Super, za mene je to neupotrebljiv mobitel, jer doma nemam 3G signala.
Super, za mene je to neupotrebljiv mobitel, jer doma nemam 3G signala.
...mene zanima jel sve 4S imaju zuckasti ekran??? danas sam u vip centru usporediva 4 i 4S, istina je sto strani forumi pricaju, 4S ima zuckasti ekran!
kazu da je to zbog ljepila koji se stavlja na ekran (iznutra) a nije se nos stiglo osusit, al ta zuckasta nijansa ce s vremenom nestat kad se ljepilo osusi!!!
...znaci, kad kupite iphone 4S obavezno ga ostavite par dana vanka na buri da se ljepilo sta prije osusi!!
...moze bit bilo sta, samo da susi :-)
Pričamo o telefonu ili pršutu? Ima li kakvih linkova koji potvrđuju taj recept?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
...ma zajebancija na racun 4S!
...ovaj tjedan bi trebao dobit 4S iz vip-a pa me cisto zanimalo to suskanje o zuckastom ekranu, tako da san danas isao do vip centra i uvjeria sam se da su sva ta suskanja istinita.
...zanimala su me vasa iskustva sa doticnim problemom!
Ista stvar je bila i s četvorkom, nestane nakon par dana.
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
...ja se nadam!!!
To ovisi valjda koji panel stave...ja sam recimo svoj kupio u 11. mj 2010 a frend u 10. mj 2010 i moj je bio dosta "hladniji" ekran od njegovog kad stavimo jedan pokraj drugog, tad se vidla veća razlika...onda sam dobio drugi u servisu pred par tjedana i sad je moj za 5% čak žućkastiji od njegovog, al to se tek vidi kada se stave jedan pokraj drugog. Tako da, očito je samo do toga koja je serija panela il šta već...meni se ništa nije mjenjala boja...kako se kupi tako je...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
...odi je dosta velika razlika. evo slikica pa vi bacite komentar
![]()
Mislim da se baterija brzo troši kad je netko na međi 3g i edge signala, pa mobitel svako malo havta pa izgubi 3g signal. Ako bas nema 3g signala baterija bi mogla i dulje trajati.
Vezano uz ovu raspravu oko zuckastog ekrana, mogu reci da moj nije uopce zut. Moguće da je to relativno mali broj uređaja...
mene zanima kako je sa jailbreakom i unlockom? Jel moguce oboje?
Sto je komp bez 50 dB,sto je mob bez pol kile....
jb za sad samo semithereted, na unlocku se radi!bas danas neko tweeto da bude nesto, al samo za ip4s dakle unlock nece bit i za ip4! :/
Second place is the first loser!!
je istina...malo sam se zaletio
http://www.iphonehacks.com/2011/11/d...4s-unlock.html
Second place is the first loser!!
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Prebaci se, ali ako se ravnam po sadašnjem kojeg imam, stalno se prebacuje i više drži 1-2 crtice 3Ga nego da ide na EDGE. A to rezultira pucanjem poziva, prekidanjem i bržem trošenju baterije. Na EDGEu naravno nema tih problema, ali ******, kad ga na 4S nemogu manualno uključiti.
jasna logika bi trebala biti ako imate 4=ne kupovati 4S, ako imate 3G(S)=kupiti ...
Ima ko 4s??? dobra/loša strana mobitela.... malo me zanima mobitel najvjerovatnije bi ga uzel u t-mobileu. ima ko kakvih preporuka???
o iPhone4 ima milijun postova, a 4S možeš nadodati (osjetno) bolju kameru i brži procesor. I to je to. E, da - i Siri koji je praktički beskoristan.
Siri kod nas je beskoristan,dokazano.
i btw,3G se nemože isključiti,provjereno na dva 4S-a![]()
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Al se da ugasit prijenos podataka na mobilnoj mreži tako da je to isti vrag. Pošto živim u centru grada tolko mi je nebitan 3g jer baš i neću koristit prijenos podataka preko mobilne mreže nego samo wi-fi.
i onda kad nisi na wifi-u ti ni jedan push nece radit
Da, 3G se ne moze iskljuciti..
Jedino mi se cini da mi se dosta brze trosi baterija nego na 4.. Surfam na wifiju i u 35min mi je "pojeo" 5% baterije. Koliko se sican, četvorka bi mi oko 2% za to vrijeme..
Bookmarks