sam nasla neki primjerak iz Youtuba kako se stavlja : http://www.youtube.com/watch?v=FXJv44mqzU8
I probat cu njega sljedit... al sad postoji problem... Onaj download mode, jednostavno nemam opciju download.
Imam samo ovo :
*Phone options*
Silent Mode
Data network mode
Flight mode
Power off.
I da ak sta pomaze mali podaci o mom mobu.
Build number : FROYO.XXJPQ
Kernel Version : 2.6.32.9
....................root@SE-S608 #1
Baseband Version : I5800XXJP4
I da flashing i root je jedna te ista stvar ili? Mislim na to jel su istoznacnice?
A Reboot je samo kao : iskljucit mobitel pa opet ukljucit?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=723596
I da ovo je linkic za sve znatizeljne sto nest oce.![]()
Zadnji uredio Inovator : 09-12-2011 u 20:09
Trebam pomoć oko spajanja konferencijskih poziva , piše mi da ih nije moguće spojiti .. Kako to namjestiti ? :S
Ugašen telefon->vol.down+home+paljenje,
Nisu, root je ostvarivanje određenih privilegiranih prava nad uređajem i iako podrazumjeva izmjene nekih sistemskih datoteka to nije flashing kao takav.
Reboot- ponovno pokretanje, kao restart na PC-u. Isti efekt postižeš ako ugasiš pa upališ telefon.
E sad sam zapela na Romu. xD
Moram ja na svasta zapet.
Ugl. kada skidam po prvi put te romove bla bla.. moram skinut NON- OC ili OC kryrillos rom..??
I da zapela sam u download mode.. jel ikako moguce izaci iz njega. jer bojim se ak nest budem dirala da ce mi se smrdat.(
Ako misliš stavljati OC, onda moraš flashati i kernel. Zato bolje stavi non oc, bit će ti dostatno.
hmm. iskreno ja sam sam dirala adb, root i sad ovaj ROM i za sad je sve uspjelo, iako sam bila previse ne sigurna u sebe.
Rom mi je proradio tek nakon 2. pokusaja i to sam s OC-om.![]()
Imam takoder problem neke mi skinute pjesme nece?? Mislim kao pise dadoteka nepodrzana.
I ovako glatko je prosao rom pa opet sam znatizeljna i zelim bolje na v9.2 xD
i opet neki problemi. :SS
Znaci udem u recovory i prikaze mi :
Reboot
Extanded Power Menu
Update.zip
Multiboot
....
Odem na Update.zip i pokaze mi :
Update.zip from .SDcard
Select ;zip from .Sdcard
Toggle signature verification
Toggle script asserts.
I ova prva dva sam probala al onda prikaze
...Installing : .SDCARD:update.zip
Finding update package...
Opening update package..
E:Can't open /mnt/sdcard/update.zip
(No such file or directory)
Installation aborted.
Ideje?
Pomozite mladoj curi koja je stalno u nevoljama. Hvala.![]()
Zadnji uredio m44rij4 : 11-12-2011 u 15:49
Dakle, ne ideš na update.zip, već odabereš *.zip sa SD kartice, ovisno gdje si spremila 9.2 update.
Što se tiče pjesme, skini si neki player sa marketa, tipa winamp, poweramp i sl.
Eeh.. da bar samo pjesme ne rade nego i video reprodukcija..ponekad nece ucitat slike. Takve greske se dogadaju otkad imam novu karrticu.. s starom je sve okej islo..Radi toga sam i presla na rom jer sam misla da ce se to rijesiti. Dal ima kakav fix za to?![]()
Hm, i dalje vjerujem da ti treba bolji multimedijalni player...
Mozete li mi reci kako maknuti Rom non -oc i root..
Upravo sam dozivjela brick rijesila sam ga ulazeci u download mode instaliranjem ovog non - oc (prije sam imala oc)..
Sam mi sad recite kako maknuti te sve romove rootanje jer shvacam da.mi to ne treba jer se ne zelim dovesti u istu situaciju,ne zelim nikakve update radit v9.2 itdd. Sasvim bi bilo dovoljna brzina 667 i froyo verzija. A iskreno trebam garanciju. Vidite i sami posto imam puuno problema
Zadnji uredio m44rij4 : 12-12-2011 u 12:03
Znači, sad se želiš vratiti na stock ROM?
Koja ti je verzija bila kad si kupila telefon?
Nisam sigurna al je mozda jp4 ili rako nestoo. A koje sve postoje ako mi kazete mozda se i sjetim.
Bookmarks